ilişkim

Bence hemen bitir.Kabul edilecek birşey değil.Sen arkadaşlık listende olan birinin resmini beğeni tıkla.Yok yok hemen ayrıl.Bir de bak kendisine ait sosyal ağ da ki profilinin şifresini sana vermiyor.Ne kadar ayıp nasıl vermez.Vermeli.O senin tapulu malın,herkes haddini bilmeli,kimse senin sevgilinin resimlerine yorum yapmamalı.Hemen ayrıl.Ayrıl ki,çocuk kurtulsun.

Sinirle hareket etme once bi sor sevgiline cevabi tavirlari seni iyice kuskulandirirsa o zaman gerekeni yaparsin da neden sifresini vermiyor gerekcesi neymis

buradaki yorumlara şok oldum.

sanırsın erkekler saf masum melek.

her beğendiği kızla başka şeyler düşünen, ihtiyaçlarım var diye aldatan erkeklerden bahsediyoruz.

erkeklerin çoğu aldatırken her şeyden şüphelenmek gayet normal.

şifresini istedi diye gidip erkek arkadaşlarıyla konuşmasını okumıcak ya kız, yazıştığı kızlar var mı diye bakıcak.

bu istek gayet normal.

Bu kadar sig bir sebepten iliski bitirecek konuma geliyorsaniz zaten su zamana kadar ayrilmamaniz hata. Guven yoksa, 2 yiliniza yazik olmus. Belki akrabalar, belki cocukluk arkadasilar? Sacma sapan seylerden millete "kur yapiyor" diye iftira atiyorsunuz. Ne kadar kolay sizin gibiler icin bazi yaftalamalar...

Ayrica facebook sifre alisverisine ben de karsiyim. Niye versin ki? O adamlar sizin tapulu maliniz degil. Sevgilisiniz diye her ozeline otomatikman sahip olacaksiniz diye birsey yok. Karakter sahibiymis ki vermemis. Takdir ettim.

Ayrilin gitsin. Bugun begeniden sorun cikar, yarin mazallah yorum filan yapar, daha da sorun cikar. Guven omayan iliski=ici bos, sig iliski.

tatlım bence abartmışsın biraz sevgim bitti artık dayanamıyorum diyorsan çok ayrı bi mesele ama beğendi diye ilişki biter mi yapmayın yahu sen sevgiline bak eğer kıza yüz veriyor konuşuyor vıcık vıcık sa durma hemen ayrıl yok resim beğendi diyeyse incir çekirdeğini bile doldurmayacak sebep

Facebook sen nelere kadirsin:) Eğer taraflardan biri Facebook'ta başka birinin fotoğrafını beğendi diye bir ilişki bitiyorsa zaten ortada bir ilişki yok demektir.

beğendiği fotoğraf herhangi bir fotoğraf değildi, sevgilimin her paylaşımına ve her yorumuna atlayan biri bu, kur yaptığını düşünüyorum. oldum olası sevmemişimdir böyle tipleri. zaten kim sever ki! sevgilisi yahut eşi olan birinin dikkatini çekmeye çalışan kur yapan birini! doğrusu sevgilimin bana şifresini vermemesi de kafamı yeterince karıştırıyor zaten. ben hayatındayken başka birinin dikkat çeken tavırlarına karşılık veremez. bana bu saygısızlığı yapamaz. yapacaksa şayet ilişki bitsin ne halt yiyorsa o zaman yesin. sıkıldım ve çok bunaldım artık. sanırım bu da bardağı taşıran son damla oldu. ilişkinin derecesini düzeyini belirleyen ufak detaylardır ne yazık ki.

ayy birden sevgilinizin yerinde olup nefes almadan bunları sıraladıgını dusundum... içime fenalık geldi.
hem de sırf fotograf begendi diye... belki eskiden begenmisti veya yanlıslıkla tıkladı.
ya da kız buna surekli iltifat ediyorsa oyle ayıpo olmasın diye bir tane de bu begenmistir, neden abartıyorsunuz..?

eger 2yıldır gorustugunuz kisinin fotograf begenmesine karsılık "sakince" soru sordugunuzda tuhaf tepkiler alıyorsanız suphelerinizde haklı olabilirsiniz... o zaman da bu kadar sozcugu sıralamak yerine direkt ayrılırsınız.

şu tavrınız kendinizi yıpratmaktan başka işe yaramaz.
bir de bu kadar düsünüp sonra neyse diyip yutmak... benim yapabilecegim bir sey degil.

Yani bi begenmek var , birde begenmek var..

ne desem bilmiyorum, yani benimde nisanlimin oyle begenmesini istemem , eger dedigin gibi karsidaki kur yapiyosa.

iliskiyi tabiki bittirme , bu konuyu konusup halledebilirsin ..

Her şey bir kenara da niye şifresini vermek zorunda olsun? Birisiyle sevgili olduğunuzda hayatına niye el koymaya çalışıyorsunuz, herkesin kendine ait alana ihtiyacı var. Kaldı ki yapacak adam size şifresini verir, gider bir tane daha facebook açar, ruhunuz duymaz.

Ben de vermem şifremi falan. Bana şahsi Facebook hesabımın şifresini isteyecek kadar güvenmiyorsa napayım o adamla.

Her şey bir kenara da niye şifresini vermek zorunda olsun? Birisiyle sevgili olduğunuzda hayatına niye el koymaya çalışıyorsunuz, herkesin kendine ait alana ihtiyacı var. Kaldı ki yapacak adam size şifresini verir, gider bir tane daha facebook açar, ruhunuz duymaz.

Ben de vermem şifremi falan. Bana şahsi Facebook hesabımın şifresini isteyecek kadar güvenmiyorsa napayım o adamla.

tebrik ediyorumm aynen böle düşünüyorum :)

Şaka mısınız siz? Bu günlerde ne kadar çok sosyal ağlar ile ilgili sıkıntılı sorular yazılıyor. "Kızın biri erkek arkadaşımın resmini beğenmiş, eyvah asılıyor mu?", yok "erkek arkadaşım birinin resmini beğenmiş ayrılıcam"

Artık insanlar, ilişki yaşarken güven duymak için sözlere, gözlere ve hareketlere bakmak yerine facebook takibi yapıyorlar. Bu nasıl iştir ya. Ayrıca ben eşimin facebook şifresini bilmiyorum, sana ne erkek arkadaşının facebook şifresinden. Bir ilişki yaşıyor olmanız birbirinizin her alanına müdahale edebileceğinizi göstermez. Yapacak olan adam zaten hava da kara da aldatır ruhunuz duymaz.

Siz bence hemen ayrılın erkek arkadaşınızdan, zavallı çocuk kurtulsun.

beğendiği fotoğraf herhangi bir fotoğraf değildi, sevgilimin her paylaşımına ve her yorumuna atlayan biri bu, kur yaptığını düşünüyorum. oldum olası sevmemişimdir böyle tipleri. zaten kim sever ki! sevgilisi yahut eşi olan birinin dikkatini çekmeye çalışan kur yapan birini! doğrusu sevgilimin bana şifresini vermemesi de kafamı yeterince karıştırıyor zaten. ben hayatındayken başka birinin dikkat çeken tavırlarına karşılık veremez. bana bu saygısızlığı yapamaz. yapacaksa şayet ilişki bitsin ne halt yiyorsa o zaman yesin. sıkıldım ve çok bunaldım artık. sanırım bu da bardağı taşıran son damla oldu. ilişkinin derecesini düzeyini belirleyen ufak detaylardır ne yazık ki.

nereden biliyorsun kur yaptığını? belki onun da sevgilisi vardır.
ayrıca erkek arkadaşınla arkadaşlık derecesi ne?
kız hakkında tanımadan çok fevri şeyler söylüyorsun kendince. belki kendi halinde biridir. günahını almayasın?

Back
X