- 26 Aralık 2021
- 19
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi Rmysaceyda
5 aylık evliyim ilk defa böyle kanamam oldu ilişki sırasında kanamam oldu 3 gündür de devam ediyor neden olabilir sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendiligiyle geçermi yoksa cidi biseymiBelki yırtılma olmuştur.muayene olmalisiniz
Bunu doktor söyler.neden muayene olmuyorsunuzKendiligiyle geçermi yoksa cidi biseymi
Hastane çok uzak en yakın zamanda giderim amaBunu doktor söyler.neden muayene olmuyorsunuz
Kanama derken çok mu oluyor leke olarak mi geliyor?5 aylık evliyim ilk defa böyle kanamam oldu ilişki sırasında kanamam oldu 3 gündür de devam ediyor neden olabilir sizce
3 4 damla bugün akimti şeklinde kan gelmiş hep adet olalı 2 hafta oldu adetime daha çok var hamilemiyim diye dusunuyorm ama en iyisi bi doktora görünmek heralde test yaptım 2 tane 2 sindede başta negatifti ama 1 2 saat sonra baktığımda ikinci çizgide vardıKanama derken çok mu oluyor leke olarak mi geliyor?
Adet gününüz yaklaşmış olabilir mi?
Belki adetiniz erken gelmişdir. Adetdir. Çok var mi ?5 aylık evliyim ilk defa böyle kanamam oldu ilişki sırasında kanamam oldu 3 gündür de devam ediyor neden olabilir sizce
Çok değil 3 4 damla pembe çok koyu da değil adet değil adet olsam anlardım ilişki sırasında baya geldi ama 3 gündür az az geliyoBelki adetiniz erken gelmişdir. Adetdir. Çok var mi ?
Hamile olabilirsin yumurtlama zamanın olabilir dikkat et canim doktora görün.3 4 damla bugün akimti şeklinde kan gelmiş hep adet olalı 2 hafta oldu adetime daha çok var hamilemiyim diye dusunuyorm ama en iyisi bi doktora görünmek heralde test yaptım 2 tane 2 sindede başta negatifti ama 1 2 saat sonra baktığımda ikinci çizgide vardı
Sağol canımHamile olabilirsin yumurtlama zamanın olabilir dikkat et canim doktora görün.