İlişkiye ara vermek. Yardım lütfen

votkalimon

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
38
2
6
35
Ankara
Kızlar merhaba erkek arkadaşımla 7 aylık beraberliğimiz sonrası çok bunaldığını,daraldığını ve ayrılmak istediğini söyledi.Tabi ki yıkıldım ben o gün akşama kadar konuşmadık.Akşam ben gizli numaradan aradım çünkü çok özlemiştim sesini duymam lazımdı:26: Sonra tabi ki o beni geri aradı uzunca konuştuk ona biraz zaman vermemi söyledi. Gece çok ge. bi saatti yat uyu yarın konuşalım dedi. Ben uyuduktan sonra ''iyi geceler meleğim'' diye mesaj atmış...
Ertesi sabah yine ''günaydın meleğim'' diye başladı konuşmaya.Böylesi daha iyi olucak falan filan başladı.Uzatmadım sustum.Çok üzüldüğümü biliyodu ama. Yazmayalım bi daha dedi.Öğleden sonra yine yazdı bunu ayrılık olarak görmemei sadece ikimiiznde kendimizi dinlememiz gerektiğini söyledi. Cevap vermedim.Dün gece yine ''iyi geceler meleğim''diye mesaj attı.Sonra bu saate kadar ses solık yok bidaha.
Benim anlamadığım gerçekten ayrılmak mı istiyo? İstiyosa neden hala yazıyo? Neden hala her profilinde benim resmim var? Bilmiyorum hiç bi şey bildiğim tek şey onu çok özlediğim :30: Yardım eder misiniz bana ?

İlişkinizin boyutunu yaşlarınızı ne derece ciddi olduğunuzu bilmiyorum ama 7 ay gibi kısa bir zamanda sıkılan biriyle uzun bir ilişki hayali kurmanın da sadece hayal kırıklığı ile sonuçlanacağını düşünüyorum. Haklı olabilir hepimizin bazen kafasını dinlemek istediği zamanlar olur ama bu ilişkiye ara vermeyle sonuçlanmaz yani kuvvetli bir sevgi bağı varsa zaten böyle bir şey aklının ucundan geçmez. Pek iç açıcı gelmedi bana durumunuz. Meleğimli mesajları ise tamamen vicdan rahatlatmak ve durumu zorlaştırmanıza engel olmak için gibi görünüyor. Yine de ben sadece yazdıklarınıza göre yorum yapıyorum ilişkiniz hakkında yine en doğru düşünce size ait olandır.

Ben 21 yaşındayım o 26 yaşında. Daha önce uzun ilişkisi olan biri değil sanırım bu yük biraz ağır geldi ona. Ayak uyduramadı diye düşünüyorum. Biraz zaman geçtikten sonra özleyeceğini dayanamayacağını düşünüyorum ama yine de emin olamıyoruum.Oof kafam çok karışık:5:

Ben 21 yaşındayım o 26 yaşında. Daha önce uzun ilişkisi olan biri değil sanırım bu yük biraz ağır geldi ona. Ayak uyduramadı diye düşünüyorum. Biraz zaman geçtikten sonra özleyeceğini dayanamayacağını düşünüyorum ama yine de emin olamıyoruum.Oof kafam çok karışık:5:

Emin olmamakta çok haklısınız çünkü özleyip geri dönse bile bir daha sıkılıp gitmeyeceğini kim bilebilir. Yaşı da küçük değilmiş büyük bir sorunumu var acaba ailesiyle falan olabilir böyle bir şeyden bahsetti mi

Emin olmamakta çok haklısınız çünkü özleyip geri dönse bile bir daha sıkılıp gitmeyeceğini kim bilebilir. Yaşı da küçük değilmiş büyük bir sorunumu var acaba ailesiyle falan olabilir böyle bir şeyden bahsetti mi
Bilmiyorum sadece çok bunaldım ben yalnız kalmam lazım biraz dedi.Senden başkası da olmicak yemin ederim ya sen ya hiç ama şu ara kendimi toparlamam lazım dedi.Biraz böyle düşününce hak veriyorum ama yinede aklımdan çıkaramıyorum hiç.Elim hep telefona gidiyo sonra yapmamalıyım diyorum:2:

Bilmiyorum sadece çok bunaldım ben yalnız kalmam lazım biraz dedi.Senden başkası da olmicak yemin ederim ya sen ya hiç ama şu ara kendimi toparlamam lazım dedi.Biraz böyle düşününce hak veriyorum ama yinede aklımdan çıkaramıyorum hiç.Elim hep telefona gidiyo sonra yapmamalıyım diyorum:2:

Bence de bekleyin bakalım ilk adımı siz atmayın zaman ne gösterecek. Geldiğinde duruma göre karar verirsiniz şimdilik düşünmemeye çalışın kendinizi başka şeylere verin ona da zaman verin

Bana kalirsa kafasi karisik bi erkekten hayir gelmez..bi ikilimde kalmis..dengesiz bi durum var ortada bi oyle bi boyle davraniyo..mutlu olucaginiza uzulursunuz bu gidisle..bence uzak dur derim..ara verelim demek klasik ayrilmak istiyorum sozlerindendir..ama yinede siz bilirsiniz..

ilişkide ara vermek demek yeni arayışlara girmek demek erkekler için ben böyle düşünüyorum...Eğer ki siz de bi kopukluk başladıysa ya tam tersi sımsıkı sarılır sensizliğin zor olduğunu görür ya da beyninde bittiyse ilişkiyi ara verelim muhabbetiyle bitirir başka bi açıklama düşünemiyorum

karsindaki erkek seni kirmadan isini halletmeye calisan erkek bu anlattiklarin bana o kadar tanidik geldi ki inan hic sasirmadim. Araya mesafe koyup önce uzaklastirirlar kötü bitmesin eger bir gün dönersem kapim acik olsun gibisinden ama baska bi sebep arama. Ara vermek diye birseye inanmiyorum ben kafandaki karisikligi bir an önce atlatirsin umarim ve dediklerim cikmaz. Umarim hersey yolunda ve istedigin gibi gider http://www.kadinlarkulubu.com/rekse...aset-meydani/678971-yerel-secimler-kadin.html

sizin aranızdaki aşk bagı kuvvetlı olsaydı asla ilişkiye ara vermelim demezdi. ara vermek suan gozune kıstırdıgı bı kız olabilir yahutda aılesıyle sorunu olabilir. 2.sık nadır goruluor zaten aılesıyle sorunu olsa sana acardı yada acması gerekırdı sonucta sevgılısınız saklamak sacma..1.sık daha uygun gozukuor

ben bunu zamanında teklif etmiş biri olarak şöyle söyleyeyim bazen insan çok kötü durumda olabiliyo yani kendine bile katlanamadığı fazla geldiği ama karşıdaki insan sizin sevgiliniz ilgi alaka sevgi sözcüğü bekliyor ve sizin bunu vercek gücünüz yok işte böyle bi durumda ara verelim demiştim böyle bi durum olabilir

insan sevdiği insandan sıkılırmı..tam tersine..özler..ama burada gördüm kadariyle..ayrılmayı tatlı dille yapmaya çalışıyor gibime geliyor..burada aşkta yok sevgide yok..bazı erkek tipleri var..aynı kadınlardan sıkılan..değişitirme hastalığı olan erkeklerden olmasın..bence bu terbiyesizlik nedemek ara vermek..resmen oyuncak etmiş seni..böyle birinede nasıl birdaha güvenebileceksin..ben olsm güle güle ben sıkıcı biriysem..sıkıcı olmayan birini bul derdim...

Ara vermek ayrılığın zeminini oluşturmak demek. Bu sure zarfinda erkek yada kadın farketmıyor yeni arayışlara girer gününü gun eder hatta baska ilişkilere yelken açmış bile olur. Sonrada sız aklına gelirsiniz bir veda busesı olarak bu ayrılıkta cok düşündüm ama olmayacağına karar verdim sen cök daha ıyılerune layıksın der ve giderler. Veya hut bir ihtimal ara verme sürecinde erkek yada kadın hayatını yasar sonrasında kürkçü dükkanına geri dönme hesabı geri döner. Ama bunlar kuçuk ihtimal ve geniş olabilmek lazım. Bir ilişki bıttıyse bitmiştir yada devamsa devamdır araya es koymak ara vermek bana gore boyle ıste...

İlişkiye Ara Vermek; Sen Bi Kenarda Dur Benim Canım Sıkıldı Aramam Lazım Bikaç Kız Baktım Aradığım Kızlarla İşler İyi Gitmedi Tekrar Sana Döneceğim Demek :25: Kendinizi Küçültmeyin Siz Bitirin Bence Dalga Geçiyor Maymun İştahlı Adam Yaa :41:

sen hatayı ona muhtacmıs gıbı davranarak yapmıssın cok emın konussan sana ara verelım dıyemezdı kafası karısık bellıkı senden emın olayan bırıne kesınlıkle ayrılalım ama ara vermeyelım demelısın eger gercekten kafası karısıksa ve sevgısı varsa bunu bı zaman snra telafı eder ama ben bı kosede senı beklerım deme asla ıcınde korkusu olsun ve asla unutma kımse vazgecılmez deıldır hayatnn odak noktasından cıkar onu ayrılalım de net olamıyosan bızımkı saglam bı ılskı olmaz de kendını yenılee sana donus yaotgında oda kendınden cok emın olmalı cok pısman olmalı eger ole olmazsa kesınlıkle kabul etme belkı sneın ıcın hayırlısı deıl o bazen dıretırız duygularımız yuzunden ılla o olsun dıye ama ayrılıp bı zaman snra karısmızıa daha ıyı bırısı cıktgında oh be dunya varmıs ıyıkı ayrılmısım kafam rahat huzurlu bı ılskım var dersın ben tamda o haldeyım suan bunları yasamıs bırı olarak tavsıyelerım bunlar cnm tbıykı kararı verıcek olan sensın ama ayrılıktan korkma emın ol olüm deıl acısına katlanırsın ve bı zaman snra gecıyo zaten hep ayrılıktan korktgumuz ıcın ipler karsımızdakının ellerıne verıp kuklaları oluyoruz gel deınce gel dıyolar hıc hos deıl bunu kendıne yaptrma

Back
X