ilişkimi bitirmeli miyim?

ronsaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
18
17
3
20
merhaba arkadaşlar öncelikle herkese ben 18 yaşındayım sevgilim 19 onu 17 yaşındayken tanıdım bir sosyal medya platformu(discord) üzerinden burada sunucular vs var adminlik falan yapmıştık beraber gününün çoğunluğu burada geçiyordu arkadaş çevresini de biliyordum orada kısaca iyi birisiydi benden uzun süre hoşlanmış ben inanmamıştım açıkçası çünkü görmeden aşık olunabileceğini sanmıyorum bunu defalarca dile getirdim konuştuk tartıştık en sonunda sevgili olduk diyebilirim 7 aya yakın bir süre geçti şimdiye kadar yaşadığım yere gelemedi ailevi sebeplerinden ötürü bende gidemedim defalarca ayrılmak istediğimi söyledim buluşma sorunumuz olduğu için bana gerçekçi gelmiyordu kendi hissettiklerimden de emin değildim ama kendine zarar vereceğini bensiz yapamayacağını vs söyledi tekrar bitirelim demeye çekiniyorum ama uzaktan ilişkiye de katlanamıyorum yük gibi geliyor bana artık sizce kırıp dökmeden nasıl yapamalıyım ya da ayrılmalı mıyım

merhaba arkadaşlar öncelikle herkese ben 18 yaşındayım sevgilim 19 onu 17 yaşındayken tanıdım bir sosyal medya platformu(discord) üzerinden burada sunucular vs var adminlik falan yapmıştık beraber gününün çoğunluğu burada geçiyordu arkadaş çevresini de biliyordum orada kısaca iyi birisiydi benden uzun süre hoşlanmış ben inanmamıştım açıkçası çünkü görmeden aşık olunabileceğini sanmıyorum bunu defalarca dile getirdim konuştuk tartıştık en sonunda sevgili olduk diyebilirim 7 aya yakın bir süre geçti şimdiye kadar yaşadığım yere gelemedi ailevi sebeplerinden ötürü bende gidemedim defalarca ayrılmak istediğimi söyledim buluşma sorunumuz olduğu için bana gerçekçi gelmiyordu kendi hissettiklerimden de emin değildim ama kendine zarar vereceğini bensiz yapamayacağını vs söyledi tekrar bitirelim demeye çekiniyorum ama uzaktan ilişkiye de katlanamıyorum yük gibi geliyor bana artık sizce kırıp dökmeden nasıl yapamalıyım ya da ayrılmalı mıyım
Daha ikinizde çok gençsiniz.Netten sevgili yapmayın.Ayrilin.Okulunuzu bitirin önce.

7 ayda 1 kere bile yüz yüze görüşmeden ilişki mi olur? Bitir tabiki. O blöflere de inanma. Yüzünü 1 kere bile canlı şekilde görmediği, sadece telefondan yürüyen ilişki yüzünden hayatına mı son verecek yani?
haklısınız şu an kötü bir dönemden geçiyor uygun bir zaman kollayıp son noktayı koyup engelleyeceğim

evet ama kendine zarar vereceğini söylüyor sensiz yapamam vs diyor herhangi bir şey yaparsa kendine diye korkuyorum açıkçası ama blöf de olabilir iki ara bir derede kaldım
Klasik erkek palavrasi, inanma.

Ayrica ortada iliski yok ki. Onu dusundugun her saniyene yazik, salla gitsin

Sanal ilişki çok tehlikeli bir birliktelik şekli.
Yıllar önce benzer bir olay yaşamıştım.biz sevgili değil arkadaştık.bi gece kendini öldürmek istiyorum falan diyip beni sabaha kadar korku içinde bıraktıktan sonra uyuyakalmisti.
Ruh hastası.
İlk iş her yerden engelledim.
Durumunuz vahim bir hal almadan uzlasip bitirin.
Sanal iliskiler,reale tasinamiyorsa yıpratıcı oluyor.

Yüzyüze gelmeden gerçekten birbirinize karşı bir şey hissedip hissetmeyeceğinize bile emin olamazsınız. Çok mu uzak şehirde?

Sizin bir ilişkiniz yok. Numarasını engelleyin ve silin; hayatınıza devam edin.

Sen lisede o üniversiteyken mi tanıştınız?

ortada bir ilişki varsa bile çok toksik olduğu kesin. buluşacaksan da yanında biri olmadan buluşma nasıl biri olacağını bilemeyebilirsin. eğer buluşmayacaksanız da ayrılmanız daha doğru olur gibi geldi bana.

Ayrıl hiç birşey de yapmaz merak etme. Böyle daha ne kadar devam edecek. Bir de ikinizde daha küçüksünüz.

Yüzyüze gelmeden gerçekten birbirinize karşı bir şey hissedip hissetmeyeceğinize bile emin olamazsınız. Çok mu uzak şehirde?
ben Ankara o İstanbul açıkçası 7 aydır alıştım ona bana iyi de gelmişti hissetmiştim ama duygu ihtiyacımdan da kaynaklı olabilir yanıma gelmek istiyor ama ailesine buraya gelmesi için söyleyeceği bir sebebi yok o da gizli gelmek için ünilerin açılmasını bekliyor

Yüz yüze bile gelmemişsiniz. Kendine zarar falan da veremez blöf yapıyor sırf ayrılmaman için. Başına bela etme bu çocuğu, engelle her yerden.

Boş zamanlarını geçirmek için sana erkeklik taslayan birine vakit harcamaktaysa ders çalış, oku meslek sahibi ol.Vaktine yazık, anana babana yazık

Tam 18-20 yaşların konusu , niyeyse tebessüm ettirdi :))
Bir şeycik yapamaz kendine falan merak etme.
Bir de havlayan köpek ısırmaz lafı doğru bi laf, yani söyleyen yapmayacaktır.
Yapacak olan dile getirmeye gerek duymaz.

Kendini bu tip bir ilişki(!) ile oyalama. İnan reel hayatta daha niceleri çıkacak karşına.

Back
X