Nden olmasn aslndaÇicek yollayın demek geldi içimden :)) nasıl olurki erkeğe çicek yollamak bilemedim:))
Nden =)Özür dileyerek şuan ki modumda 14subatin cani cehenneme nerden bulastim bu islere
Dimi sizde farklılik yapınNden olmasn aslnda
Hergun özel güzel olsa mutlu olsak kıymet bilinse bi gün çiçek böcek alınca noluyo ki bir yılı zehir ediyorsa sevdim evlendim iki de çocuk yaptım noldu anasinin radarına takildim burnumdan geliyor seven ölen adam anam da anam diyor bos işler benim için yaniNden =)
İlk sevgililer gunumz benden hic beklemez byle seyler o azck odunluk vr bende =) sasrsin istedmHergun özel güzel olsa mutlu olsak kıymet bilinse bi gün çiçek böcek alınca noluyo ki bir yılı zehir ediyorsa sevdim evlendim iki de çocuk yaptım noldu anasinin radarına takildim burnumdan geliyor seven ölen adam anam da anam diyor bos işler benim için yani
Bilemedim erkege nasl olur acana cicekBen uzaktayken cicek sepetinden ciceği iş yerine gönderirdim.Olduda bitti maşallah. :))) O ciceğin yanına isteğinize göre çikolata minik bi hediye filanda ekleyebiliyosunuz o gün istediğiniz saatte teslim ediyolar. Temiz iş yani:)
Çiçek mantıklı hoş olabilir Allah mesud etsin bi ömür insallabİlk sevgililer gunumz benden hic beklemez byle seyler o azck odunluk vr bende =) sasrsin istedm
Amin tskkr edermÇiçek mantıklı hoş olabilir Allah mesud etsin bi ömür insallab
Bilemedim erkege nasl olur acana cicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?