- Konu Sahibi forbest2066
merhaba arkadaşlar ben 02.03.2013 de aşılama oldum adet gunume 3 gun var ve bende hiçbir belirti yok.ilk aşılamada hamıle kalan arkadaşlar yarımcı olabılırlermı belırtıler neler oluyor genelde ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zormuş beklemek yenı yenı öğrenıyorum ınsan başına gelmeyınce anlamıyormuş.hergün işten eve giderken dünya hayal kuruyorum hamıle olduğumu öğrendiğimde neler yapacağımın planını yapıyorum eşime nasıl söylıyceğimin senaryolarını yazıyorum yönetıyorum oynuyorumsonra kendıme gelıyorum ve çokta umutlanmamam gerektiğini hatırlıyorum çünkü bu anı çok yaşadım ve her defasında olumsuz olunca saatlerce ağladım .kurban olduğum Allahım(cc) hepımızın yuzunu güldürsün .....
ben de aşılama tedavisi için adet olmayı bekliyorum...her ay beni bekletmeden gelen adetim sökülemedi bir türlü...belki de tedavi ertelenecek...
herkes birşeyleri bekliyor, birşeylerin hayalini kuruyor...
duana kocaman aminnn diyorum, inşallah Rabbim anneliği biz zavalları kullarına da tattırır![]()
İnşalalh son aşılaandır bebeğin senileidr Alalh herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
AMİN gercekten çok zormuş ya...senin de ilk aşılaman olucak dimi ?
evet yani reg olabilirsem olacak hayırlısıyla... bu ay rahim filmi çektirmiştim ondan mı sapıttı adetim bilmiyorum... 1 haftadır kahverengi siyah gibi pıhtı şeklinde lekelenmelerim var[/QUO
bende rahim filmi çektirdim ama bende hiç şaşma olmadı yıne aynı düzende devam ettı.benım 3 gunum kaldı regl olmama bu gunler geçmiyor ya iş yerınde nasıl duruyorum bı ben bı allah bılıyor.belırtı falanda yok gerçi bende okuyorum mıllet hep kasık ağrısı dıyor ama bende tık yok sadece belım ağrıyor oda zaten masa başı iş yapmaktan![]()
bende rahim filmi çektirdim ama bende hiç şaşma olmadı yıne aynı düzende devam ettı.benım 3 gunum kaldı regl olmama bu gunler geçmiyor ya iş yerınde nasıl duruyorum bı ben bı allah bılıyor.belırtı falanda yok gerçi bende okuyorum mıllet hep kasık ağrısı dıyor ama bende tık yok sadece belım ağrıyor oda zaten masa başı iş yapmaktan![]()
ben de neden böyle olduğunu anlamadım, doktora gittim pazartesi ama bir neden görünmüyor... çok kötü çok değişik daha önce hiç olmamış bir akıntım var... pazartesine kadar bekleyeceğim, olmazsa tekrar doktora gidip adet söktürücü kullanacağım mecburen.
belirtilere takılma, herkeste farklı oluyor o iş... ben de işyerindeyim ama aklım hep bu konularda... yakın arkadaşlarım ve ailece görüştüğümüz insanlar hep bebek düşünmeye başladılar. bizim 1 senedir olmuyor...şimdi onlar hamile kaldıkça süreç benim için daha da zorlaşacak...yine de elden gelen birşey yok
aminnnn lovely senin varmı bebişin allah hepımızın gönlune göre versin