Herkese merhaba, geçen gün konu açmıştım erkek arkadaşımın sözünü bozmasıyla ilgili. O günden beri aramız düzelmedi. O gün ben sinirden çok ağır konuşmuştum hatta bir daha seninle olmayacağım diye yeminler etmiştim. Ama tabi ki gerçekten öyle isteyerek söylemedim, sadece canını yakmak istedim. 4 yıllık bir ilişki olduğu için zaman zaman sinirden o da ben de bitti diyebiliyoruz ama en fazla üç dört gün küs kalıp barışıyoruz. Şimdi bana söylediğim o laflar için çok sinirli olduğunu, benim ağır konuştuğumu ve kalbimimi kırmamak için diğer kavgalarımızda olduğu gibi birkaç gün konuşmamamız gerektiğini sonra her şeyi konuşup buna göre devam edip etmeyeceğimize karar vereceğimizi söyledi. Bunları daha önce de yaşadık ve ben hep biliyordum ki düzelip devam edicez. Hatta bir keresinde bana ders vermek için sanki tamamen bitmiş gibi konuşmuştu ama sonra barışmıştık ve gerçekten o korku bana yetmişti. Şimdi yine böyle mi yapmak istiyor bilmiyorum, ama ben yine çok korkuyorum. Çünkü ben ona benim senle tek bir sorunum var onu da biliyorsun başka sorunum yok dediğimde, bana o sorunu da kökten çözücem merak etme ama bir şeylere devam edeceksek çok sert konuşmalar yapıcaz ve sonra devam edicez ben artık çocuk işleriyle uğraşamam, tasma taşır gibi hayat yaşayamam vs dedi. Ve bu cümleler beni korkuttu. Daha önce duymamıştım ondan böyle şeyler... Onu çok sıkmış olabilirim şuraya gitme bunu yapma vs diye. Ve ona sordum, ne yapmak istiyorsun artık bana hiç söz vermeyip tamamen kendi kafana göre hareket edebileceğin bi ilişki mi diye, bana bunu istiyormuşsun gibi geliyor dedim. Kafamızı toplayınca konuşucaz, hayat sürprizlerle dolu, sende kendi kafanı dinle dedi. Normalde hep bilirim üç gün kafamızı dinleyip barışıcaz, sorunları çözücez ama bu kez nedense korkuyorum gerçekten ders mi vermek istiyor yoksa gerçekten onu kısıtladığım bazı konular yüzünden özgür mü olmak isteyecek. Ve ben bu zamanın geçmesini nasıl bekleyeceğim?
İlişkimiz 4 yıllık ve şimdiye kadar hiç ayrılık yaşamadık, birkaç gün küs kalmak dışında...