• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ilk aşılamamda test günü adet oldum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Zara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
54
0
86
İstanbul
ilk aşılamamda test günü adet oldum çok kötü bi duyguydu testi yaptırdım adet oldugumu hissetim ama tuvalete girip bakmak istemedim mecburumda girmeye neyse girdim baktımm ve çok kötü oldum napacagımı şaşırdım evde olsam bagıra bagıra aglıcam tuvaletten çıktım eşim aradı naptım diye doluyum batlama noktasındayım konuşamıyorum anlamış ablamı aradı ablam geldi yanıma ablamı görünce başladım aglamaya tutamadım artık kendimi ablama gidelim dedim sonucu almak istemiyorum dedim belli dedim ablam illa alalım dedi aldık degişen bişey olmadı yani ama arkadaşlar varya aglıyorum ama içimdede bi umut var yani neyse yola çıktık ablamdan ayrılmış geliyorum hiç haberim yok ondan önce geldim eve
eve gelincede artık kimse tutamadı beni agladım agladım agladım keşke gitmeseydim hastaneyede vede olsaydım dedim ama çok geçti artık eşimin sayesinde kendime geldim o gün çok kötü bi durum arkadaşlar yaaa şimdi 2. aşılamayı olmayı düşünüyorum yine aynı sonuçla karşılaşırım diye korkuyorum herkesin tutacak diyede bişey yok ama bu bebek konusunda çok hassasım çok istiyorum napalım RABBİME yalvarmaktan başka elimden bişey gelmez herşeyin hayırlısı .....

canım takma kafaya bidakii aya inşallah hamişş haberlerini alalım.test günün kaçıncı gün demişti sana dok.adetin erkenmi geldii tam günümü.

aslında adet günü 1 hafta erken oldum doktoru aradım normal dedi testide 12. gün yaptırdım iyi dileklerin içinde teşşekkürler canım inşallah hepimiz bir gün burda hamileyiz diye bagırırızzzz hayırlısı .....

bende 12.gün adet oldum test yaptırma hevesini bile tadamadım seni çok iyi anlıyorum...çok az geldiği için önce yerleşme kanamasıdır diye kendini teselli etmeye çalıştım ama normaldeki adetimden bile uzun sürdü hayırlısı artık....inşallah birgün bizimde olur sewgilerr...

inşallah canım bizi bizden başkası anlayamaz zaten bide şey var şu dışardan soran insanlar yokmu olcagı varsada bunlar yüzünden psikolojik sıkıntı yüzünden olmucak yani sinir oluyorum bişey varmı hamilemisin yok diyorum hala aynı sorular sıkıldım artık bide sen tembel çıktın demezlermi ayyyy takmıcam diyorum ama sinirimden de aglıyorumgeçen ablamlara gittim eniştemin yengesi geldi bişey varmı dedi bende yok dedim niye kız tembelmisin ne dedi bende hayırlısı dedim ablam kadına bi kızdı öle sorular sorulmaz düzgün konuş dedi kadın hala demezmi olsun olsun niye yok ayyyyyyyyyyyyyy bu sefer sinirimden güldüm yani işye bu gibi durumlar insanı bi güldürüp bi aglata biliyo psikolojimiz tamamen alt üst olmuş durumda neyse RABBıM den hayırlısı bir hepimiz bebişlerimize kavuşuruz ....

inşallah canım amin bak bide aşılamanın faydası varmış tutmasa bile bi sonraki ay kanalların açılmasını sağlıyormuş çalışmalara devam bu ayda pes etmek yok benim arkadaşlarım hep hamile benden sonra ewlenenler 2. 3. yapacaklar :( nasip moral bozmayalım inşallah olacak.....

inşallah canım bizi bizden başkası anlayamaz zaten bide şey var şu dışardan soran insanlar yokmu olcagı varsada bunlar yüzünden psikolojik sıkıntı yüzünden olmucak yani sinir oluyorum bişey varmı hamilemisin yok diyorum hala aynı sorular sıkıldım artık bide sen tembel çıktın demezlermi ayyyy takmıcam diyorum ama sinirimden de aglıyorumgeçen ablamlara gittim eniştemin yengesi geldi bişey varmı dedi bende yok dedim niye kız tembelmisin ne dedi bende hayırlısı dedim ablam kadına bi kızdı öle sorular sorulmaz düzgün konuş dedi kadın hala demezmi olsun olsun niye yok ayyyyyyyyyyyyyy bu sefer sinirimden güldüm yani işye bu gibi durumlar insanı bi güldürüp bi aglata biliyo psikolojimiz tamamen alt üst olmuş durumda neyse RABBİM den hayırlısı bir hepimiz bebişlerimize kavuşuruz ....

canım bende çok hassasım 8 yıldır bekliyorum üzülme bizimde bir zamanımız var demekki
ilk tedavime başladım bakalım hayırlısı aşılamayla başladık mayısda inşallah çok heyecanlıyım aşılamadan sonra 3 gün yatın ve ağır iş yapmayın diyorlar bu tür birşeyler yaptınmı? neden ilkkinde tutmadı?:uhm:

canım çok üzüldm ben de aynı durumdayım hatta test tarihmden 6 gün önce adet oldm

renginncim bende yattım ama olmadı dikkatte ettim demekki kısmet degilmiş bakalım bidaha denicez hayırlısı RABBıM hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin .....

inşallah canım birbirimize dularımızla destek olmadan başka bişey gelmez elimizden inşallah RABBıM hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin herşeyin hayırlısı .....

Demek ki bir ben değilmişim bu duyguları yaşayan.şimdi okuyunca sizlerle bire bir aynı duygular yaşamışım.o kadar çok ağladım ki,artık üzülemiyorum bile.duygularım köreldi sanki,ya da tepkisizleştim herhalde,çünkü o kadar alıştım ki olumsuz sonuçlar duymaya..bazen çok mu güçlüyüm acaba diyorum,bu günlei nasıl oluyor da atlatıyorum bilmiyorum.her gün rüyalarımda bebek görmekten bıktım usandım.bir de sürekli bir bekleyiş,neyi beklediğini bile bilmeden beklemek...en zoru da bu.sizleri çok seviyorum.hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz.

ewet canım hepimiz aynı kadari paylaşıyoruz diyorumya bizi bizden başkası anlayamaz bende çok agladım niye aglıyosun dediler işte anlatamıyosun bizdeki bu bebek özlemi bir biticek inşallah canım bende bu ay kendinden şübeliydim sanki hamile gibiymişim gibi geldi ama malesef adet oldum önceden aglardım adet olunca şimdi artık tepkim bile yok alıştık artık diyorum naoarsın bu halimizede binlerce kez şükürler olsun beterin beteri var diyerek rahatlatıyorum kendimi herşeyin hayırlısı canım .....

Zaracım bende aynı durumdayım ilk aşılamam da tüm umutlarım gitti 13. günün akşamı adet oldum tam da 15. gün test yaparım da annemlere falan nasıl söylerim müjdeyi diye hesaplarken saf gibi
anneler günü hediyesi olur belki bebişim ama olmadı yine
benim de ilk kahverengi birkaç damla geldi akşamdan sonra sabaha kadar tertemiz ah tama dedim dedim boşuna üzüldüm tuttu galiba kanam gelmicek çünkü benim hiç böyle olmazdı başlayınca hemen gelirdi devamı ama sabah bayağı fazla gedi aşılamadan mı acaba kızlar bu ay aşırı kanamam oldu yeni yeni geçiyor doktoru da aramadım aşılamadan sonra ilgisizleşti sanki ne bilim
sen de kendini fazla üzme böyle destek olalım birbirimize bizi kimse anlamıyo millet birbirine niye zamansız hamile kalmış vs. diye kızıyo ne desen boş geliyo üzülme takma diyolar kolaysa sen takma :(

Arkadaşlar Allah hepimize hayırlısını versin inşallah selamlar

kızlar tekrar merhaba yarın 2. aşılmamı olucam nasipse dualarınızı beliyorum RABBİM hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinnn ...

kızlar tekrar merhaba yarın 2. aşılmamı olucam nasipse dualarınızı beliyorum RABBİM hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinnn ...
Insallah bu asilaman tutar zara.ilk asilamandan sonraki yazdiklarini okuyunca kendi yasadiklarim geldi aklima.benimki ikinci asilamamda tuttu.ilk asilamamda bir hafta yatmistim ama olmadi,ikincide hastaneden gelince iki saat kadar yatfim sonra normal hayafima devam ettim,hemde tek yumurtam gelismisti. Yani anliycan allah ol deyince oluyo.senin icin dua edicem, insallah hayirlisiyla olur.

CANIM ALLAH KALB,NE GÖRE VERSİN BU MÜBAREK GÜNLERDE.. ALLAH YARDIMCIN OLSUN.. MELEĞİN TEZ VAKİTTE GELİR İNŞALLAH....:emir_bebek:

Back
X