• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iliskiyi iyilestirmek??

Aime

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
98
0
16
İstanbul
Sevgilimi cok bunaltmistim ve benden biraz uzak kalmamizi istemisti. Dun dayanamadim ve konusmak istedim onunla. Bana beni sevdigini, benden daha iyi birisini bir daha bulamayacagini, beni sevdigi gibi kimseyi sevemeyecegini ve sevilemeyecegini soyledi. Ama yoruldugunu kaprislerime tahammulu kalmadigini, eskisi gibi elimden tutamadigi icin uzuldugunu soyledi. Birbirimizi cok ozlemistik ve konustuktan sonra da birlikte olduk.

Ben onsuz olmaktan yoruldugum icin bu zamani birlikte atlatalim istedim. O da kabul etti ama bana yardimlariniz lazim. Bu surec nasil iyilesir? Huzursuzum umitsizim.

birlikte gezin güzel bir yemek yiyin yaz da geldi piknik yapın..kaliteli vakit geçirmek sizi daha çok aşık edecektir

Sevgilimi cok bunaltmistim ve benden biraz uzak kalmamizi istemisti. Dun dayanamadim ve konusmak istedim onunla. Bana beni sevdigini, benden daha iyi birisini bir daha bulamayacagini, beni sevdigi gibi kimseyi sevemeyecegini ve sevilemeyecegini soyledi. Ama yoruldugunu kaprislerime tahammulu kalmadigini, eskisi gibi elimden tutamadigi icin uzuldugunu soyledi. Birbirimizi cok ozlemistik ve konustuktan sonra da birlikte olduk.

Ben onsuz olmaktan yoruldugum icin bu zamani birlikte atlatalim istedim. O da kabul etti ama bana yardimlariniz lazim. Bu surec nasil iyilesir? Huzursuzum umitsizim.

Bu kopmalar her iliskide oluyo canim inan bana.sadece sabirli ol ve soyleyecegin seyleri iki kez dusun.
Bi de mens oncesi gorusme :D malum en kirici ve kirilgan oldugumuz donem

Ne kadar tatlisiniz kizlar tesekkur ederim onerileriniz icin. Beni arayip sormuyor gun icinde. Hos daha dun gece baristik cok yeni ama ben onu arayip bunaltmayim degil mi?

Bir ilişkide 'zaman istiyorum, bana zaman ver, biraz ayrı kalıp düşünelim' gibi tavırlar bana çok ters geliyor açıkçası. Hep deriz zaman her şeyin ilacı diye ama bu her zaman böyle olmuyor. Bazen bu ayrı geçirilen zaman bağları koparmaktan başka bir işe yaramıyor.
Ne zamandır berabersiniz tam olarak nasıl bir ilişkiniz var ne yaptınızda bunaldı bilmiyorum yorum yapmak zor. Ama madem o yoruldu bunaldı ve sende ilişkiyi düzeltmek istiyorsun o halde kendinden başlamalısın buna
:34:Bugün ona daha farklı davran değiştiğini göstermeye çalış o da bunu farkedicektir. Bırak zamanın tadını çıkar gereksiz yere germe ne onu ne de kendini. :34:

Amacim onu da kendimi de iyilestirmek ve onceki hatalari yapmamak. Ama mesajlarima cevap bile vermiyor.. Bende daha fazla ustune dusmemeye karar verdim.

Birlikte mi oldunuz_?:44:

yanında durmakla, çabalamakla en azından yarın bir gün sonuç ne olursa olsun ben elimden geleni yaptım deme şansına ve iç rahatlığına sahip olacaksınız. ama bence özverinizi görecektir o da. böyle durumlarda başına ekşimek yerine ona tutunmak daha olumlu ve yapıcı oluyor diye düşünüyorum. umarım birbirinize sarılırsınız yine en kısa zamanda.

ben çok olumlu buldum tavrınızı.

Sordum çünkü cevap vermiyor dedin. Genelde yeni ilişkilerde olur bu. Madem senden iyisini bulamaz bunun farkında oldugunu o da belli etmeli. Şimdi sen kendini suçlu hissediyorsun ama eminimki kötü bir niyetin yoktu. O da bunu biliyorsa en azından çabalamalı bence çocukça kaprisler yerine. Ben hiç dayanamıyorum böyle. Haksız olan taraf olabilirim ama karşı tarafta rengini belli etmeli madem barıştı madem seni seviyor o halde hissettiği gibi davransın.. Ya hep ya hiç :34:

çok mesaj atmayın , farkındayım gün içinde mesaj atıcak o kadar çok şey oluyo ki :D :d

aklnııza gelenleri unutmayın o mesaj atıp konu açtığında hepsini söylersiniz :23:

bu durumda da biraz çenesizmiş gibi olabilirsiniz ama kadınız , tabii ki konuşacağız !! :37:

ayrıca yeni barışmışsınız niye gün içinde hiç konuşmuyosunuz ki , böyle olacağına keşke biraz daha ayrı kalsaydınız da dolu dolu yaşayabilseydinz =/

Biraz daha ayri kalmak mi? Kizlar halimi gorseniz 3 gun dayandigim icin madalya takardiniz :) onsuz bir saat bile gecirmiyorum. Bu sure geciceksede onlayken onsuz gecsin. Ben raziyim cenesiz olmaya susmaya. Damarima basmazsa tabi :)

Birini sevmek gercekten delilik hali bunu tekrar tekrar anladim

Biraz daha ayri kalmak mi? Kizlar halimi gorseniz 3 gun dayandigim icin madalya takardiniz :) onsuz bir saat bile gecirmiyorum. Bu sure geciceksede onlayken onsuz gecsin. Ben raziyim cenesiz olmaya susmaya. Damarima basmazsa tabi :)

Birini sevmek gercekten delilik hali bunu tekrar tekrar anladim

Hiç bir şey kendinden daha değerli değil .. Kendini boşuna üzmede naparsan yap :34: En güzeli git yüzyüze konuş anlat fakat çokta sıkmadan üstünde fazla durma konunun yoksa dahada bunalır.. Biraz şirinlikle anlat derdini çocuksu bir masumiyetle ciddi bir şekilde değil :34:

8 aylık birliktelikte ne çabuk tahammülü bitmiş de vazgeçmiş senden?

Sen de bu kadar sabırsız adamla bu sözünden sonra birlikte oldun.
İyileşmeniz için ne yapabileceğini düşünüyorsun.
O da düşünüyorsa senin kadar emin ol kolay.

Ama ben onun düşündüğünü sanmıyorum.

Benim herif bana 4 yıldır iyi katlanmış ayol.
Yazık böylelerini görünce anlıyorum kıymetini :ssz:

Back
X