ilişkiye ara vermek

Biz ilk çıkmaya başlayınca ben bunaldım kavgadan vs dedim ki ara verelim.
-Ara vermek isteyecek kadar birbirimize tahammülümüz yoksa neden ilişki yürütüyoruz ayrilalim demişti.

iki yıldır evli mutluyuz çok şükür. Bence Ara vermek saçma ayrilalim diyin ve üstüne düşmeyin (blöf) yapın. Köpek gibi etrafınızda dolanacak. Yok ayrılalım derse bitmiş yani siz de unutun.

Biz ilk çıkmaya başlayınca ben bunaldım kavgadan vs dedim ki ara verelim.
-Ara vermek isteyecek kadar birbirimize tahammülümüz yoksa neden ilişki yürütüyoruz ayrilalim demişti.

iki yıldır evli mutluyuz çok şükür. Bence Ara vermek saçma ayrilalim diyin ve üstüne düşmeyin (blöf) yapın. Köpek gibi etrafınızda dolanacak. Yok ayrılalım derse bitmiş yani siz de unutun.
Kesinlikle bu yoruma aynen katılıyorum gri olmasın ya siyah ya beyaz ;)

Kendimi dinlemek istiyorum demek;
"Ben aslinda seni artik pek sevmiyorum pek de beğenmiyorum ama simdi ayrılırsak baskasini bulabilir miyim, seni ozler miyim tam da emin olamiyorum. O yuzden ben soyle biraz takilayim senden daha iyisini bulursam sana tekmeyi hemen basarim yoksa baskasini bulana kadar seninle biraz daha oyalanirim." demek. Er ya da gec kesinlikle terk edileceksiniz.

Ara vermek ne yaa sorunun varsa oturur konuşur çözersin olmuyorsa da ayrılırsın, ara verelim diyen taraf yavaş yavaş ayrılığa alıştırıyodur kendini, ya da başkası olacak gibidir o olsun da bundan ayrılayım diyodur

Back
X