İlişkiye sırasında kanama

cvs369

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
3
0
36
30
Merhaba 2 yılı aşkın süredir evliyiz ilk gece kanamam olmadı eşim çok sorun yapmadı fakat şimdiye kadar çok defa ilişki sırasında kanamam oldu bazen akıntı şeklinde bazen yoğun ilk başlarda rahim enfeksiyonu geçiriyordum sürekli ondan dediler ama en son 4 gün önce doktora gittim bı sıkıntı yok dedi yine aynı şeyleri yaşıyorum aynı şeyi yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen

Yani ilişki sırasında belki kuruluktan veya zorlamadan falan cilt zedelendi kanadı diyeceğim de yoğun kanamam da oluyor diyorsunuz bence bu normal değil. 🤔 başka bir doktora mı gitseniz?

Yara olabilir. Her tahrişte kanıyordur. Biraz ara verseniz iyileşme dönemi. Birde vajinal duş yapıyorsanız yapmayın. Yani vajinayı yıkamayın. Florası bozuluyor.

Yani ilişki sırasında belki kuruluktan veya zorlamadan falan cilt zedelendi kanadı diyeceğim de yoğun kanamam da oluyor diyorsunuz bence bu normal değil. 🤔 başka bir doktora mı gitseniz?
3 farklı doktora gittim aslında Ama anlamadım 🙄

MeMerhaba 2 yılı aşkın süredir evliyiz ilk gece kanamam olmadı eşim çok sorun yapmadı fakat şimdiye kadar çok defa ilişki sırasında kanamam oldu bazen akıntı şeklinde bazen yoğun ilk başlarda rahim enfeksiyonu geçiriyordum sürekli ondan dediler ama en son 4 gün önce doktora gittim bı sıkıntı yok dedi yine aynı şeyleri yaşıyorum aynı şeyi yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz
Merhaba 2 yılı aşkın süredir evliyiz ilk gece kanamam olmadı eşim çok sorun yapmadı fakat şimdiye kadar çok defa ilişki sırasında kanamam oldu bazen akıntı şeklinde bazen yoğun ilk başlarda rahim enfeksiyonu geçiriyordum sürekli ondan dediler ama en son 4 gün önce doktora gittim bı sıkıntı yok dedi yine aynı şeyleri yaşıyorum aynı şeyi yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen
çözüm buldunuz mu aynı sorun için bugün gittim mantar enfeksyon dedi ilaç fitil verdi geçer mi?

Back
X