İlişkimi kesemiyorum ama onunla da olamıyorum

Ben onun yanınd aolmakla hata yaptım ona destek olmakla sonucta benim kalbim boş bilemedim ondan hoşlanıcağımı.. Aslında tam anlamda hoşlanmak mı bu bilmiorm ilk zamanlarda hiç beğenmiodum onu sonra alıstım 1 ay konusa konusa aptallık yapttım :(

Arkadaş, Sen İkilemde Kalmışsın Bi Kafanı Topla !!
Ondan Sonra Ne İstediğine Ne Yapacağına Karar Ver !!

Başarılar !! :70:
 
Artık kararımı verdm onunla olmaz ve sildm. Az önce face teydem o bahsetiğim kız arkadasım d aface teydi. Bu arada msn den silmemiştm cocuğu cevrimdısı baktm acıktı . Kız arkadasm netten cıktı baktm onun da msn i kapandı. Uyuz oluyorm sevmesemde istemesemde onların konusması beni sinir ediyo ve biliorm bu kalan 1 ayda okulda hep konusucaklar bide kız arkadasım da arkadas olacak yani her önüne gelen erkekle sohbet muhabbet offf .. Napim kızlar bu cocuk yüsünden kız arkadasımla aramı açmak istemiyorm ama gıcık oluyorm
 
Tamda tahmin ettiğim gibi gelişiyor herşey yakında kızı dövmezsem iyidir.
Kızlar bugün yine sınıfta beraberdik. Bu kız hem benimle çok iyi geçiniyor en yakın arkadasım gibi benimle takılıyor hemde öle bir kıskanıyor ki anlatamam. Çok belli ediyo kıskançlığını bu yüzden bana zarar verebiliceğini düşünmeye basladım.
Bugün cocuk geldi bi baktım kız arkadasım yanımda ayrılıp onunla konusmaya basladı .. Ben daha cocuktan böle hareket beklerken kendisi ona yılışıyo resmen konuşmak için elinden geleni yapıyo o kadar sinir oldum ki ! Artık cocuk umrumda değil naparsa yapsın. Kıskanmak da değil benimkisi çünkü baska kızlarla konusması beni rahatsız etmiyo. Sadece bu kızın yakın arkadasım olup böle yapmasına sinirleniyorum. Ona da belli etmiyorum tavır filan yapmadım yani normal davrandım bugün anlamasın sinirlendiğimi diye. Nasıl davranıcağımı sasırdım nasıl bir kız bu ya herkesle konusuyo ediyo yani erkeklerle. Hiç güvenmiyorum artık ona. Bana bir akıl verin lütfen ona belli etmeden bu işi nasıl çözerim ??
 
Back
X