- 13 Temmuz 2017
- 82
- 142
- 13
- 35
- Konu Sahibi Kucucukminicikkus
Konuyu sildim arkadaşlar kusura bakmyın
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum zaten bugün sinyalleri verdi beni yaşamaktan soğuttun hiçbir şey yapmıyorum köle muamelesi görüyorum diye. Ben kendime engel olamıyorum ki.. aşmak için ne yapabilirim diye sormuştum aslındaYakında ayrılmak isterse sakın şaşırma olur mu?
Bitirmek kolaya kaçmak olmaz mı sizce de ben elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum. Kendimle ilgili sorunları çözmek istiyorum. İnsanlara en çokta sevdiğim adama güvenmek istiyorum. Ondan sonra olmazsa varsın olmasın ama benden kaynaklı bi sebepten bitsin istemiyorumGüveniniz gitmiş bir daha da geri geleceğini düşünmüyorum..
bu şekilde birbirinize çok zarar verirsiniz. en iyisi güzelce bitirmek.
Bekliyorum zaten bugün sinyalleri verdi beni yaşamaktan soğuttun hiçbir şey yapmıyorum köle muamelesi görüyorum diye. Ben kendime engel olamıyorum ki.. aşmak için ne yapabilirim diye sormuştum aslında
Hayır eski sevgilisi aradı ve bana söylemedi arkadaşı bi şekilde ağzından kaçırdı sorunca da boşuna huzurumuz kaçmasın diye söylemedim dedi. Bi kere de dışar da değilim deyip dışar da olması güvenimi bitirdiilişkinin başındaki olay ne aldattı mı? öncelikle kendine güven. kimseyi zorla tutamazsın. giderse de gider. etraftaki kızlara bakmasında sakınca yok abartmıyorsa tabi. kendini düşün sen de bakıyorsundur illaki etrafındaki insanlara.
Hayır eski sevgilisi aradı ve bana söylemedi arkadaşı bi şekilde ağzından kaçırdı sorunca da boşuna huzurumuz kaçmasın diye söylemedim dedi. Bi kere de dışar da değilim deyip dışar da olması güvenimi bitirdi
Düşünüyorum aslında ama sizin tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum başaramazsam eğer bu şekilde gidicemTedavi olun
Erkek arkadaşlarıyla alkol alıyormuşdışarıda napıyormuş peki? neden yalan söylemiş?
Düşünüyorum aslında ama sizin tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum başaramazsam eğer bu şekilde gidicem
Bu kadar katlandığına göre demekki gerçekten seviyor yoksa katlanmaz.
Herşey senin elinde aklına ne yapıyor? kiminle? Yanında kızlar var mı? Gibi sorular geldiğinde, başka şeylere yönelip o düşüncelerini bastırabilirsin...
Birde empati kur mesela o bana bunu yapsaydı veya söyleseydi ne düşünürdüm diye, senin için en güzel şey empati kurmak...
Bu kadar katlandığına göre demekki gerçekten seviyor yoksa katlanmaz.
Herşey senin elinde aklına ne yapıyor? kiminle? Yanında kızlar var mı? Gibi sorular geldiğinde, başka şeylere yönelip o düşüncelerini bastırabilirsin...
Birde empati kur mesela o bana bunu yapsaydı veya söyleseydi ne düşünürdüm diye, senin için en güzel şey empati kurmak...
Erkek arkadaşlarıyla alkol alıyormuş
Fazla acımasız bir yorum değil mi ? Bende rahatsızım bu durumumdan sizden fikir istedim nasıl toparlanabilirim diye ama Allah kurtarsın falan ağır buldum keşke daha iyi dilekler de bulunsaydınız. Neyse iyi gecelerTasmada tak tam olsun
Bu ne yahu elin garibin ne sucu var ki boyle bir rahatsizlikla olan birinsanla devam ediyor.Acidim sevgiline Allah kurtarsin.
Hayır asla değilim muhtemelen kızarım falan diye söyleyememiştir ama biliyor musun hala aklımdadır acaba başka yerde miydi belki o konuda da yalan söylüyordur vs... gerçekten beynim yoruldualkol almasına karşı falan mısınız? ondan mı söyleyemedi acaba? yani çok sıkarsanız bir yerden patlar. yalan söylemesi hoş değil ama muhtemelen sizin baskıcı tavrınızdan ürktü. kaybetmek istemiyorsanız ipini gevşetin. kendinize güvenin biraz.