İlişkiye girmekten bıkanlar

Zaten ilk koyuluştuğu günü ve çatlamayı değerlendirdim en son. İki ilişkim oldu ama koyuluk üç gün sürdü. Anlamadığım bir kere deneyip hemen olmuştu şimdi neden olmuyor kürtaj sonrası neden böyle. Son ölçümde 14 mm sol overda iki yumurtam vardı gelişen. Ondan 6 gün sonra çatlama gördüm. Bu 6 günde yeterli boyuta mı gelemedi. Hiç hamileymişim gibi de hissetmiyorum zaten belirtim de yok.
6 günde gelmiştir bence.
Rahim filmi falan çekildiniz mi kürtaj sonrası yapışıklık oluyormuş kimisinde.

6 günde gelmiştir bence.
Rahim filmi falan çekildiniz mi kürtaj sonrası yapışıklık oluyormuş kimisinde.
Çekilmedim canım yapışıklıkta adet olamıyorsun veya az oluyorsun miktar olarak bende öyle bir durum olmadı. Ama kürtaj sonrası her şeyim çok değişti adet hassasiyetlerim gitti 34 36 günlerde olmaya başladım sonucu 29. Günde geldi düzene giriyor derken 23. Gün çatlama gördüm muhtemelen gebelik olmazsa da gecikecek adet. Belki vücudum hazır değil bilmiyorum 🤷‍♀️ hayatımda başka problemler de var belki de doğru zaman değil. Bir an önce düzene girerim inşallah.

Vefat mı etti. Çok üzüldüm başınız sağ olsun. Ondan sonra hamile kalamadınız mı hiç ?
erken dogum yaptım canım mayıs ayında henüz kalamadım. agustosta ilk adetimi oldum zaten .geçen ay aşılama yaptım olmadı.bu ayda ovulasyon deneyim dedim . eylülde de denemiştim oılmadı.

erken dogum yaptım canım mayıs ayında henüz kalamadım. agustosta ilk adetimi oldum zaten .geçen ay aşılama yaptım olmadı.bu ayda ovulasyon deneyim dedim . eylülde de denemiştim oılmadı.
Aşılama sanırım kendiliğinden hamile kalanlarda çok işe yaramıyor. Yani çok ilginç bir kez kaldık bi daha neden kalamıyoruz ki stres çöm büyük etken ya.

Çekilmedim canım yapışıklıkta adet olamıyorsun veya az oluyorsun miktar olarak bende öyle bir durum olmadı. Ama kürtaj sonrası her şeyim çok değişti adet hassasiyetlerim gitti 34 36 günlerde olmaya başladım sonucu 29. Günde geldi düzene giriyor derken 23. Gün çatlama gördüm muhtemelen gebelik olmazsa da gecikecek adet. Belki vücudum hazır değil bilmiyorum 🤷‍♀️ hayatımda başka problemler de var belki de doğru zaman değil. Bir an önce düzene girerim inşallah.
İnşaAllah herşey gönlünce olsun ve hayırlı zamanda doğru zamanda sağlıkla olsun🤲🏼
Doktordan destek alıp femara kullanın isterseniz. Bende de kendiliğinden yumurtlama oluyordu ama gebelik oluşmadı.
Doktorum femara başladı. Yumurtamı onunla büyüttük hamile kaldım 🙏🏼 belki kalitesizdir yumurtalarınız. Ve D vitamininize baktırın 🌸

İnşaAllah herşey gönlünce olsun ve hayırlı zamanda doğru zamanda sağlıkla olsun🤲🏼
Doktordan destek alıp femara kullanın isterseniz. Bende de kendiliğinden yumurtlama oluyordu ama gebelik oluşmadı.
Doktorum femara başladı. Yumurtamı onunla büyüttük hamile kaldım 🙏🏼 belki kalitesizdir yumurtalarınız. Ve D vitamininize baktırın 🌸
Kalitesiz olduğu nasıl anlaşılıyor ki ? Ben bir kere spontane kaldığım için çok umursamıyorlar kalite için var mı benim yapabileceğim bir şey ? Adınıza sevindim bu arada umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza 🙏

cinsellikten bıkılmazda işin ucunda bi hedef olunca sanki sadece o iş için yapıyormus hissi sizi strese sokuyor olacakmı olmayacakmı kaygısıda buyuk etken sanırım herseyin bi vakti zamanı var bence doğru zamanda nasip olacaktır

Esinizi bu sekilde kullanmayin kendinize de eziyet etmeyin gun asiri iliski yasayin zaten yumurtlama doneminde tutar

Kalitesiz olduğu nasıl anlaşılıyor ki ? Ben bir kere spontane kaldığım için çok umursamıyorlar kalite için var mı benim yapabileceğim bir şey ? Adınıza sevindim bu arada umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza 🙏
Kürtaj sebebi ne bilmiyorum ama yumurta ya da sperm kalitesizliği ile ilgili bir durum da olabilir. Ekstra başka anlama yöntemi var mı bilmiyorum

Kürtaj sebebi ne bilmiyorum ama yumurta ya da sperm kalitesizliği ile ilgili bir durum da olabilir. Ekstra başka anlama yöntemi var mı bilmiyorum
Kalbi durdu 8. Haftada sağlıksız gebelik diyorlar. Pıhtılaşma falan da olabiliyor ama ilk kayıplarda test yapmıyorlar genelde. Yapmadılar bana da olur böyle şeyler ilk gebelikte dediler maalesef ayrıntılı bir açıklaması yok. Fazla kilom yok her şey normal hormonlar normal tiroid normal ama aktif sigara kullanıcısının belki de dediğiniz gibi yumurta kalitesiz ve döllenmiyor. Zaten kürtaj sonrası daha bir kez denedim diğer aylar korunuyorduk. 30 yaşında olduğum için de takılıyorum biraz. Bakalım.

Back
X