İlişkim de kıskanç belki de paranoyayım :(

ilişkinin başındaki olay ne aldattı mı? öncelikle kendine güven. kimseyi zorla tutamazsın. giderse de gider. etraftaki kızlara bakmasında sakınca yok abartmıyorsa tabi. kendini düşün sen de bakıyorsundur illaki etrafındaki insanlara.

Bu kadar güvensiz bir ilişkiyi nasıl sürdürebiliyorsunuz? Hem karşı tarafa hem kendinize zarar veriyorsunuz bu şekilde.
Benim de tanıdıklarım var bu şekilde ilişkisi olan ve ben sinledikçe boğuluyorum! O çocuk ne yaşıyor kim bilir.

Güveniniz gitmiş bir daha da geri geleceğini düşünmüyorum..
bu şekilde birbirinize çok zarar verirsiniz. en iyisi güzelce bitirmek.
Bitirmek kolaya kaçmak olmaz mı sizce de ben elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum. Kendimle ilgili sorunları çözmek istiyorum. İnsanlara en çokta sevdiğim adama güvenmek istiyorum. Ondan sonra olmazsa varsın olmasın ama benden kaynaklı bi sebepten bitsin istemiyorum

Bekliyorum zaten bugün sinyalleri verdi beni yaşamaktan soğuttun hiçbir şey yapmıyorum köle muamelesi görüyorum diye. Ben kendime engel olamıyorum ki.. aşmak için ne yapabilirim diye sormuştum aslında

Bu kadar katlandığına göre demekki gerçekten seviyor yoksa katlanmaz.
Herşey senin elinde aklına ne yapıyor? kiminle? Yanında kızlar var mı? Gibi sorular geldiğinde, başka şeylere yönelip o düşüncelerini bastırabilirsin...

Birde empati kur mesela o bana bunu yapsaydı veya söyleseydi ne düşünürdüm diye, senin için en güzel şey empati kurmak...

ilişkinin başındaki olay ne aldattı mı? öncelikle kendine güven. kimseyi zorla tutamazsın. giderse de gider. etraftaki kızlara bakmasında sakınca yok abartmıyorsa tabi. kendini düşün sen de bakıyorsundur illaki etrafındaki insanlara.
Hayır eski sevgilisi aradı ve bana söylemedi arkadaşı bi şekilde ağzından kaçırdı sorunca da boşuna huzurumuz kaçmasın diye söylemedim dedi. Bi kere de dışar da değilim deyip dışar da olması güvenimi bitirdi

Tasmada tak tam olsun
Bu ne yahu elin garibin ne sucu var ki boyle bir rahatsizlikla olan birinsanla devam ediyor.Acidim sevgiline Allah kurtarsin.

Düşünüyorum aslında ama sizin tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum başaramazsam eğer bu şekilde gidicem

Dunyanizin merkezine onu koymayin baska seylerden de zevk almaya çalışın. İse girin hobi edinin... İnsan yeri geliyor eli kolu olmadan yaşıyor neden onsuz bir gün gecirince nefes alamayacakmissiniz ki? Kendinize de sevdiğinize de bu iskenceyi yapmayin. Ya tedavi olun ya da ayrilin.

Herşey senin elinde aklına ne yapıyor? kiminle? Yanında kızlar var mı? Gibi sorular geldiğinde, başka şeylere yönelip o düşüncelerini bastırabilirsin...

Birde empati kur mesela o bana bunu yapsaydı veya söyleseydi ne düşünürdüm diye, senin için en güzel şey empati kurmak...

Biliyor musunuz annem bile diyor yer geliyor ben katlanamıyorum sana o nasıl katlanıyor diye :) bazen ben bile katlanamıyorum ki kendime

Tasmada tak tam olsun
Bu ne yahu elin garibin ne sucu var ki boyle bir rahatsizlikla olan birinsanla devam ediyor.Acidim sevgiline Allah kurtarsin.
Fazla acımasız bir yorum değil mi ? Bende rahatsızım bu durumumdan sizden fikir istedim nasıl toparlanabilirim diye ama Allah kurtarsın falan ağır buldum keşke daha iyi dilekler de bulunsaydınız. Neyse iyi geceler

alkol almasına karşı falan mısınız? ondan mı söyleyemedi acaba? yani çok sıkarsanız bir yerden patlar. yalan söylemesi hoş değil ama muhtemelen sizin baskıcı tavrınızdan ürktü. kaybetmek istemiyorsanız ipini gevşetin. kendinize güvenin biraz.
Hayır asla değilim muhtemelen kızarım falan diye söyleyememiştir ama biliyor musun hala aklımdadır acaba başka yerde miydi belki o konuda da yalan söylüyordur vs... gerçekten beynim yoruldu

Seni seviyor.ama bir noktada yeter ya ben hayatim boyunca senin guven probleminle mi yasayacagim daraldim diyebilir biliyorsun.
Biz ne desek sen bize hak verirsin 2 gun sakin olursun 3.gun yine heyheylerin gelir : ) yani bende ole oluyor.
Sende mutsuz olacaksin bole devam edersen mutsuz edeceksinde.hayatin mutsuzluga degmeyecegini sevip sevildigini düşün yeter.

Back
X