Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paylaşır msn testiKızlar ilişkinin üstnden 8 gün geçti yerleşti hcg salgıladı falan desek bu denli koyu çizgi normal mi hayatımda ilk defa böyle net bir çizgi görüyorum. Hiç gebelik yaşamadım bu arada.
Resmi yükledim aciilll yorum yapmanız lazım elim ayağım titriyor heyecandanKızlar ilişkinin üstnden 8 gün geçti yerleşti hcg salgıladı falan desek bu denli koyu çizgi normal mi hayatımda ilk defa böyle net bir çizgi görüyorum. Hiç gebelik yaşamadım bu arada.
Paylaştım şimdiPaylaşır msn testi
Kac dakikada çıktıResmi yükledim aciilll yorum yapmanız lazım elim ayağım titriyor heyecandan
Adetin kaç gün geciktiPaylaştım şimdi
Paylaştım şimdi
Son 3 adetm düzensiz olduğu için 2 aya bir oldupum için yorum yapamıyorum ama ilişkimi 18, 19, 20 sinde yaşadım korumasız şekilde. Yani 18 i direkt döllenmesi lazım ki şmdi böyle çıksınAdetin kaç gün gecikti
Maks 10 dk dırKac dakikada çıktı
Evet ben de o yüzden bunu aldım. Galiba yarın yeniden deneyeceğim.Testte hata da olabilir başka bir testle tekrar dene ama eczanedeki kız bana bu test için 7 10 günlükken belli ediyor dedi.
Yarın mutlaka yenisini yapacağım ya da birazdan nöbetçi eczaneye gideceğimTestiniz pozitif ama ne olur ne olmaz başka test ile tekrar edin
İnşallah tekrardan pozitif görürsün hayırlısı olsunYarın mutlaka yenisini yapacağım ya da birazdan nöbetçi eczaneye gideceğim
Yaa inşallah ama şu an heyecandan ölecem ki benİnşallah tekrardan pozitif görürsün hayırlısı olsun![]()
Umarım test bozuk değildir aşırı mutlu oldummmmmİnşallah tekrardan pozitif görürsün hayırlısı olsun![]()
Pozitif gibi ama ilk 5 dakika önemli yarın tekrar yapın ilk 5 dakikada paylaşınMaks 10 dk dır
Mutlaka yapacağım ben bi nöbetçi eczane bakayım en iyisi şu anPozitif gibi ama ilk 5 dakika önemli yarın tekrar yapın ilk 5 dakikada paylaşın
Bekle yarını şimdi uğraşmaMutlaka yapacağım ben bi nöbetçi eczane bakayım en iyisi şu an
Umarım değildir Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahUmarım test bozuk değildir aşırı mutlu oldummmmm