iliskinizi yemege benzetseniz,hangi yemek olurdu??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elis

Ziyaretçi
dun bi magazin programinda evli ciftlere soruyorlardi ,iliskinizi bi yemege benzetseniz hangi yemek olurdu diye??
bende sizlere sormak istedim ,sizin iliskiniz hangi yemek ve neden??
konu sahibi olarak ilk benim baslamam gerek,
ben patlican oturtma diyim,cunku esimin en cok sevdigi yemek,ama patlican gibi yagli ve civik civik degildir iliskimiz,soguk da yenir,sicakta,,,

peki sizin hangi yemek??

Yemek değide...
Ben tatlıya benzetirim. Tavuk göğsü...
Hiç bir zaman hayır denmeyen bir tatlı...

hımm bi düşüneyim CADIARZU
bence türlü içinde yok yok patates patlıcan kabak domates vs vs.... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilişikimde kabak tadı verdiği için bitti zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

konu süper olmuş arkadaşım eline ve düşüncene sağlık.ben de düşünüyorum .ilişkimizi yemek değil ama ekmek ve suya benzetiyorum.çünkü asla bunlardan vazgeçemeyiz.biz de birbirimizden ....

kumpiriz biz içine ne katarsan gidiyor karışık ama güzel bir tat bir kez yedim sonra çok sever oldum:)

Hiçbir yemeğe benzetmem,yemeğe benzetilen bir ilişki düşünmemkaydirigubbakcemile3

RADİKAL BİR İLİŞKİ YAŞIYORUZ BİZZZZ :lepi:

hmmmmm........dusuniyroum hmmmmm ama bulamiyorum....ha buldum bizimkisi mihlama karadenizliler bilir.

mihlamayi yediniz mi sabahtan aksama kadar acikmassiniz sizi tok tutar.:asigim::asigim::nazar:bizim sevgimizde oyle birbirimizi cok seviyoruz doyamiyoruz

hani alip tatliyi tuzlu, yemekleri bi posete doldurursunya ,benimki karmakarisik bi yemege benziyo

vişne kompostosu diim ben.. bi kere tatlısı insanın içini baymaz.. bi de ekşisi bile tatlı yaa, bu kadar olur.. arada tek tük çekirdek çıkar belki ama o kadar olur heralde..

bizimkide acılı adana:))yanımdaykende ayrıydık şimdi askerde yine ayrıyızsenağlamane zaman kavuşucaz:çok üzgünüm:acıyız biz acııııı,içimiz dışımız acı olmuş....kaydirigubbakcemile3

:1hug::1hug:
Ben kuru fasulye ve pilav olarak düşünürüm, tabi yanında bi de turşu. ( turşu oğlumuz oluyor.)
Kuru fasulye herkes tarafından sevilen ve asla vazgeçilemeyen bir yemek,
Pilav ise her zaman favori, tane tane ve tadına doyulmayan yardımcı bir yemek,
Turşu ( oğlumuzzz) ise bizim küçük garnitürümüz...

Back
X