- Konu Sahibi votkalimon
-
Ben 21 yaşındayım o 26 yaşında. Daha önce uzun ilişkisi olan biri değil sanırım bu yük biraz ağır geldi ona. Ayak uyduramadı diye düşünüyorum. Biraz zaman geçtikten sonra özleyeceğini dayanamayacağını düşünüyorum ama yine de emin olamıyoruum.Oof kafam çok karışık
Bilmiyorum sadece çok bunaldım ben yalnız kalmam lazım biraz dedi.Senden başkası da olmicak yemin ederim ya sen ya hiç ama şu ara kendimi toparlamam lazım dedi.Biraz böyle düşününce hak veriyorum ama yinede aklımdan çıkaramıyorum hiç.Elim hep telefona gidiyo sonra yapmamalıyım diyorum:2:Emin olmamakta çok haklısınız çünkü özleyip geri dönse bile bir daha sıkılıp gitmeyeceğini kim bilebilir. Yaşı da küçük değilmiş büyük bir sorunumu var acaba ailesiyle falan olabilir böyle bir şeyden bahsetti mi
Bilmiyorum sadece çok bunaldım ben yalnız kalmam lazım biraz dedi.Senden başkası da olmicak yemin ederim ya sen ya hiç ama şu ara kendimi toparlamam lazım dedi.Biraz böyle düşününce hak veriyorum ama yinede aklımdan çıkaramıyorum hiç.Elim hep telefona gidiyo sonra yapmamalıyım diyorum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?