• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkim gittikçe kötüleşiyor

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
çok zor zamanlar geçiriyorum . dedem kanser hastası ve bu beni çok etkiliyor . bu durum yüzünden ruh halim çok kötü.
Bu durum ilişkimi de yansıyor . sürekli sevgilimle konuşmak istiyorum sürekli ona sarıyorum . bu durumdan çok rahatsız . kendimi çok yalnız hissediyorum .
durduk yere ağlıyorum , durduk yere sevgilime satışıyorum oda artık benden bıktı galiba .
napcam ben çevremde böyle bi olay varken ( dedemle evlerimiz karışılıklı yani çift daire ) ben nasıl mutlu olucam .
sevgilim çok taktıgımı söylüyo , bu olay zaten bayadır var şimdi niye bu ruh haline giriyosun diye bana kızıyor .
sürekli ben le ilgilenemezmiş çünkü calışıyomus ?
benım napmam lazım hem ilişkimi kurtarmak hemde bu ruh halinden çıkmak için
sürekli kavga için bahane arıyorum sürekli aglıyorum .

Sorunu da ,kaynağını da çözümü de biliyorsun.
Dedene kendi içinde üzül artık,sevgilin biliyor durumu.
Etme kavga,adam seninle evlenmek istese koşa koşa kaçacak.
Hastalık bu bitmez,her hastalıkta dünyasını dar edeceksin adamın.Ömür boyu değil kısa süre bile çekemeyecek sanırım seni.

Zor aninda boyle davranan bir adam bilemiyorum acikcasi ne diyecegimi. Sevmek anlayis gerektirir. Sana karsi anlayisli olmali. Tamam surekli ilgilenemez ama anlayisli olmak zor degil. Insan elinden gelenin fazlasini yapmali soz konusu sevdigi insansa eger hele ki.

Zor aninda boyle davranan bir adam bilemiyorum acikcasi ne diyecegimi. Sevmek anlayis gerektirir. Sana karsi anlayisli olmali. Tamam surekli ilgilenemez ama anlayisli olmak zor degil. Insan elinden gelenin fazlasini yapmali soz konusu sevdigi insansa eger hele ki.
anlayışlı davranıyor soruyoda nasıl fılan dıye ılgısız degıl aslında .
ben suan bı bunalım gıbı bısey geccırıyorum herhalde . sürekli benle ilgilensin istiyorum .

Sorunu da ,kaynağını da çözümü de biliyorsun.
Dedene kendi içinde üzül artık,sevgilin biliyor durumu.
Etme kavga,adam seninle evlenmek istese koşa koşa kaçacak.
Hastalık bu bitmez,her hastalıkta dünyasını dar edeceksin adamın.Ömür boyu değil kısa süre bile çekemeyecek sanırım seni.
napmam gerekiyo peki tam olarak

Yaşın kaç? Bazı insanlar negatif olaylardan besleniyor gibi geliyor. Hayatlarında bir gündem oluşuyor. Tamam, deden için üzülmen normal de bunu sürekli olarak huysuzlanmaya bahane bilip, insanların senin nazınla oynamasını bekleyemezsin. Deden için en fazla dua edebilirsin, onunla ekstra vakit geçirirsin, sen sürekli ağlasan, arkadaşın seni teselli etse, bunun dedene mi faydası olacak, sana mı?

Yaşın kaç? Bazı insanlar negatif olaylardan besleniyor gibi geliyor. Hayatlarında bir gündem oluşuyor. Tamam, deden için üzülmen normal de bunu sürekli olarak huysuzlanmaya bahane bilip, insanların senin nazınla oynamasını bekleyemezsin. Deden için en fazla dua edebilirsin, onunla ekstra vakit geçirirsin, sen sürekli ağlasan, arkadaşın seni teselli etse, bunun dedene mi faydası olacak, sana mı?
yaşım 20 . peki nasıl bir yol izlemem gerekiyor napabilirim ?

yaşım 20 . peki nasıl bir yol izlemem gerekiyor napabilirim ?
Çok gençsin, hastalık ve ölümünde hayat kadar gerçek olduğunu kavranman lazım. Deden için dua et, onunla kaliteki vakit geçir, onun haricinde günlük yaşamını yaşamaya devam etmelisin. Sürekli arkadaşına bu konudan konuşma. 30 yaşın altında vefat eden 3 arkadaşım var. Gencecik eşlerini, küçücükken anne babasını kaybeden insanlar oluyor. Vade diye bir şey olduğunu kabul etmelisin. Hiç birimizin 70-80 i göreceği garanti değil.
Bu olgunluğa kendin erişemeyeceğini düşünüyorsan, uzman yardımı al.

Son düzenleme:
Hayatta insanların başına herşey gelebiliyor..
Güçlü olmak ve kabullenmek gerekiyor..
Dedenize Allah kalıcı işfalar versina ma şu anda onun için dua etmekten başka bişi yapamazsınız..
Mutlu olun..
Erekekler başka türlü bakıyorlar olaylara..
Düz mantık onlarınkisi..
Ah ah vah vah deyip sizi pamuklara sarmasını beklemeyin..
Şu anda büyük acınız var diye bunu kriz haline sokmayın yani

Hayatta insanların başına herşey gelebiliyor..
Güçlü olmak ve kabullenmek gerekiyor..
Dedenize Allah kalıcı işfalar versina ma şu anda onun için dua etmekten başka bişi yapamazsınız..
Mutlu olun..
Erekekler başka türlü bakıyorlar olaylara..
Düz mantık onlarınkisi..
Ah ah vah vah deyip sizi pamuklara sarmasını beklemeyin..
Şu anda büyük acınız var diye bunu kriz haline sokmayın yani

erkek arkadaşıma şu saatten sonra nasıl davranmalıyım . beni sevdigine eminim . sadece benim bu karamsar ağlak hallerimden bıktı

Çok gençsin, hastalık ve ölümünde hayat kadar gerçek olduğunu kavranman lazım. Deden için dua et, onunla kaliteki vakit geçir, onun haricinde günlük yaşamını yaşamaya devam etmelisin. Sürekli arkadaşına bu konudan konuşma. 30 yaşın altında vefat eden 3 arkadaşım var. Gencecik eşlerini, küçücükken anne babasını kaybeden insanlar oluyor. Vade diye bir şey olduğunu kabul etmelisin. Hiç birimizin 70-80 i göreceği garanti değil.
Bu olgunluğa kendin erişemeceyeceğini düşünüyorsan, uzman yardımı al.
çok tesekkur ederim <3

Back
X