İlişkiye objektif bakış..Yorumlarınızı bekliyorum.

KKyesim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
97
5
16
İstanbul
Biz kadınlar ilişkiye başladık mı ilk zamanlar bu sefer aynı hataları yapmayacağım,aşırı değer vermeyeceğim diye başlarız hep.Belki istisnalar olabilir ama benim dediğim gibi düşünenlerde var diye düşünüyorum.Ki ilişki uzun sürerse,aylar hatta yıllar sürerse bağlanırız.Ona kendimizden bile fazla değer verdiğimizi farkederiz.

Bende ilişkilerimde birçok hata yaptım,bi daha aynı hatayı yapmam dedim.Ama özellikle "bağlanma" denen hataların en büyüğünü yaptım.Evlilik vaatleri verdi,çok sevdiğini göstermedi ama hissettirdi.Yani çiçekler,çikolatalar,sürprizler yapmadı.Ama sevdiğini hissettim.Bakışları herkesten farklıydı.Onunla konuşurken hissettiğim mutluluğu kimsede hissedemezdim.Onu gördüğümdeki kalp atışlarım hızlanır sanki kalbim ağzımdan fırlayacakmış gibi olurdu."bir daha güvenmem" demiştim ama o hayatıma girince ona deyimi yerindeyse babamdan çok güvendim.Güldürdü,mutlu etti,üzdü,kıskandı aşırı kıskandı.Kısa şeyler giymememi,kolsuz tişörtler giymemi yasakladı.Herkesten korudu beni.Ama birgün geldi,kötü yanlarımı görmeye başladı.Hatalar yaptım.Her seferinde etmediği hakaret kalmadı.Sinirdendir dedim affettim.En son ayrılmak istediğini söyledi.Onu ikna etmeye çalıştım çünkü seviyordum.İlk kez sevdim birini.Ama gitti.Belki hata bendeydi,her seferinde affederek cepteymiş gibi düşünüldüm.Ağır sözler söyledi.Kaldıramadım ama ağzımı açıp bigün bile demedim sen bana şu kötülükleri ettin diye.İçime attım çünkü deseydim beni anlayıp kötü huylarından vazgeçmek yerine tartışır hatta konuyu ayrılığa üzülüyorsan ayrılalım seni üzmeyeyim derdi.Şu an aşık olduğumdan yaşananlar nasıl duruyor bilmiyorum.Kim haklı,o mu ben mi?Kendime kızıyorum bazen hatalar yaptım diye,bazen de ona kızıyorum beni iyi halimle kabul edip kötü halimle kabul edemedi diye.

Sizce nasıl bir durumdayım,neler yaşıyorum ben?Kim haklı,kim haksız?Ne yapmalıyım artık?Geri dönerse ne yapmalıyım?Bana kalsa geri dönerse affederim ama yine aynı şeyleri yaşayacağımızı biliyorum.Kısacası yaşadıklarıma dışardan birinin gözüyle bakılmasını istiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu bilir şunu söylerim kadınlar erkekler için herzaman bir avdır. Seni tamamen elde ettiğinde -ki bu duygusal anlamda- yeni avların peşine düşer. Ne olursa olsun onsuz da yaşayabileceğini bilirse çakılıp kalıyor sende. Yaşadım biliyorum...

Şunu bilir şunu söylerim kadınlar erkekler için herzaman bir avdır. Seni tamamen elde ettiğinde -ki bu duygusal anlamda- yeni avların peşine düşer. Ne olursa olsun onsuz da yaşayabileceğini bilirse çakılıp kalıyor sende. Yaşadım biliyorum...

Yani dediğin doğru.Bir kere affettinmi ikincisini yapar,ikincisindede affettinmi ardi arkası kesilmez.ama ikincisinde ders verseydim böyle olmazdı hata bende.bir daha konuşmaya çalışırsa görmezden gelmeyi düşünüyorum.çünkü her kavgada pişman olup unutalım diyor.yine öyle diyecek.ama suç bende tabi onu affedersem oda yine aynı şeyleri yapar bu sefer konuşmayı düşünmüyorum çünkü konuşunca dayanamayıp affediyorum en iyisi susmak ve unutmak sanırım ama kim haklı kim haksız bende hatalar yaptım ona karşı onun bana karşı hataları var ama onun hataları benden daha hafif.bu yüzden bilmiyorum.oda kendini haklı görüyor.

Back
X