ilk aşılamam olacak inşl...

YETMEZMXIX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
49
0
86
36
Erzincan
:sm_confused::Arkadaslar ben gonal f iğnesi kullanıyom ve
04.21.2008 bugün yumurtamın 17 mm oldunu söyledi dr um 25 inde aşılama yaparız inşl dedi dr um.Ama aranızda pko hastası olup ilk aşılamada tutan varmı.
birde aşılama nasıl oluyo çok heyecanlıyım ,,
ALLAHIM NE OLUR SEN BİZİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR.
:teytey::teytey::teytey:

canım asılamamn hayırlı olsun inş. güzel haberlerden gelirsin asılama işlemi cok basit ebnde gecen ay yaptırmısıtım ilk önce eşindne alınan sperm yuıkanıyo ve bir enjektör içine konuyor sonra seni muane hani catal varya ona yatırıyo lar ve dr rahmini spekulumdan acıyor sonra spermi enjekta ediyor ve bu toplam 5 dk sürüyo sonra 20 dk yatıyosun orda ve kalkkıp evine gelip bekliyısun cok basit bi işlem inş. canım güzel haberler veririsin ve burda bi cok arkadas asılama ile gebe kaldı hemde ikiz ücüz ve ilk asılama larında inş. send eonlardan olursun bol bol şans diliyorum bahtın acık o0lsun......

Angel senin tuttumu? Ikinize de iyi sanslar diliyorum arkadaslar,insallah Allah cok aratmaz. Ben de eylulde baslamayi dusunuyorum.

a.s.aşılaman hayırlı olur inşallah.bende pkoluyum.::roflol:ilk aşılamamda hamile kaldım:nazar:11haftalık ikizlerim olacak inşallah hayırlısıyla:nazar:inşallah seninde güzel olur herşey.bak yazdım ben üzülme yalnız değilsin::içelim::teytey::teytey:

04.21.2008 bugün yumurtamın 17 mm oldunu söyledi dr um 25 inde aşılama yaparız inşl dedi dr um.Ama aranızda pko hastası olup ilk aşılamada tutan varmı.

umarım ilk ve son olur da bebeğine kavuşursun :nazar:

Angel senin tuttumu? Ikinize de iyi sanslar diliyorum arkadaslar,insallah Allah cok aratmaz. Ben de eylulde baslamayi dusunuyorum.

canım benim malesef ben sonuc almadım ama herhalde bu ay gene yaptırcam bakalım ne olucak mevlam verdiktemn sonra her kosulda veirir vardır zamanı canım benim. inş. sne ilk asılamanda güzel haberlerle gelirsin..:dance::dance:

Evet lütfen nasıl geçtiğini yazar mısın.Bana Pregnyl 5000 verildi ve pazartesi aşılama yapılacak galiba.Çok heyecanlıyım.Bilgi verirsen çok mutlu olurum.

heyecanını anlayabiliyorum...bende yarın iğnelerime başlıyorum ilk aşılama için...inş hem senin hem de benim için ilk ve son olur...tahminen sen sonucunu aldığında benim aşılamam yapılacak,tecrübelerinden faydalanırım artık...Rabbim hayırlısıyla bizlere de göz aydınlığı evlatlar versin....

arkadslar aşılamam oldu inşl tutar.
ama ben çok umutsuzum ben 25 04 2008 de olsum yani dün oldum aşılammamı.dr um bana ilişkiye gireceksin dedi.

canım hayırlı olsun aşılaman inşallah müjdeli haber verirsin
beklemek bu işin en zor kısmı bende bekliyorum 1 hafta kaldı sonuç almama
rabbim hakkımızda hayırlısını versin
doktorlar genelde 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki öneriyor şansı arttırmak için

bitanem inş güzel haberlerini bekliyoruz bende pkoluyum aşılaman tutmazsa bence 2 den fazla deneme ama inş ilkinde tutacak senin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Back
X