İlk 5 kiloyu verelim haydi kizzzzzlar :)

cadikizinmodasi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
50
1
6
35
İstanbul
Ben 19 yasinda bir universite ogrencisiyim. 1.65 boyunda 71 kiloyum. Hedefim 56 olmak insalah. Okulumun yariyil tatiline girmesini firsat bilerek okullar acilana kadar 6 kilo vermeyi hedefledim. Yani duz hesap 65 olacagim. Tam 25 gunum var. 10 subata kadar benimle yapacak olanlari macerama bekliyorum. Hem 14 subata daha fit olmak istemezmisiniz isye size firsat :) hem vermeiz gereken kilolari yazinca gozumuz korkuyor degil mi? O zaman bizde 6 kilo 6kilo veririz. Kilolar korksun bizden. :)))

Kural 1 - Diyetin gunu saati olmaz. Baslanilan andan itibren diyettir. Demin once yediginiz o koca pizza 5 dakika sonra diyete baslamaniza engel değildir. Suandan itibarwn diyettesiniz hadi bismillah.
Kural 2 - Aksam 17den sonra meyve dahi yemek yasak. Tatlidan vazgecemeyenler ise oglen 12den once yiyecek ki aksama kadar o tempoda erisin.
Kural 3 - Sporsuz diyet bostur. Kilo gider geri kalan ise sarkmis ve catlamis gobek bacaklar ve kollardir. Imkani olan hemen pilatese veya stepe evinde yurume bandi olan yurumeye, sokagi mahallesi musait olan disariya hicbirine imkani olmayan ise burada sizlerle paylasacagim sporlari yapacak ki sikilasalim . Ornegin annem yaklasik 6 aydir her saksam sadce 5 dakika evde ayak hareketi yapıyor. Ve her goren zayifladin mi diyor. Ancak 1 kilo dahi vermedi.
Simdilik kuralar bunlar.. yenileri gelecek ;)

Back