ilk 14 şubat konusunu ben açayım o zaman

nurcp_34

kocasının NUR'u
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
209
152
18
Arkadaslar iyi aksamlar,bizim eşimizle ilk 14 şubatimiz tanistgmizdan beri,bir sene icerisinde hem tanistk hem evlendik biraz hızlı gelisti bizimkisi..her neyse konu şu biraz once burda gezinirken aklima geldi bu.. Ben memlekete ailemin yanina geldm ve ilk sevgililer gunumuzu ayri gecircez bende ona bi surpriz yapmak istemiyorm buyuk capli birsey olmasina gerek yok ama ufakta olsa birsey yapmak istiyorm,benim esim sever bu tarz seyleri ama ne yapsam bilemedim pek orjinal fikirli degilimdir bu konularda :KK1:

O da geldi aklima ama daha yeni geldim kayinvalidemler de burda onlarda da kalmadan donmek olmaz burdam yapmak zorunaym biseyler

Hergun özel güzel olsa mutlu olsak kıymet bilinse bi gün çiçek böcek alınca noluyo ki bir yılı zehir ediyorsa sevdim evlendim iki de çocuk yaptım noldu anasinin radarına takildim burnumdan geliyor seven ölen adam anam da anam diyor bos işler benim için yani:KK43:

Hergun özel güzel olsa mutlu olsak kıymet bilinse bi gün çiçek böcek alınca noluyo ki bir yılı zehir ediyorsa sevdim evlendim iki de çocuk yaptım noldu anasinin radarına takildim burnumdan geliyor seven ölen adam anam da anam diyor bos işler benim için yani:KK43:
İlk sevgililer gunumz benden hic beklemez byle seyler o azck odunluk vr bende =) sasrsin istedm

Ben uzaktayken cicek sepetinden ciceği iş yerine gönderirdim.Olduda bitti maşallah. :))) O ciceğin yanına isteğinize göre çikolata minik bi hediye filanda ekleyebiliyosunuz o gün istediğiniz saatte teslim ediyolar. Temiz iş yani:)

Ben uzaktayken cicek sepetinden ciceği iş yerine gönderirdim.Olduda bitti maşallah. :))) O ciceğin yanına isteğinize göre çikolata minik bi hediye filanda ekleyebiliyosunuz o gün istediğiniz saatte teslim ediyolar. Temiz iş yani:)
Bilemedim erkege nasl olur acana cicek

Bence habersiz evinize gidin güzel bir sofra kurun mumlar loş ışıklar vs, güzel bir elbise giyin mesela. kapiyi haliyle o açacak ve salonda sizi öyle görünce çok mutlu olacaktir :)

Bilemedim erkege nasl olur acana cicek

E ciceği ona göre seçmelisiniz tabi :) kırmızı gül buketi papatya bilmemne gitmez. Özellikle ona göre bi seçim yapılabilir. Ben iş yerinde masasına koyabiliceği cam vazo içerisinde masa süsü gibi çiçeklerden gönderip yanınada sade kutuda saçma sapan ayıcıksız mayıcıksız bir çikolata paketi gönderdim.Birde özel kutusunda bir dolma kalem gönderdim.Kadife kutu gibi bişeyde. Sade bir erkek için hoş birşey. Ama yinede çiçek düşünmem derseniz yada yaptığı iş sebebiyle odası yada masası yoksa yine bu site üzerinden hediye seçenekleri var bir sürü.Gömlek bilmemne şudur budur çeşit çeşit şeyler.Onlardan biride seçilebilir. Nneden özellikle o site derseniz açıkcası öncelikle hem ben başka site hiç kullanmadım bilmiyorum o yüzden hemde istediğimiz gün ve istediğimiz ''saat'' aralıkları içerisinde teslim etmesi sebebiyle daha akıllıca buluyorum.Ondan :)

Back
X