- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
çok zor zamanlar geçiriyorum . dedem kanser hastası ve bu beni çok etkiliyor . bu durum yüzünden ruh halim çok kötü.
Bu durum ilişkimi de yansıyor . sürekli sevgilimle konuşmak istiyorum sürekli ona sarıyorum . bu durumdan çok rahatsız . kendimi çok yalnız hissediyorum .
durduk yere ağlıyorum , durduk yere sevgilime satışıyorum oda artık benden bıktı galiba .
napcam ben çevremde böyle bi olay varken ( dedemle evlerimiz karışılıklı yani çift daire ) ben nasıl mutlu olucam .
sevgilim çok taktıgımı söylüyo , bu olay zaten bayadır var şimdi niye bu ruh haline giriyosun diye bana kızıyor .
sürekli ben le ilgilenemezmiş çünkü calışıyomus ?
benım napmam lazım hem ilişkimi kurtarmak hemde bu ruh halinden çıkmak için
sürekli kavga için bahane arıyorum sürekli aglıyorum .
Bu durum ilişkimi de yansıyor . sürekli sevgilimle konuşmak istiyorum sürekli ona sarıyorum . bu durumdan çok rahatsız . kendimi çok yalnız hissediyorum .
durduk yere ağlıyorum , durduk yere sevgilime satışıyorum oda artık benden bıktı galiba .
napcam ben çevremde böyle bi olay varken ( dedemle evlerimiz karışılıklı yani çift daire ) ben nasıl mutlu olucam .
sevgilim çok taktıgımı söylüyo , bu olay zaten bayadır var şimdi niye bu ruh haline giriyosun diye bana kızıyor .
sürekli ben le ilgilenemezmiş çünkü calışıyomus ?
benım napmam lazım hem ilişkimi kurtarmak hemde bu ruh halinden çıkmak için
sürekli kavga için bahane arıyorum sürekli aglıyorum .