İlişkiyi ne bitirebilmek, ne tam gaz devam edebilmek, kararsızlık

zafo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
9
0
86
Ankara
İlişkinizden memnun değilsiniz, ayrılmak istitorsunuz başaramıyorsunuz, devam ediyorsunuz ama memnun değilsiniz içinize sinmiyor.Ne yaparsınız.Ne yapmalı?

canım bnce ilşkiyi bitrmk isteyipte bitiremyen birinde sadece alışkanlık kalmştır oda belirli bi zaman sonra geçiçektr içim içimi yemesndense ben ayrılırdm şahsen

Ayrılmak, işte onu becerebilmek mesele. bide arada resmiyete binmiş nişan gibi durumlar varsa... ayrılmak en doğrusu belki ama bunu yapabilmek mesele..

adamı alırsın karşına
böyleyken böyle dersin
ya biticek ya da bi şeyler değişecek dersin onun tepkisine göre yapılcaklar değişir
baktın uğraşıyo bitmesin diye çabalıyo sende seviyosan ve seni gerçekten mutlu etmeyi başarıyosa devam edersin
ama yok adam sallamıyosa sen hala aynı düşüncedeysen güçlü bi kız olup ayrılırsın

ben böyle yaptım ve sonuç ayrılık oldu.

haklısın cnm ozaman herşy daha bi zor oluyo ama bu hayatta bi insann kendisi için en öenli şey gene kendisidr nasıl mutlu huzurlu basını yastığa koydğnda rahat edeblcekse onu yapmalı..

Allah böyle zorda bırakmasın. Karşı tarafı karşına alsan da konuşsan da doktora da götürsen de değişmeyince değişmiyor. Allah islah etsin, insanları en iyi O törpüler..

Memnun olmadigin bir iliskiyi surdurmek , hele ki evliligi dusunmek kadar yalnis bir sey olamaz, zaten nisanli olmanin bir amaci da tanima firsati olduguna gore yol yakinken ayril derim.

Bir insan yürütemediği ilişkiyi neden bitirmek de zorlanır ki?:uhm:
Önce bunu anlamak gerek..
Boşanmak zor,anlıyorum ama evli de değilmişsiniz ki..:delphin:

seni anlayabiliyorum aynı durmda sayılırım...sadece zaman geçip gidiyo işte olan bu...aradaki nişan durumu bağlayıcı olmuyo desem yalan.

ben de aynı durumdayım bıtır demekle olmuo cıdden benım 3 yıldr erkek arkadasım var normalde bana hıc uyan bırı deıl benım tam tersım her yonden ama tam ayrılıorum o da tamam btsın dıor eve gıdınce bır msj ben senden vazgecemem kı bıdaha asla uzmucem ne olur dıo ee tamam dıorum zaman gecıo hersey guzel yıne aynı sınır oluorum :(ama ben de az deılım herseye bagırırım hıc alttan almam agzıma gelenı syaarım kı bazen ck kırıcıyım kabul edıorum ama o o anda bıle sessız kalıo hep bazen de tam tersı patlıo hep susmayan ben oluorum ama:d bana uymayan bırıyle neden beraberım anlayamıorum ayrılınca baska bırıyle kendımı dusunemıorum tam bagımlı olmusum napcam bılmıom :(

Aynı durumdaydım 6 7 ay önce onsuz nasıl olucam diyodum ama devam etmekde istemiyodum çünkü git gide iş ciddileşiyodu en son tartıştık o tartışmada sinirle istiare yaptırdım ve istihare sonucunu beklerken olumsuz çıkmasını diledim içimden ve olumsuz çıktı böyle olunca ailemde istemedi ve bitti, üzüldüm ağladım ama çok çabuk geçti. Şimdi anlıyorum ki sadece alışkanlıkmış ona duyduğum 3 sene birlikteydik aslında sevmiyomuşum daha çok acıyomuşum inanın şuan iyiki bu iş olmamış diyorum.

Bence bu ikilemde kalıyosanız bian önce bitirin ne kendinize eziyet edin nede karşınızdakine daha fazla ümit verin. Rabbim yardımcınız olsun

daha önceki ilişkim 3 yıllıktı.gerçekten beni çok üzüyordu,kırıyordu.o yapınca doğal olan şeyler ben yapınca suç oluyordu.her ayrılmamızda özürler dileyerek geri döndü ve ben her defasında affettim.bu yüzden beni üzmesi kolaylaştı ne olsa affeder düşüncesiyle..ama en sonunda tamamen bitirdim..yine aradı ama ben evlenip boşanmak istemiyorum bu ilişki düzelmez dedim ve gururlu biriydi bir daha asla aramadı..şimdi 6-7 aydır bi başkasıyla birlikteyim.kişilik olarak onun tam tersi.bu zaman zarfı içinde beni hiç üzmüşlüğü yoktur hatta ben onu üzüyorum diyebiliriz.bana çok iyi davranıyor gerçekten ama ilişkki açısından yani romantik cümleler,beklenen davranışlar gibi aradığımı bulamıyorum..yani bazen kendimi kankamla konuşuyormuş gibi hissediyorum.telefonumu mesela babam bulup msjlarımı okusa inanın başında aşkım yazmasa sevgilimden geldiğini anlamaz çünkü muhabbet hep günlük ve sıradan...böyle şeyler de benim için çok önemli..onun ilk ilşkisi bu yüzden acemi olduğunu söylüyor ama bu kadar ayda da insan hiç mi bişey öğrenmez ki ben bunların öğrenilerek yapılacak şeyler olduğuna inanmıyorum..uzun uzun konuşuyoruz olmuyor diyo.uğraşıyorum ama yapamıyorum,yapım böyle demekki öyle şeyler yok bende diyo..beni gerçekten sevdiğine eminim ama duygusal yönden beni eksik bırakıyor..ayrılmak istemiyorum çünkü seviyorum...ne yapacağımı bilemedim:a015:

hastalıklı ilişkiler diyorum ben buna.. ben de yaşadım.. kopamıyorduk.. ne kavgalar ne olaylar.. gene de kopamadık.. nişanlıydık.. aileler de işin içine girdi.. uzatmaları oynamışız sadece.. tabi ki böyle ilişkileri bitirmek gerek.. makinaya bağlı yaşayan beyin ölümü gercekleşmiş hastalar gibi bu ilişkiler.. gözünü açar mı yaşar mı diye çaresizce bekleyip nee olur düzelsin diye dua etmeler.. ama her seferinde daha da kötüye giden hastalıklı bi ilişki.. fişi çekmek gerek.. ama cesaret lazım.. çünkü alışılmıktan kopmak zor iştir.. aliştiğimiz şey kötü de olsa işimize gelir her zaman kolaydır.. zor olan alışkanlık falan demeden düşünmeden bitirmektir.. 3 senede yapamadiğimi bi günde yaptım.. bitirdim.. bitmesi gerekti.. offffff... zor yaa.. öyle zor bi durum ki.. ne onla oluyor ne onsuz. biliyosun olmayacağini.. mutlu değilsin hep bişeyler eksik.. ama onsuz da düşünemiyosun kendini.. içine işlemiş resmen.. hayatına öyle bi kök salmış ki kazıyarak dahi atamıyosun.. ama güçlü olmak lazım.. tartıya koymak lazım.. ağir basan kendimizsek bitirmek lazım hastalıklı ilişkilerimizi..

bence kestirmeden bitir, bitti de, ve hayatındaki diğer konulara odaklan, zaman herşeyin ilacı, şu şekilde hayatının en güzel yıllarını kaybediyorsun, ve belkide gelecek daha güzel kısmetlerini kaçırıyorsun
hayat kısa, içine sinmeyen biriyle vaktini harcama

ben bu durumu çok iyi biliyorum
gitmek mi zor kalmak mı ?
sanırım gitmek daha mı zor ki bilmiyorumkismile
kalmakda can yakıyor
konu sahibi konuna ortak olabilirmiyim boshayallersmileboshayallersmile

Son düzenleme:
böyle belirsiszlik olucagına bir adı konması lazım...
aslında neresinden bakarsanız bakın zaten ilişkide kalmamış bitmiş sadece uzatmaları oynuyorsunuz bence

Back
X