Özellikle son yıllarda biz görüşmedik, aileler dolayısı ile biliyordum hep ne yaptığını.Yeni taşınmışsn bir şeye ihtiyacın var mı? diye dümdüz sorabilirsin bence, senin numaran da onda var mı konustunuz mu şu dönemde
Erkek milleti fobi oluşturdu bende korkuyorum ahahahhaaLilith lilith madem bahanen de var durma yaz yardirrrrrrrrrrrrr
Valla yukarsa en iyisini yazmislar, ailen yeni tasindin dedi yardima ihtiyacim var mi de
Erkek milleti fobi oluşturdu bende korkuyorum ahahahhaa
Kendini tanit, numarayı ailenin verdigini taşındığı için birşeye ihtiyacı olup olmadığıni sor, zaten hayatında biri yoksa, olacağı varsa gelir sohbetin devamıÖzellikle son yıllarda biz görüşmedik, aileler dolayısı ile biliyordum hep ne yaptığını.
Numaramın olduğunu sanmıyorum o yüzden..
bak bak taktiklere bakKorkma kiz, aile dostuymus sana kaba davranmaz yaz yarin. Muhabbet olursa da yemek yaptim evde yemek yoksa gel der davet edersin
Ben mesaj atmaya çekiniyorum daha ahahahhahaBence mesaj atma ara.
Ben şimdiden temizliğe başlıyımKorkma kiz, aile dostuymus sana kaba davranmaz yaz yarin. Muhabbet olursa da yemek yaptim evde yemek yoksa gel der davet edersin
Ay aslında bundan çekindim biraz. Teşekkür edip kestirip atıcak diye.Ay ne guzel heyecanlar.
Mesajda mutlaka soru olsun ki cevap versin, konu uzasin. Ihtiyacin olursa haber ver gibi kestirip atan değil, ihtiyacin var mi gibi "ya evet aslinda...." gibi cevap verebileceği bir sey yazin. Oradan devam edin. Karşı soru sorarsa ve isterseniz "şoyle şöyle yapabilirsin, su gun musaitim istersen gelebilirim beraber hallederiz" gibi caktirmadan gorusmeye dondurecek sekilde devam edersiniz.
Denemeden bilemezsiniz.Ay aslında bundan çekindim biraz. Teşekkür edip kestirip atıcak diye.
Neyse en azından insanlık görevimi yaptım diyip teselli ederim kendimi…
Konuşunca karşılık alacağın için bence süreç daha kolay ve sağlıklı ilerler .Bir de ben başka bir şehre taşınsam aile dostumun oğlu mesaj atsa söylediklerini pek ciddiye almayabilirdim. Sırf ailesi dedi diye attı muhtemelen diye düşünürdüm belki. Ama ararsa konuşmasından, ses tonundan vs çok fikir edilirdi. Samimi olup olmadığını anlamak öyle anlardım sanırımBen mesaj atmaya çekiniyorum daha ahahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?