ilk asilamam Kan testim pozitiff ciktiii:))

dgndilek

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
154
82
323
35
Merhabalar gebeligimi bugün öğrendim:)) nisan 4 de asilama oldum ilk asilamamdi tuttu Allaha binlerce sukur bugun asilamanin 13. Gunu 281 cikti pzt gidip kan vericem tekrardan insallah sayim artar:) hafif k.rengi lekelenmem var bu iyi birsey deil sanirim beni biraz aydinlatirmisiniz hala soktayim kesinlikle beklemiyodum ki herkese ya adet olcam galiba karnim sanciyo falan dedim ama yinede bisi beni hastaneye goturdu :)))

kadin dogum uzmanina gorunurseniz, muhtemelen size progestan hap verecektir lekelenmeniz kesilsin diye. hayirli olsun bu arada.

kadin dogum uzmanina gorunurseniz, muhtemelen size progestan hap verecektir lekelenmeniz kesilsin diye. hayirli olsun bu arada.

Cok tesekkur ederim:) asilamadan sonra kullandigim bi jel vardi ona devam edecegim doktorumada pazartesi gidecegim insallah tekrar kan vericem :)

Hayırlı olsun canım benim de ilk aşılamamda tuttu elhamdulillah bende de lekelenme başlamıştı. Sıkıntıli bir hamilelik oldu bastaama sumdi cok şükür bir ayim kaldi doguma. Hemen doktoruna git ilac verir kanama için . Rabbim kucagimiza almayi da nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin bi avazda kurtarsin insallah:) cok minik oluo bende ki 3 4 damla belki pzt gitcem iste simdilik bi fitilim var onu kullaniyorum:)

Bnmde ilk asilamada tuttu ikisi biri oncedn olms haberrmz yoktu suan ücüzlerme hamlym cok sukur

Bnmde ilk asilamada tuttu ikisi biri oncedn olms haberrmz yoktu suan ücüzlerme hamlym cok sukur

Masallah cok guzelll Allah bağışlasin bi avazda kurtarsin:) benım sag tupim kapali solum acik orda da 1 tane yumurtam vardi cok sukur ki tuttu oda gerci pozitif ama daha dur dedi dr bakalim pzt tekrar gidip kan vericem insallah guzel haberler alirimmm:)

Insallah hayirli haberler alirsn cnm

hayırlı olsun canım gozun aydın.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

üçüz annesinide tebrik ederim.gözünüz aydın.birden kalabalık bir aile olmak güzel bir duygu olsa gerek

Merhaba :) öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Ben aşılama hangi aşamada yapılıyor diye soracaktım?? Benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ve morfolojisi %0 ve hareketliliği azdı. Bi ay sonra ameliyat sonrası durumu kontrol ettireceğiz. Acaba eşimin değerlerinde bi artış olmazsa bize de aşılama yaparlar mı??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederim aminnn.. :) asilamada sorun bendeydi tuplerim kapaliydi esinizin durumu icin benim fikrim eger artis olmaz ise tup bebege yonlendirilirsiniz asilamayi pek sanmiyorum umarim dilediginiz artis gerceklesir gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…