• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkim bitiyo yardım edin nolur

Bbbasakk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
3
1
1
31
11 aylık sevgilimi çok yıprattım. Çocukca davrandım şımardım kırdım dağıttım gitmez dedim içimden. Pes edip gitti. Nasıl düzelticem yardım edin nolur. Çok seviyorum ama dönmem artık diyo. O kadar pişmanım ki her konuda akıllandım. Sevgi her şeyi çözer mi ? Gelir mi ? Neler yapıp nasıl davranmalıyım ?

belki bu dersi almanız gerekiyor hayat tecrübesi adına biliyorsunuz tecrübeler herzaman iyi olaylardan alınmaz

Çok
belki bu dersi almanız gerekiyor hayat tecrübesi adına biliyorsunuz tecrübeler herzaman iyi olaylardan alınmaz
Çok haklısınız. Onsuz yaşayamam gibi bi düşüncede değilim. Gayet yaşanır hayat bişeyler üstüne kurulu değil bunu biliyorum ama onu kaybetmeyi hiç istemiyorum. Önüne geçmem imkansız mı ? Belki de elimden geleni yapıp dua edersem gelir

Yapabileceğin tek şey sıkmadan bir süre sonra sevginiz için bir daha denemek istediğini söylemek olabilir.
Eğer kabul ederse yanlışlarını düzeltirsin, etmezse bir sonraki ilişkinde ayn hataları yapmazsın.

Dönmez..5 ayda bezmiş niye dönsün..

Kendinizi iyi bir şekilde ifade edin sevdiğiniz insana. Onu ne kadar sevdiğinizi gösterin. Aranızda olan özel ve önemli konulara değinin. Herkesin hata yapabileceğini önemli olanın ders çıkartmak olduğunu söyleyin ama en önemlisi gerçekten kendinize güveniyorsanız ve bir daha yapmayacaksanız bunu yapın tekrar aynı şeyleri yaşamak ikinizi de yıpratır.

Kosma pesinden. Msj falan atma.. Belki doner ne diyim :)

Cok samimi bir sekilde bize anlattiklarini git ona soyle ve onu cok sevdigini cok pisman oldugunu ama hayatta isteyecegim son sey seni uzmek olurdu o yuzden beni affet diyemem ama hakkini helal et de don git. Seviyorsa ve poposunu kaldirmadigin sadece samimiyetle icindekileri doktugun icin bir sans verecektir bence

Bilemeyiz döner mi dönmez mı? Hoş dönsede eskisi gibi olacağını pek sanmıyorum. Bidaha simarma diye daha mesafeli filan olabilir ve bu canini sikabilir nebileyim. Siz yinede ısrarcı olmayın. Eğer gercekten icinden biseyler kopmus ve bi iliskiyi bitirmisse birakin dönmesin

11 aylık sevgilimi çok yıprattım. Çocukca davrandım şımardım kırdım dağıttım gitmez dedim içimden. Pes edip gitti. Nasıl düzelticem yardım edin nolur. Çok seviyorum ama dönmem artık diyo. O kadar pişmanım ki her konuda akıllandım. Sevgi her şeyi çözer mi ? Gelir mi ? Neler yapıp nasıl davranmalıyım ?
insanların bilmem kac yıllık evlilikleri bitiyo hemde yanlarında çocuklarıyla bende bunlardan biriyim yani demem o ki takma seni çekmeyen sevmeyen insanın peşinden koşma gittiyse bırak gitsin dönsün diye cabalama çünkü sen bu adamla evlensen yine gider kendi yaşadıklarından biliyorum ben esimle 10 yıl tanıştım evlendim güya 2 yıl ayrı kaldik benim adimlarimla baristik onun isteğiyle evlendik ama hala her tartışmada ben mi dedim beni ara diye diyo çünkü o benim kadar emek vermedi ve sevmedi akıllı ol seni sevenle evlen seni sevenle ol

Seni oldugun gibi kabul eden birini bul.
Sonuçta bu senin karakterin.
Şimdi sirf sevgilini kaybetmemek icin anlayisli sakin olabilirsin. Ama nereye kadar. Ilerde belki evlenince yine eski davranislarina donebilirsin.

Back
X