ilk aşılamamda test günü adet oldum çok kötü bi duyguydu testi yaptırdım adet oldugumu hissetim ama tuvalete girip bakmak istemedim mecburumda girmeye neyse girdim baktımm ve çok kötü oldum napacagımı şaşırdım evde olsam bagıra bagıra aglıcam tuvaletten çıktım eşim aradı naptım diye doluyum batlama noktasındayım konuşamıyorum anlamış ablamı aradı ablam geldi yanıma ablamı görünce başladım aglamaya tutamadım artık kendimi ablama gidelim dedim sonucu almak istemiyorum dedim belli dedim ablam illa alalım dedi aldık degişen bişey olmadı yani ama arkadaşlar varya aglıyorum ama içimdede bi umut var yani neyse yola çıktık ablamdan ayrılmış geliyorum hiç haberim yok ondan önce geldim eve
eve gelincede artık kimse tutamadı beni agladım agladım agladım keşke gitmeseydim hastaneyede vede olsaydım dedim ama çok geçti artık eşimin sayesinde kendime geldim o gün çok kötü bi durum arkadaşlar yaaa şimdi 2. aşılamayı olmayı düşünüyorum yine aynı sonuçla karşılaşırım diye korkuyorum herkesin tutacak diyede bişey yok ama bu bebek konusunda çok hassasım çok istiyorum napalım RABBİME yalvarmaktan başka elimden bişey gelmez herşeyin hayırlısı .....
eve gelincede artık kimse tutamadı beni agladım agladım agladım keşke gitmeseydim hastaneyede vede olsaydım dedim ama çok geçti artık eşimin sayesinde kendime geldim o gün çok kötü bi durum arkadaşlar yaaa şimdi 2. aşılamayı olmayı düşünüyorum yine aynı sonuçla karşılaşırım diye korkuyorum herkesin tutacak diyede bişey yok ama bu bebek konusunda çok hassasım çok istiyorum napalım RABBİME yalvarmaktan başka elimden bişey gelmez herşeyin hayırlısı .....