ilişkimiz nereye gider sizce kızlar sonuçlar ne olurr fikirlerinize ihtiyacım var

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
öncelikle hepinize hayırlı geceler diliyorum kızlar size kısaca anlatmak istiyorum.. ben hayatımdaki insan yokken çok karanlık bir dünyada gibiydim umutsuzdm yalnızdım ve zaten ben asosyal biriyim . onunla dershande tanıştık ben gördüm ve işte dedim işte hayatımn erkeği ulaştım bir sekilde çok zordu çokkkk ama oldu bir şekilde oldu kendisi kova burcu bu arada çok gel gitler oldu ilk başlarda ve dengesizdi ama sevmesini beni mutlu etmesini her şekilde biliyordu beni kırdıgı zamanlar öylesine güzel gönlümü alırdki giderdi bütün kırgınlıgım.. çok güzeldi ilk başlarda ben onu kaybetmekten çok korkardım çok üstüne titrerdim oda bunu su istimal etmedi hiç bir zaman hayat bizi bazı yerlere sürükledi ama kızlar ne biliym ya bizim ilişkimiz garip mi bilmiyorum zamanla onu kaybetmekten korkadm o duyguyu yendim su anda diyrum ki keşke ilk başlarda ki gibi olsa ben çok ama çok zor birini seven biriyim şimdi o günlerimizi de özlüyorum gelecegimze evlenmemize daha çokk var çok ben onu sinir ettim zamanda seninle bir ömür geçmez diyor :) ama sonra bu fikri yerle bir oluyor gün içinde mesajlaşırız gece ise konuşuruz su an oda absinin yanında ve abisi görevde tek başına bütün gün oda evde bende.. ben zaten ünv. bıraktıktan sonra çok sıkılmıştım şimdide sıkılıyorum kızlar onunla ilk zamanlardaki gibi olsun istiyorum bazı şeylerin sıradanlaştıgını düşünüyorum ama bir kavga edince değerini anlıyorum yani kendide çok dengesiz zaten ne bilym öyle işte başkalarının ilişkisi gibi degil bizim ilişkimiz bu sıradanlıgı yok etmek içinn ne yapabilirm artık o da sıkılacak diye korkuyorum

Şurdaki tüm çiftlere sorsanız her tartışmada bu sözü sizin gibi duymuşlardır ''seninle bir ömür geçmez''

Anlattıklarınıza bakılırsa sevginiz de aşkınızda hiç bir azalma yok bence

Herşeyin ilk günki kadar heyecanlı gideceğinin garantisi hiç yok bence

Bu kavga edip sonrasında tatlı barışmalarda bir süre sonra sıradanlaşıcak

Pileli demişti dersin

Pozitif olmaya bak , herşey senin ve onun elinde

Pozitif olmaya bak , herşey senin ve onun elinde hakılsın canım ve bu süreçde geçecek gibi diye düşünüyorum geçermi canım ya cünkü ben onu gerçekten cok seviyorum ama bu sıkılganlık neden bilmiyorum hiç nasıl olacak ama .. hay 15 karakterine :) canım cevabın içinde çok teşekkür ederim

Pilelinin yazdıkları çok doğru...
İlişkinizin,kavgalarınızın bile bence tadını çıkart.Bir yerden sonra öyle monotonlaşıyor ki kavga etmeye bile haliniz kalmıyor.Alışkanlık,saygı,sevgi kalıyor insanın elinde sadece.Bence ilişkinizin tutkulu zamanları bunlar.Ve her insan sinirlenince kötü şeyler söyleyebilir.Öyle söylediğine bakma sevgilinin.Önceki konularından da biliyorum seni,asla barışmayız diyordun ama bak ne güzel geri dönmüş çocuk.
Ama şu kıskançlık olayına acil çözüm bul bence.Değiştir kendini.

Pozitif olmaya bak , herşey senin ve onun elinde hakılsın canım ve bu süreçde geçecek gibi diye düşünüyorum geçermi canım ya cünkü ben onu gerçekten cok seviyorum ama bu sıkılganlık neden bilmiyorum hiç nasıl olacak ama .. hay 15 karakterine :) canım cevabın içinde çok teşekkür ederim

Geçer geçer merak etme

Nereye kadar tartışıp kavga edebilirsiniz ki ? Ardından barışacağınızı bildiğiniz halde bile bile tartışmakta bil ki ilişkiyi mahvedebilir hatta sizin tabirinizle sıradanlaştırabilir

Bıkkınlık bile yaratabilir

Rica ederim ne demek :ssz:

Son düzenleme:
Canım dengesizlik,gelgitler neredeyse her erkekte var maalesef :) Keşke ilişkilerimiz hep ilk günlerdeki gibi kalsa,ne kadar
güzel olur değil mi? Ama bir zaman sonra öyle olmuyor ne yazık ki.Mutlaka değişkenlik gösteriyor.Ama önemli olan bu değişkenliğin sağlam bir ilişkiye dönüşmüş olması.Bence de bir sorun yok yani takılma böyle şeylere.Saygınız sevginiz birbirinize verdiğiniz değer hiç bitmez inşallah.

uzun süreli ilişkilerde genelde bu sıkılganlık olur aslında bu monotonluk her zaman aynı şeyler diye düşünürsünüz.farklı aktiviteler yapmaya çalışın.karşınızdakini sıkmayın.gerekirse planları siz yapın karakterini biliyorsunuz.salmayın kendinizi uzun zaman oldu diye.içinizde heyecan olmasa bile heyecanlıymış gibi hissetmeye çalışın.böylece içinizde kalan kıvılcımlar yeniden ateşlenir.sizin konularınızı okuyorum sürekli bu sıkılma konusunda şikayetçisiniz.eminim bunu sevglinize de yansıtıyorsunuz :) ama iyi tarafından bakın ki sıkılmaya vaktiniz var yanında seni seviyor.bu arada uzakta mısınız bilmiyorum ama uzaktaykende bişeyler yapılabilir netten oyun oynarsınız beraber bi dizi izlerken mesajlaşırsınız.mesela uzaktaysa bi hediye alabilirsiniz.mektuplaşabilirsiniz aklıma gelenler bunlar.sizin hayatınızı bilmiyorum kendinize uyanlar vardır mutlaka uygularsınız umrım:)amma konuştum ya kaçayım ben :D

Back
X