İlk adımmmmmm

lilithli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
128
207
33
24
Kızlar selammm burda çokk okudum çokk yazdım sıra bana geldii
25 yaşındayım, uzun zamandır ciddi bir ilişkim yok. (3 seneye yakın) konuştuğum görüştüğüm insanlar oldu, ama 1-2 aydan öteye gidemedik.
Geçmişte uzun bir ilişkiden çıkmıştım. Ayrılığı benimsemek çok zor oldu başta, destek de aldım. Atlatmam 5-6 ay sürdü diyebilirim.
Karşı tarafa bi sevgim veya nefretim yok. Ama çok ahımı aldığını da itiraf etmem gerek…
Herkes yoluna baktı hatta karşı taraf evlendi. Fakat ilişki içinde çok toksikti. Sanırım bu yüzden kimseye güvenemedim, veya karşıma çıkan insanlarda yer yoktu bilmiyorum, şu başımı dizlerine koydurmadılar🥲.

Şimdi bir aile dostumuz , bulunduğum şehire taşındı. Ailemde numarasını iletti, bişeye ihtiyacı olur vs. Arkadaş gibi görüşürsünüz diye. (Hatta annesi söylemiş)
Çocukluktan beri gördüğümden olsa gerek içimde bi his oluştu anlayamıyorum
dediğim gibi ilk adım aslında ama, çokta yanlış anlaşılmak istemiyorum. Görüşmek isterim tabi. direk sevgili olalım isteğinde de değilim.
Sadece anlaşabilir miyiz diye merak ettim 🫣🫣

Sorum şu kiiii
Yeni taşınmışsınn bir şeye ihtiyacın var mı Minvalinde ne yazabilirim?
Ya da nasıl yol almalıyım 🥹🥹

Yeni taşınmışsn bir şeye ihtiyacın var mı? diye dümdüz sorabilirsin bence, senin numaran da onda var mı konustunuz mu şu dönemde
Özellikle son yıllarda biz görüşmedik, aileler dolayısı ile biliyordum hep ne yaptığını.
Numaramın olduğunu sanmıyorum o yüzden..

Özellikle son yıllarda biz görüşmedik, aileler dolayısı ile biliyordum hep ne yaptığını.
Numaramın olduğunu sanmıyorum o yüzden..
Kendini tanit, numarayı ailenin verdigini taşındığı için birşeye ihtiyacı olup olmadığıni sor, zaten hayatında biri yoksa, olacağı varsa gelir sohbetin devamı

Merhaba ben lilithi bişeye ihtiyacın olursa burdayım :)

Sonra da şehir turu bahanesi falan zamanla uzarrr gideeer

Ay ne guzel heyecanlar.
Mesajda mutlaka soru olsun ki cevap versin, konu uzasin. Ihtiyacin olursa haber ver gibi kestirip atan değil, ihtiyacin var mi gibi "ya evet aslinda...." gibi cevap verebileceği bir sey yazin. Oradan devam edin. Karşı soru sorarsa ve isterseniz "şoyle şöyle yapabilirsin, su gun musaitim istersen gelebilirim beraber hallederiz" gibi caktirmadan gorusmeye dondurecek sekilde devam edersiniz.

Ay ne guzel heyecanlar.
Mesajda mutlaka soru olsun ki cevap versin, konu uzasin. Ihtiyacin olursa haber ver gibi kestirip atan değil, ihtiyacin var mi gibi "ya evet aslinda...." gibi cevap verebileceği bir sey yazin. Oradan devam edin. Karşı soru sorarsa ve isterseniz "şoyle şöyle yapabilirsin, su gun musaitim istersen gelebilirim beraber hallederiz" gibi caktirmadan gorusmeye dondurecek sekilde devam edersiniz.
Ay aslında bundan çekindim biraz. Teşekkür edip kestirip atıcak diye.
Neyse en azından insanlık görevimi yaptım diyip teselli ederim kendimi…

Ben mesaj atmaya çekiniyorum daha ahahahhaha
Konuşunca karşılık alacağın için bence süreç daha kolay ve sağlıklı ilerler .Bir de ben başka bir şehre taşınsam aile dostumun oğlu mesaj atsa söylediklerini pek ciddiye almayabilirdim. Sırf ailesi dedi diye attı muhtemelen diye düşünürdüm belki. Ama ararsa konuşmasından, ses tonundan vs çok fikir edilirdi. Samimi olup olmadığını anlamak öyle anlardım sanırım 🙃

denemekten zarar gelmez bence o da seni taniyorsa kibarca cevap vericektir icinden ne geliyorsa o sekilde mesaj at ya da ara sen bilirsin o simdi yalniz senin ilgin ilac gibi gelecektir hadi hayirlisi bizi de haber et :halay:

Anlasabilirmisiniz?Anca konuşunca anlayacaksınız.Daha önce konusmuslugunuz varsa arayın.Ama yoksa mesaj atabilirsiniz.Ama çok fazla istekli yada heyecanlı gorunmeyin.ters tepmesin

Back
X