İnşallahUmarım değildir Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahbizlerede dua et lütfen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahUmarım değildir Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahbizlerede dua et lütfen
Yaİnşallahmuhakkak edeceğim
Az önce nöbetçi eczaneden 2 tane erken test aldım birini yaptm negatifİnşallah tekrardan pozitif görürsün hayırlısı olsun![]()
Evet negatif çıkan predictor.predictor mu test?
8 gun cok erken canim ben 11. gunde cok cok silik sekilde gormustum prodoctorla birkac gun daha bekle istersenEvet negatif çıkan predictor.
Olmadı öyle yapacağım..8 gun cok erken canim ben 11. gunde cok cok silik sekilde gormustum prodoctorla birkac gun daha bekle istersen
Teşekkür ederim bilgi için. Bir kaç gün daha bekleyeceğim artık. Reglden 5 gün önce sonuç veriyorsa yumurtlamadan 11 gün sonra falan yani. Ben düzensiz regl olduğum için ilişkiden sonra ki 11 günü hesap edeceğim bi sonra ki testime. Yarın 9. Gün 2 gün daha sabırSizi hayal kırıklıgina ugratmak istemem ama eczanede çalışan kişi yanlış bilgi vermis. 7 gunde kanda bile yukselmeye başlamiyor hcg. Tabi hala hamile olabilirsiniz. Erken tani testleri reglden 5 gun once sonuc vermeye başlıyor. Siz de ona gore tekrarlayabilirsiniz.
Belirti mi yaşadınız da test yapıldı yoksa belirti olmadan mi acaba bel göğüs ağrısı fln oldu muKızlar ilişkinin üstnden 8 gün geçti yerleşti hcg salgıladı falan desek bu denli koyu çizgi normal mi hayatımda ilk defa böyle net bir çizgi görüyorum. Hiç gebelik yaşamadım bu arada.
İlişkiden sonra ki ilk 4 gün kasık sızlaması. Dün ve bugün de belime vuran hafif ağrılar var ve karnıma iğne batıyor gibi oluyorBelirti mi yaşadınız da test yapıldı yoksa belirti olmadan mi acaba bel göğüs ağrısı fln oldu mu
Benimde yumurtlama doneminde 17 19 20 ilişki oldu korumasız. Sürekli bel ağrısı fazlasiyla karnimda sol tarafta ağrı acı var reglime de tam bir hafta var daha da yeniyim burda çok bilmiyorum regl den önce mi test yapiliyo nasil oluyo ya kaç gün sonraİlişkiden sonra ki ilk 4 gün kasık sızlaması. Dün ve bugün de belime vuran hafif ağrılar var ve karnıma iğne batıyor gibi oluyor
Hiç uzulmeyin biraz bekleyip sonra tekrar deneyin Allah nasip etsin inşallahYa
Az önce nöbetçi eczaneden 2 tane erken test aldım birini yaptm negatifdiğerini yarın sabah ilk idrarla yapacağım
Bence erken gebelik testi yapınBenimde yumurtlama doneminde 17 19 20 ilişki oldu korumasız. Sürekli bel ağrısı fazlasiyla karnimda sol tarafta ağrı acı var reglime de tam bir hafta var daha da yeniyim burda çok bilmiyorum regl den önce mi test yapiliyo nasil oluyo ya kaç gün sonra
İnşallahHiç uzulmeyin biraz bekleyip sonra tekrar deneyin Allah nasip etsin inşallah![]()