• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkinizi göz önünde yasarmısınız

hiç haz etmem böyle herşeyi göz önünde yaşayan gösteriş yapan insanlardan..saçma ve yapay geliyor:stop:

Nazardan cok korkarim ben..
Oyle askim bocugum papatyam bilmemneyim fln paylasmam facede(zaten dondurdum)..
Hele hele uluorta tartismayi hic demiyorum bile.
Sevgilimle alakali uluorta paylastigim seyler whatsapp ve viber da ikimizin resmini koymak..
Kk da ki profil fotom:) "Sevmek dedim, yoluna olmek dedi" ve "Ahirim sensinn"..
Te bu kadaaa :)))

Face twitter inst. Vs hicbir hesabim yok burasiyla beraber 2 forum uyeligim var sadece eşimse alakasi yok zaten olsaydida surekli her anin fotografini durumunu cekip koymazdim veya faceten yorumlaşmazdim yazisabilecegim onca yer varken yani evliligimi millete heran onlarda benle yasiyormuscasina "tabirinizle" gostermedimde sevmemde ama buraya 2 veya 3 kere durum yazdim kocisle maske gunu birde pazar keyfi turk kahvesii simdi kalkip bunada laf ediyorsa biri kiskaniyordur icinde biyerde :D

Valla bana çok komik geliyor. İlişkiye başladığının akşamı ilişki durumunu değiştirmek, düğünde dans arasında ilişki durumunu evlendi yapıp hemmmmen ikinci soyadı eklemek, "aşkk <3" albümleri yapıp birbirinin aynı sadece farklı yerdeki pozları koyup durmak, "bilmemkim aşkını çok seviyooooo" diye iletiler yazmak falan. Yani yapana saygı duyarım, onun ilişki yaşayışı böyledir ama bana çok mıç mıç geliyor, hiç benlik değil.

Ha göz önünden kastınız sokakta, barda vs yakın olmaksa onu severim, sokak ortasında sarılırım da öperim de.

Fazla goz önünde yaşayanlar daha cabuk tüketiyor aski..
Fazlasii bozuyir bence hicte hos görünmüyo micc micc hersey ortadaa

Back
X