- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi Kucucukminicikkus
Valla ben s.çıp sıvamıstım. Simdi de toparlamaya çalışıyorum çin iskencesi gibi. Yakında ayrılır sende kafani duvara vurursun benim gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlerleme kaydedebildiniz mi ? Nasıl başediyorsunuz mesela kıskançlığınızla ?Valla ben s.çıp sıvamıstım. Simdi de toparlamaya çalışıyorum çin iskencesi gibi. Yakında ayrılır sende kafani duvara vurursun benim gibi.
Çok çok sevindim adınıza. O ara vermek istedi en az 1 hafta sen annenler de kal ben annemler de kalayım kafa toplayalım dedi. Hele bi düzelsin kendime hakim olucam inşallah. Çünkü bu şekilde kendime de ona da eziyet ediyorum. Hep kötü düşünüyorum. Güvenicem bu şekilde daha çok yalana başkasına itiyorum gibi geliyor. Bi hatasını yakalarsam o zaman bakarım başımın çaresine değil mi ama ?Benim de size benzer durumlarım vardı sevgiliyken. Başka bir nedenden ayrıldık ve ben depresyonun dibine vurdum. Sonra birleşince değerini anlamam sebebiyle her türlü paranoyaklığa tövbe ettim resmen çünkü onu kaybetmek çok korkunçtu. Şimdi evlendik ve çok şükür hiç sorun kalmadı. Yani kısaca kaybetmeyi beklemeyin. Kendinizi kontrol etmek zorundasınız. Bişeyler aklınıza gelse de dillendirmeyin ona. Kaldı ki, çocuk gayet açık kartlarla oynuyor. Her şey sizin elinizde, abartmayın..
Ama sizde farkinda olun naptiginiz yazik degil mi rvgilinize biri size bu sekilde musamele gosterse ne derdiniz acaba?Ne diyeyim hayirlis hakkindaFazla acımasız bir yorum değil mi ? Bende rahatsızım bu durumumdan sizden fikir istedim nasıl toparlanabilirim diye ama Allah kurtarsın falan ağır buldum keşke daha iyi dilekler de bulunsaydınız. Neyse iyi geceler