• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkinizde Bu Hatalara Düşmeyin

ilona

psikolocik deli
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2006
2.927
12
683
Kadınlar aşık oldukları zaman -en akıllıları bile- aşkın büyüsüne kendilerini kaptırıp bir takım hatalar yapıyorlar. Bu hatalar bir süre sonra ilişkide sorunlar yaşanmasına hatta ayrılığa kadar götürebiliyor. İlişkinizi ayrılığa kadar sürükleyecek bu hatalara düşmemek için bunların farkına varmanız ve önerilerimizi dikkate almanız faydalı olacaktır.

Onun koruyucu meleği olmaktan vazgeçin
Erkeğinizin binbir türlü sorunu olabilir; işiyle ilgili sorunları olur, parasa sıkıntı çekiyor olabilir, arkadaşlarıyla ilişkileri konusunda sorunlar yaşıyor olabilir.. bu liste böyle uzar gider. Tabi ki böyle bir durumda ona yardımcı olmanız, onun yanında olduğunuzu hissettirmeniz gerekir. Ama bunun dozunu bilerek... Eğer onun koruyucu meleği olmaya soyunursanız bir de bakarsınız ki elinizden uçmuş gitmiş. Sonra bu kadar fedakarlığın karşılığı bu mu olacaktı diye kendi kendinizi yer durursunuz. Bunun için eğer sonradan pişman olmak istemiyorsanız sınırı nereye çizeceğinizi iyi bilin, sorunlarıyla ilgileneceksiniz tabi ki ama bütün sorunlarını siz çözmeye kalkarsanız sonradan kendinizi yalnız bulacağınızı unutmayın.

İlişkiyi sadece cinsellik olarak görmeyin
Cinsellik bütün ilişkilerin vazgeçilmezidir. Ama birlikte geçirdiğiniz zamanın çoğu yatakta geçiyorsa durup düşünmekte fayda vardır. Tutkulu bir aşk bazen yalnız olmaya tercih edilebilir ama belli bir yerden sonra sadece cinsellik tatmin etmez. Sadece iyi bir cinsel hayatla tatmin olan kişiler duygusalık içeren ciddi ilişkilerde başarısız olabilirler. İlişkinizin cinsellikten öteye gidip gitmeyeceğini anlamak için birlikte bir takım sosyal aktivitelerde bulunmayı deneyin. Eğer başarısızsanız boşa vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Ne düşündüğünüğü tahmin etmesini beklemeyin
Birbirinize ne kadar yakın olursanız olun aranızda telepatik bir bağ oluşması mümkün değildir. Bu yüzden en iyisi işi sevgilinizin tahminlerine bırakmaktansa açık açık konuşun. Ayrıca erkeklerin kadınlar kadar güçlü içgüdüleri yoktur. Bu yüzden sizinle ilgili bir takım şeyleri hissetmelerini veya anlamalarınızı beklerseniz daha çok beklersiniz. Yanlış anlamayın bunun sebebi size önemsememeleri ya da ilgilenmemeleri değildir, sadece içgüdüleri fazla gelişmemiştir. Bu yüzden hislerinizi açıkça ifade edin

Herşeyi unutup hayatınızı ona adamayın
Yeni başlayan bir ilişkide günün 24 saati onu düşünmek hoş olabilir. Ama uzun dönemde bunu bütün hayatınıza yayarsanız birçok kaybınız olacaktır. Sevgilinizi hayatınızın odak noktasına k****k ve hayatınızı ona adamak bir süre sonra onun sizden kaçmasına neden olabilir. Bu onun için ağır bir sorumluluktur ve kendini ağır bir baskı altında hissedebilir. Ayrıca bu durum kız arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi de olumsuz yönde etkiler. Hayatınızı sevgilinize adayıp kız arkadaşlarınızı ihmal ederseniz kız arkadaşlarınız da sizden uzaklaşmaya başlar.

çok geç okudum bu yazıyı
bunların hepsini ve daha fazlasını ne yazıkki yapmış bulunuyorum....

"........Ne düşündüğünüğü tahmin etmesini beklemeyin
Birbirinize ne kadar yakın olursanız olun aranızda telepatik bir bağ oluşması mümkün değildir. Bu yüzden en iyisi işi sevgilinizin tahminlerine bırakmaktansa açık açık konuşun. Ayrıca erkeklerin kadınlar kadar güçlü içgüdüleri yoktur. Bu yüzden sizinle ilgili bir takım şeyleri hissetmelerini veya anlamalarınızı beklerseniz daha çok beklersiniz. Yanlış anlamayın bunun sebebi size önemsememeleri ya da ilgilenmemeleri değildir, sadece içgüdüleri fazla gelişmemiştir. Bu yüzden hislerinizi açıkça ifade edin............."

Bunu çok yaptım ben çoook..:mymeka:
Hiç iyi sonuçlar almadım..
Maalesef!benneyaptımki

özellikle son maddeye katılıyorum... bizzat yaşadım bunu erkek arkadaşıma yoğunlaşıp sosyal çevremden uzaklaşınca birçok kişiden tepki gördüm.. ama haklıydılar.. sevdiğiniz insanın yeri ayrı ailenin arkadaşların yeri ayrı herkese vakit ayırabilmeli insan ve hiçbir erkeği dünyasının merkezine koymamalı

Kadınlar aşık oldukları zaman -en akıllıları bile- aşkın büyüsüne kendilerini kaptırıp bir takım hatalar yapıyorlar. Bu hatalar bir süre sonra ilişkide sorunlar yaşanmasına hatta ayrılığa kadar götürebiliyor. İlişkinizi ayrılığa kadar sürükleyecek bu hatalara düşmemek için bunların farkına varmanız ve önerilerimizi dikkate almanız faydalı olacaktır.

Erkeğinizin binbir türlü sorunu olabilir; işiyle ilgili sorunları olur, parasa sıkıntı çekiyor olabilir, arkadaşlarıyla ilişkileri konusunda sorunlar yaşıyor olabilir.. bu liste böyle uzar gider. Tabi ki böyle bir durumda ona yardımcı olmanız, onun yanında olduğunuzu hissettirmeniz gerekir. Ama bunun dozunu bilerek... Eğer onun koruyucu meleği olmaya soyunursanız bir de bakarsınız ki elinizden uçmuş gitmiş. Sonra bu kadar fedakarlığın karşılığı bu mu olacaktı diye kendi kendinizi yer durursunuz. Bunun için eğer sonradan pişman olmak istemiyorsanız sınırı nereye çizeceğinizi iyi bilin, sorunlarıyla ilgileneceksiniz tabi ki ama bütün sorunlarını siz çözmeye kalkarsanız sonradan kendinizi yalnız bulacağınızı unutmayın.

İlişkiyi sadece cinsellik olarak görmeyin
Cinsellik bütün ilişkilerin vazgeçilmezidir. Ama birlikte geçirdiğiniz zamanın çoğu yatakta geçiyorsa durup düşünmekte fayda vardır. Tutkulu bir aşk bazen yalnız olmaya tercih edilebilir ama belli bir yerden sonra sadece cinsellik tatmin etmez. Sadece iyi bir cinsel hayatla tatmin olan kişiler duygusalık içeren ciddi ilişkilerde başarısız olabilirler. İlişkinizin cinsellikten öteye gidip gitmeyeceğini anlamak için birlikte bir takım sosyal aktivitelerde bulunmayı deneyin. Eğer başarısızsanız boşa vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Birbirinize ne kadar yakın olursanız olun aranızda telepatik bir bağ oluşması mümkün değildir. Bu yüzden en iyisi işi sevgilinizin tahminlerine bırakmaktansa açık açık konuşun. Ayrıca erkeklerin kadınlar kadar güçlü içgüdüleri yoktur. Bu yüzden sizinle ilgili bir takım şeyleri hissetmelerini veya anlamalarınızı beklerseniz daha çok beklersiniz. Yanlış anlamayın bunun sebebi size önemsememeleri ya da ilgilenmemeleri değildir, sadece içgüdüleri fazla gelişmemiştir. Bu yüzden hislerinizi açıkça ifade edin

Herşeyi unutup hayatınızı ona adamayın
Yeni başlayan bir ilişkide günün 24 saati onu düşünmek hoş olabilir. Ama uzun dönemde bunu bütün hayatınıza yayarsanız birçok kaybınız olacaktır. Sevgilinizi hayatınızın odak noktasına k****k ve hayatınızı ona adamak bir süre sonra onun sizden kaçmasına neden olabilir. Bu onun için ağır bir sorumluluktur ve kendini ağır bir baskı altında hissedebilir. Ayrıca bu durum kız arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi de olumsuz yönde etkiler. Hayatınızı sevgilinize adayıp kız arkadaşlarınızı ihmal ederseniz kız arkadaşlarınız da sizden uzaklaşmaya başlar.

slm yazdıklarına tamamen katılıyorum hıc birinı yapmadım yapmamda ve mutluyum 19 senedir hihoyyyt

kadınlar aşık oldukları zaman -en akıllıları bile- aşkın büyüsüne kendilerini kaptırıp bir takım hatalar yapıyorlar. Bu hatalar bir süre sonra ilişkide sorunlar yaşanmasına hatta ayrılığa kadar götürebiliyor. Ilişkinizi ayrılığa kadar sürükleyecek bu hatalara düşmemek için bunların farkına varmanız ve önerilerimizi dikkate almanız faydalı olacaktır.

erkeğinizin binbir türlü sorunu olabilir; işiyle ilgili sorunları olur, parasa sıkıntı çekiyor olabilir, arkadaşlarıyla ilişkileri konusunda sorunlar yaşıyor olabilir.. Bu liste böyle uzar gider. Tabi ki böyle bir durumda ona yardımcı olmanız, onun yanında olduğunuzu hissettirmeniz gerekir. Ama bunun dozunu bilerek... Eğer onun koruyucu meleği olmaya soyunursanız bir de bakarsınız ki elinizden uçmuş gitmiş. Sonra bu kadar fedakarlığın karşılığı bu mu olacaktı diye kendi kendinizi yer durursunuz. Bunun için eğer sonradan pişman olmak istemiyorsanız sınırı nereye çizeceğinizi iyi bilin, sorunlarıyla ilgileneceksiniz tabi ki ama bütün sorunlarını siz çözmeye kalkarsanız sonradan kendinizi yalnız bulacağınızı unutmayın.

Ilişkiyi sadece cinsellik olarak görmeyin
cinsellik bütün ilişkilerin vazgeçilmezidir. Ama birlikte geçirdiğiniz zamanın çoğu yatakta geçiyorsa durup düşünmekte fayda vardır. Tutkulu bir aşk bazen yalnız olmaya tercih edilebilir ama belli bir yerden sonra sadece cinsellik tatmin etmez. Sadece iyi bir cinsel hayatla tatmin olan kişiler duygusalık içeren ciddi ilişkilerde başarısız olabilirler. Ilişkinizin cinsellikten öteye gidip gitmeyeceğini anlamak için birlikte bir takım sosyal aktivitelerde bulunmayı deneyin. Eğer başarısızsanız boşa vakit kaybediyor olabilirsiniz.

birbirinize ne kadar yakın olursanız olun aranızda telepatik bir bağ oluşması mümkün değildir. Bu yüzden en iyisi işi sevgilinizin tahminlerine bırakmaktansa açık açık konuşun. Ayrıca erkeklerin kadınlar kadar güçlü içgüdüleri yoktur. Bu yüzden sizinle ilgili bir takım şeyleri hissetmelerini veya anlamalarınızı beklerseniz daha çok beklersiniz. Yanlış anlamayın bunun sebebi size önemsememeleri ya da ilgilenmemeleri değildir, sadece içgüdüleri fazla gelişmemiştir. Bu yüzden hislerinizi açıkça ifade edin

herşeyi unutup hayatınızı ona adamayın
yeni başlayan bir ilişkide günün 24 saati onu düşünmek hoş olabilir. Ama uzun dönemde bunu bütün hayatınıza yayarsanız birçok kaybınız olacaktır. Sevgilinizi hayatınızın odak noktasına k****k ve hayatınızı ona adamak bir süre sonra onun sizden kaçmasına neden olabilir. Bu onun için ağır bir sorumluluktur ve kendini ağır bir baskı altında hissedebilir. Ayrıca bu durum kız arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi de olumsuz yönde etkiler. Hayatınızı sevgilinize adayıp kız arkadaşlarınızı ihmal ederseniz kız arkadaşlarınız da sizden uzaklaşmaya başlar.

ya ben bu dediklerinizi yapmadim ama bu dediklerinize yavaş yavaş yaklaşiyormuşum gibi geliyor sanirsam ki...kendisi şehir dişinda ben bir yere gideceğimi söylediğimde hayir gitme ben gelince birlikde gideriz yada bensiz ne tad alacaksin gitme gelince beraber yapariz diyor yani ebn ne yapsam o beraber yapalim istiyor..haa tabiki denedim unutmuyorda yapiyor hatta ben unutuyorum o unutmuyor..
örnek verecek olursam ben o burada yokken arkadaşimlarimla havuza gitmke istemiştim oda beraber gideriz demişdi geldiğindede bir gün tlf açti hazir almaya geliyorum havuza gidecez dedi yani unutmadi..tabii bu seferde ben gitmedim o ayrida neyse ...yani onu beklemem ve onun için isteklerimi ertelemem ne kadar doğru sizce...

"bütün sorunlarını siz çözmeye kalkarsanız sonradan kendinizi yalnız bulacağınızı unutmayın"
En büyük hatamdı,koruyucu melek olup anne rolü üstlenmek!

ya ben umutsuz vakayım hepsini yaptım yapıyorum ya şimdi anladım hatamı saol ya ama artık çok geç

mükemmel tespitler....

maalesef biz kadınlar ne kadar zeki akıllı olsakta aşık olduğumuz zaman ne akıl kalıyor ne de zeka...

keşke bunları uygulayabilsek keşke ama nerdeeee

cok dogru bır yazı
yaptın mı zaten gıdene bay bay moduna gırmıs oluyorsun
adam gıttı gıdıcek elı kulagında beklıyorsun, cok sakat cok rısklı
asık olunca mecbur zaten bu sekıl olunuverıliyor :delphin:

annecılık rolunu yapıyorum bazen yaa... oda kızdını belli ediiyor zaten.. ''tamam ,peki annecim '' diyerek :)) ama bolee ustune dusmezsemde buseferde benı kıskandırmak için çabalıyr..sanırım bi ortasını bulamadım .

annecılık rolunu yapıyorum bazen yaa... oda kızdını belli ediiyor zaten.. ''tamam ,peki annecim '' diyerek :)) ama bolee ustune dusmezsemde buseferde benı kıskandırmak için çabalıyr..sanırım bi ortasını bulamadım .

evet yaaa,gerçekten nedir bu orta yol :uhm: bilen parmak kaldırsın fisfisfis

sadece üçüncü maddeyi yapıyorum
aslında yapmamam lazım ama kendimi engelleyemiyorum
onun dışında sorun yok
güzel paylaşım bu arada

"........Ne düşündüğünüğü tahmin etmesini beklemeyin
Birbirinize ne kadar yakın olursanız olun aranızda telepatik bir bağ oluşması mümkün değildir. Bu yüzden en iyisi işi sevgilinizin tahminlerine bırakmaktansa açık açık konuşun. Ayrıca erkeklerin kadınlar kadar güçlü içgüdüleri yoktur. Bu yüzden sizinle ilgili bir takım şeyleri hissetmelerini veya anlamalarınızı beklerseniz daha çok beklersiniz. Yanlış anlamayın bunun sebebi size önemsememeleri ya da ilgilenmemeleri değildir, sadece içgüdüleri fazla gelişmemiştir. Bu yüzden hislerinizi açıkça ifade edin............."

Bunu çok yaptım ben çoook..:mymeka:
Hiç iyi sonuçlar almadım..
Maalesef!benneyaptımki

evet canim,ben de boyle yapiyorum...

Back
X