- 9 Haziran 2023
- 4
- 0
- 1
- 20
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende bilemedim kendi kendime kuruntumu yaptım acaba5 güne olur mu ben bilemedim![]()
Eee zaten adet geciktiyse ve gebelikten dolayı geciktiyse beş gün önceki iliskiden olacağını sanmıyorum muhtemelen daha önceki iliskidendir.ayrica sağlık sorununuz yoksa adet gecikmesi zaten gebelik habercisidir.test yaparsanız zaten cikacaktirMerhaba İlişkiye gireli bugun 5 gun oldu ilk çok az koyu bir akıntı geldi sonra çok fazla akıntım oldu ssirtimda hafif agri var ve karnima adet sancisi gibi agri griiyor bazen gohuslerimde oluyor ara sıra ama geçiyor adetim 2 gün gecikti test için erkenmi bunlar belirtimi
Daha önce ilişkim olmadı ilktiEee zaten adet geciktiyse ve gebelikten dolayı geciktiyse beş gün önceki iliskiden olacağını sanmıyorum muhtemelen daha önceki iliskidendir.ayrica sağlık sorununuz yoksa adet gecikmesi zaten gebelik habercisidir.test yaparsanız zaten cikacaktir
Hissettiklerin psikolojik muhtemelen hamileysen bile 5. Gunde belirri vermezDaha önce ilişkim olmadı ilkti
Ozmaan ihtimal yok canım.yani bukadar erken olamaz.bukadar çabuk olsaydi doğumda okadar hızlı olurduDaha önce ilişkim olmadı ilkti
Kendi kendimi umutlandiryorum galibaOzmaan ihtimal yok canım.yani bukadar erken olamaz.bukadar çabuk olsaydi doğumda okadar hızlı olurdu
Hamile mi olmak istiyosunKendi kendimi umutlandiryorum galiba![]()
5 Yasina geldi jxjxjxNoldu doğdumu bebek![]()