canım dogru soyluyosunda onun verecegi cewap kendın bılırsın olur.. evet dedıgın gıbı benı kaybetme korkusu yok cok baskıcı cok otorıter ama kendısı cok sorumsuz..ben ona ara werelım desem sen bılırsın der kendıne guvenı cok beyefendının zannetmyrum senın sewgılın gbı gelıp konusmaz
Canm benım sevgılımı tanısan boyle demezdın ıste. Kendısınde özgüven tavandır. Bence hata sende canm.. Senın onsuz yapamayacagını cok ıyı bılıyor ve de bunu kullanıyor. Bence sen bır sure ara ver ve de hıc arama.. Ya zaten senın kıymetını degerını bılmeyen bı ınsanla ne kadar mutlu olabılrısn kı cnm?? Kaçan kovalanır kımı zaman cok dogru vala..
ole cnm dgru soyluyosun zaten ben suclu oldugumu bılıorum ole bde kaybederım dye korkuyorum ben
Canım senı kaybetmeyı goze almıssa bırak gıtsın yanı?? Bu kadar nye bagmlısın ? Hata sende ve de boyle gdersen evlenırsende bu sekılde cekmek zorundasn.. Tek ayrılan sen olmıcaksn. 1 gun 2 gun uzulursun sonra alısırsın yanı. Sadece bıraz sabır dıyorum.Ama emınım kı sen yne aynı hataları yapmaya devam edeceksn :)
Canım aslında sen herşeyin farkındasında biz nasıl kör oluyorsak anlamıyoruz bazı şeyleri.biz şimdi sana burada ne desek sen yine içinden geldiğin gibi davranacaksın.
aslında arkadaşlar herşeyi yazmış sana öncellikle kendine güven ve iradeli ol.ben daha önceki ilişkilerimde kaybetme korkusu yaşadım ama sonra aklım başıma geldi neden o korkuyu ben yaşıyorum neden onlara yaşatmıyorum diye.çözüm basit ona yaşat canım korksun ve iradeli olman tek şart gelmezse de boşver gitsin.hayatımızda en sevdiklerimizi kaybediyoruz ve unutuyoruz bence bir erkek hayatının miheng taşı olmamalı eğer bu durumdaysa ve ssana bunları düşündürüyorsa.Ha emin ol yazmak basit değil biz bunları yaşadık o yüzden burdan ne yapman konusunda daha rahat yazıyoruz.Canım Allah yar ve yardımcın olsun.Önceliğin sen ol.Öptümm:)
cok saol cnm benım amın ınsallah :) aslında dgru soyluyosun bende yalnız kalma korkusu war bırazda ondan kaynaklanıyor aslında ne yaparım sonra dıye dusundugum ıcın aslında 4 ay ayrı kaldım ve gayet mutluydum ben bel baglıyorum salak gıbı.. suan herseyım kısıtlanmıs bır sekılde herseyıme karsıyor ben hıc bır sekılde hayatımı yasayamıyorum ve ınanırmısın bılmıyorum ama bn onun yuzunden kac gece aglayarak uyudum ve allah'ıma al onu bnım ıcımden dıye defalarca kez dua ettım ben uzaklasamıyorum ben sadece onun yanındayken mutlu oluyorum ayrıldıgımız an kavga gurultu ne varsa yaıyruz ve artk alttan almaktan , degersız oldugumu dusunmekten ozellıkle ılgısızlıgınden sıkıldım allahım yardımcım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?