İlişkim Bitiyor mu? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi pls
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böyle kızlar daima kaybetmeye mahkumdur. Hem gururunu hem çekiciliğini hem de ilişkisini. oturmuş adamın kararını bekliyorsunuz, o da sizin bu sekilde donusune herdaim hazır oldugunuzu biliyor. kaybetme korkusu olmayan adam kaybolma korkusu yasatarak dizginleri hep elinde tutar ve cocugu gibi olursunuz yani herzaman hatalı gorulen taraf, artık kendi hatalarını bile kabul etmez olur...

sonunda da daha zor daha kendine guvenen bi kıza gonlunu kaptırır
Seven herkes gibi tabi ki kaybetme korkum var. Ama bu ilişkinin alttan alanı o oldu. Her seferinde peşimden geldi. Bir karar verilecekse bu elbette ki tek taraflı olmayacak.

Arkadaş sizin değil sevgilinizin kaybetme korkusu olmadığını söylemiş. Konunuzdan sizin kaybetme korkunuz olduğu net bir şekilde anlaşılıyor zaten.
Biliyorum bana söylediğini. Ama benim kaybetmekten korkmamı eleştirir gibi bir tavrı olduğu için ona istinaden söyledim ben de, seven herkes kaybetmekten korkar diye.

Biliyorum bana söylediğini. Ama benim kaybetmekten korkmamı eleştirir gibi bir tavrı olduğu için ona istinaden söyledim ben de, seven herkes kaybetmekten korkar diye.

Erkek arkadaşınız pek korkuyor gibi görünmüyor o zaman sevmiyor mu?

Bakın içten içe korkun ama erkek arkadaşınıza bu kadar güçsüz durmayın. Siz de beklentilerinizi isteklerinizi söyleyin, onu kaybetmemek adına istemediğiniz bir şeye olur demeyin. Yaşınız da çok küçük ona mecbur falan olduğunuzu düşünmeyin. Hoş yaşla alakası yok kimse kimseye mecbur değil. Sevgi tamam öenmli bir şey ama her şeyi telafi etmez. Bu ikiniz içinde geçerli. O çok kısıtlandığını hissediyorsa sevgisi de bir yere kadar, siz sözlerinizin tutulmadığını ya da çocuk gibi azarlandığınızı cezalandırıldığınızı hissediyorsanız sizin sevginiz de bir yere kadar.

Erkek arkadaşınız pek korkuyor gibi görünmüyor o zaman sevmiyor mu?

Bakın içten içe korkun ama erkek arkadaşınıza bu kadar güçsüz durmayın. Siz de beklentilerinizi isteklerinizi söyleyin, onu kaybetmemek adına istemediğiniz bir şeye olur demeyin. Yaşınız da çok küçük ona mecbur falan olduğunuzu düşünmeyin. Hoş yaşla alakası yok kimse kimseye mecbur değil. Sevgi tamam öenmli bir şey ama her şeyi telafi etmez. Bu ikiniz içinde geçerli. O çok kısıtlandığını hissediyorsa sevgisi de bir yere kadar, siz sözlerinizin tutulmadığını ya da çocuk gibi azarlandığınızı cezalandırıldığınızı hissediyorsanız sizin sevginiz de bir yere kadar.
Burda ilişkilerimizin genel durumunu bilmediğimiz için haliyle yorumlarımız tek konu üzerinden oluyor. Ben bugüne kadar ona her zaman sınırlarımı isteyip istemediklerimi söyledim ve o da her zaman buna saygı duydu, istemediğim şeyleri yapmaktan vazgeçti. Ben her gitmek istediğimde peşimden geldi. Ve ilk defa onun gerçekten yorulduğunu hissettiğim için paniğe kapıldım ve gerçekten üzüldüm. Bu sebeple bu sefer geri adım atar duruma geldim. Bu demek değil ki, unuttum her şeyi yada isteklerimden vazgeçtim. Bunların hala arkasındayım. Sadece orta noktada buluşmaya çalışıyorum. Çünkü tek taraflı olmayacağını anladım. Çoğunlukla veren taraf o oldu baştan beri.

Teşekkür ederim, sizden başka yardımcı olmaya yönelik ve yapıcı yorum yapan olmamış. Tavsiyeniz üzerine mesaj attım konuşmak için, birazdan konuşucaz :)
Naptınız konuştunuz mu?

Naptınız konuştunuz mu?
Evet konuştuk. Belli şeylerin kurallarını ve sınırlarını yeniden çizdik. Bir daha böyle bir duruma gelirsek, geri dönemeyeceğimizi ve bunu bilerek hareket etmemiz gerektiğini söyledim. Şuan çok samimi konuşmuyorum ama haberleşiyoruz.

Evet konuştuk. Belli şeylerin kurallarını ve sınırlarını yeniden çizdik. Bir daha böyle bir duruma gelirsek, geri dönemeyeceğimizi ve bunu bilerek hareket etmemiz gerektiğini söyledim. Şuan çok samimi konuşmuyorum ama haberleşiyoruz.
Özellikle böyle birşey için(biraz yaşama alanı istiyor diye) onunla mesafeli olmayın, siz de hayatınıza başka öncelikler katın, onu hayatınızın merkezine koymayın. Ben de yaşım daha küçükken sevgililerimi hayatımın merkezine koyardım bu yüzden ufak tartışmalarda bile canım çok yanardı, şükür şimdi akıllandım uzun süredir önceliğim elbette kendi hayatım size de tavsiye ederim inanın hayat böyle daha güzel :)

Seven herkes kaybetmekten korkmuyor maalesef. Örnek bizzat ben. Kaybetmekten deli gibi korktugum adamdan bugün ayrıldım. Çünkü o korku bile beni çok yordu. Sevmek her sey değil. Göz yummakta değil. Bi yerden sonra ipler kopuyor.
Karşınızda ki adama cektirmeyin. Aşkından ölse bile gider. Gitmeye mecbur birakmayin.

Özellikle böyle birşey için(biraz yaşama alanı istiyor diye) onunla mesafeli olmayın, siz de hayatınıza başka öncelikler katın, onu hayatınızın merkezine koymayın. Ben de yaşım daha küçükken sevgililerimi hayatımın merkezine koyardım bu yüzden ufak tartışmalarda bile canım çok yanardı, şükür şimdi akıllandım uzun süredir önceliğim elbette kendi hayatım size de tavsiye ederim inanın hayat böyle daha güzel :)
İkimiz de üniversitedeyken durum tam tersiydi, ben daha çok sosyal hayatı olan biriydim. Şimdi ikimiz de mezun olup kendi memleketlerimize döndük ve durum tam tersine döndü. Sanırım o yüzden böyle bir bocalama yaşadık bilemiyorum. Söyledikleriniz de çok haklısınız, bir ay sonra kurslarım başlıyor daha aktif bir hayatım olunca ona kafayı bu kadar takmam diye düşünüyorum, tekrar teşekkürler :)

Seven herkes kaybetmekten korkmuyor maalesef. Örnek bizzat ben. Kaybetmekten deli gibi korktugum adamdan bugün ayrıldım. Çünkü o korku bile beni çok yordu. Sevmek her sey değil. Göz yummakta değil. Bi yerden sonra ipler kopuyor.
Karşınızda ki adama cektirmeyin. Aşkından ölse bile gider. Gitmeye mecbur birakmayin.
Evet haklısınız. Sevgi bazen yetmiyor. Ama sanırım bu seferki tartışma bana iyi bir ders oldu. Bazı şeylerin değişeceğini umuyorum kendi adıma. Sizin için de umarım en hayırlısı olur..

Back
X