Aşılama ilk aşılamamı bugn emsey hospital da oldum... beklemedeyim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bırde dr tavsıyen varmı

ben emseyde nesrin hanıma gitmiştim ...ama suan aklımda 3 isim var.. Umut tüp bebekte enver bey cok iyimiş..istanbul tüp bebekte aret kamar..medicalparkta sedat kadanalı iyi dediler görüşmeye gidicem tek tek sonucu mutlaka bildirim aklıma hangisi yatrsa oraya gitmeyi düşünüorum acıkcası... Bence sende gitmeden önce bi arastır canm..

evet canım ilk aşılamamdı ve malesef tutmadı kısmet degilmiş bende bi sorun yok yumurtalık vs cok iyi dedi hersey temiiz dedi 2. Asılamayı yaptırcaz sonra tüpe gecmeyi düşünüorus yasım tutmadıgı için 1 yıl daha beklicem mecburen o 1 yılıda bos gecirmemek adına 2 ay sonra felan baska bi hastanede asılama yaptırıcam arastırıorum simdilik hayırlısı bakalım... Rabbim hepimize evlat nasip etsin inşallah. Cevabı gec yazdım kusra bagma daha bugn fark ettim :)

canım yaptır ikinciyi de bende bir defa yaptırırım diyordum ama bende yaza kadar beklicem gittiğim hastanede yazın tüp bebek merkezi açılacak çünkü onu beklicem o arada bir kere daha denemeye değer dedim umudum pek yok ama baktığım zamanda 2. aşılaması tutan çok var konuştuğum kişilerde var öyle olan belki vücut alışıyordur ondan bilemiyorum ama şans biraz daha fazla sanki doktorlar fark yok dese de. Bende de bir sorun yok eşimin değerleri iyi geçen sefer 3 yumurta ile yapıldu bu sefer iki yumurt ile yapılacak nasip kısmet.

canım yaptır ikinciyi de bende bir defa yaptırırım diyordum ama bende yaza kadar beklicem gittiğim hastanede yazın tüp bebek merkezi açılacak çünkü onu beklicem o arada bir kere daha denemeye değer dedim umudum pek yok ama baktığım zamanda 2. Aşılaması tutan çok var konuştuğum kişilerde var öyle olan belki vücut alışıyordur ondan bilemiyorum ama şans biraz daha fazla sanki doktorlar fark yok dese de. Bende de bir sorun yok eşimin değerleri iyi geçen sefer 3 yumurta ile yapıldu bu sefer iki yumurt ile yapılacak nasip kısmet.

evet 2. Tutan cok var doktorumda sölemişti bana yumurtalıklar uyarıldıgı için ilkinde ikincisi daha sans yüksek demişti..inşallah canım sana ilaç olarak ne verdi doktorun iğnemi haplamı yumurta geliştirldi bana klomen verdi oda günde bitaneydi 5 gün kulan bırak dedi 2 yumurta vardı ikiside sagda idi benmde ne işse bi ay bi yerde diger ay diger tarafta olio yumurta :)

evet 2. Tutan cok var doktorumda sölemişti bana yumurtalıklar uyarıldıgı için ilkinde ikincisi daha sans yüksek demişti..inşallah canım sana ilaç olarak ne verdi doktorun iğnemi haplamı yumurta geliştirldi bana klomen verdi oda günde bitaneydi 5 gün kulan bırak dedi 2 yumurta vardı ikiside sagda idi benmde ne işse bi ay bi yerde diger ay diger tarafta olio yumurta :)

bana direkt iğne verdi canım gonal f vurundum 8 gün. Dün gece de çatlartma iğnemi vurdum gece 2 de. Yarın 2 de aşılamam var. Asıl işte senin gibi olması lazım zaten herşey normalse zaten bir ay bir taraf, bir ay diğer tarafta yumurta üretimi olur ama bende pco var yani küçük küçük çok yumurtam var benim sağda da solda da. 2 yumurta da iğnelerle olgunlaştı çatlatılacak duruma geldi. Benim o yüzden biri sağda biri solda hangisi tutarsa artık belki de ikisi birden :9: aman tek olsunda canım fazlada gözüm yok. İnşallah bu sefer hayırlı haberler alırız. Bende sana tavsiye odaklanma fazla düşünme, hiç belirti arama çatlatma iğnesi nedeniyle kasık ağrısı da oluyor, göğüs sancısı da ben kandom ilk seferde reglime yakın hepsi geçti senin bunlar gebelik belirtilerin olur inşallah ben aşılamadan sonra hiç bı konulara girmek istemiyrum konuştukça insan kendini dinliyor oysa ne garip olup olmadığı o gün içinde belli aslında yumurta zaten çatlayınca 24 saat yaşıyor tuttuysa tuttu ama biz bilemiyoruz işte döllenmeden 4-5 gün sonrada rahime düşüyor aşılamadan bir gün sonra ya hamileyiz ya değiliz gibi bir durum oluyor ahh keşke hemen bilebilsek.

bana direkt iğne verdi canım gonal f vurundum 8 gün. Dün gece de çatlartma iğnemi vurdum gece 2 de. Yarın 2 de aşılamam var. Asıl işte senin gibi olması lazım zaten herşey normalse zaten bir ay bir taraf, bir ay diğer tarafta yumurta üretimi olur ama bende pco var yani küçük küçük çok yumurtam var benim sağda da solda da. 2 yumurta da iğnelerle olgunlaştı çatlatılacak duruma geldi. Benim o yüzden biri sağda biri solda hangisi tutarsa artık belki de ikisi birden :9: aman tek olsunda canım fazlada gözüm yok. İnşallah bu sefer hayırlı haberler alırız. Bende sana tavsiye odaklanma fazla düşünme, hiç belirti arama çatlatma iğnesi nedeniyle kasık ağrısı da oluyor, göğüs sancısı da ben kandom ilk seferde reglime yakın hepsi geçti senin bunlar gebelik belirtilerin olur inşallah ben aşılamadan sonra hiç bı konulara girmek istemiyrum konuştukça insan kendini dinliyor oysa ne garip olup olmadığı o gün içinde belli aslında yumurta zaten çatlayınca 24 saat yaşıyor tuttuysa tuttu ama biz bilemiyoruz işte döllenmeden 4-5 gün sonrada rahime düşüyor aşılamadan bir gün sonra ya hamileyiz ya değiliz gibi bir durum oluyor ahh keşke hemen bilebilsek.

keşke bilebilsek nerde ogünler benm cok agrım felan oldu ama iğnedenmiş :) regl oldugmda anladım cok kötüydü simdi pek umudum yok asılamayla ilgili ama ya nasip ya kısmet rabbim daha iyi bilir ya tutarsa yani.. inşallah sneinki tutar üçer beşer :) :1: emirbebek

keşke bilebilsek nerde ogünler benm cok agrım felan oldu ama iğnedenmiş :) regl oldugmda anladım cok kötüydü simdi pek umudum yok asılamayla ilgili ama ya nasip ya kısmet rabbim daha iyi bilir ya tutarsa yani.. inşallah sneinki tutar üçer beşer :) :1: emirbebek

Allah bize de isteyen herkese de nasip etsin canım inşallahh. Benim aşılamadan sonraki regl nrmal regl gibiydi ağrı falan hiç olmdı ama sondan sonraki reglim bitirdi beni 2 ay ara verdik biz yoğundum da işyerinde üşüttüm mü bir de nedir nasıl bel sırt aprısı çektim kıvandım resmen eşim hep sıcak havlular koydu kremlerle ovdu sonra birkaç güne regl olunca bıçak gibi kesildi o yüzdenmiş yanii ama bu sefer aşılamadan sonra ağrım olacak gibi geliyor bu sefer iğneler gaz yaptı sonra kasıklarımda çok baskı oldu otururken falan hala oluyor üşüttüm gibi de hapşırıyorum ve işe gitmem lazım neyse ki vumaya geldi de 3 gün evde olucam gerçi zaten yarın 2 de yapılacak. 14.15 gibi bitse 15.30 a kadar yatırırlar eve gelmem 4 olur nerdeyse o gün gitti zaten ama hiç olmazsa iki tam gün yatıcam p.tesi işbaşı neyse ki işim ağır değil. Ben kaçtım canım yavaştan yatayım dinleneyimm :34:

Allah bize de isteyen herkese de nasip etsin canım inşallahh. Benim aşılamadan sonraki regl nrmal regl gibiydi ağrı falan hiç olmdı ama sondan sonraki reglim bitirdi beni 2 ay ara verdik biz yoğundum da işyerinde üşüttüm mü bir de nedir nasıl bel sırt aprısı çektim kıvandım resmen eşim hep sıcak havlular koydu kremlerle ovdu sonra birkaç güne regl olunca bıçak gibi kesildi o yüzdenmiş yanii ama bu sefer aşılamadan sonra ağrım olacak gibi geliyor bu sefer iğneler gaz yaptı sonra kasıklarımda çok baskı oldu otururken falan hala oluyor üşüttüm gibi de hapşırıyorum ve işe gitmem lazım neyse ki vumaya geldi de 3 gün evde olucam gerçi zaten yarın 2 de yapılacak. 14.15 gibi bitse 15.30 a kadar yatırırlar eve gelmem 4 olur nerdeyse o gün gitti zaten ama hiç olmazsa iki tam gün yatıcam p.tesi işbaşı neyse ki işim ağır değil. Ben kaçtım canım yavaştan yatayım dinleneyimm :34:

iyi geceler canım .. git dinlen yat :1: kendine cok cok iyi bak bu aralar üşütme öle hapsurcam felan da deme :) ben agrı cekiom öle böle deil reglim acayip olio parca parca düşüo böle hiç olmamıstı :) hayırlısı her şeyin inşallah......

evet canım ilk aşılamamdı ve malesef tutmadı kısmet degilmiş bende bi sorun yok yumurtalık vs cok iyi dedi hersey temiiz dedi 2. Asılamayı yaptırcaz sonra tüpe gecmeyi düşünüorus yasım tutmadıgı için 1 yıl daha beklicem mecburen o 1 yılıda bos gecirmemek adına 2 ay sonra felan baska bi hastanede asılama yaptırıcam arastırıorum simdilik hayırlısı bakalım... Rabbim hepimize evlat nasip etsin inşallah. Cevabı gec yazdım kusra bagma daha bugn fark ettim :)

canım çok geçmiş olsun inan seninn adına çok üzüldüm umarım rabbim bi dahakinde kucağına almayı nasip eder bende emseyde tedavime başladım tüp bebek için yarın son iğnelerimi vurulcam perşembe veya cumaya yumurtaları toplarız dedi doktorum ...umarım rabbim bizimde yüzümüze bakar ...ama ben emseyi tutma şansı olarak baya yüksek gördüm ...her sorduğum tuttu diyor bilmiyorum yoksa reklam i,çinmi tutuyorlar o kadınları :D şaka bi yana inşallah allahım bu kez elimizi boş çevirmez ...

canım çok geçmiş olsun inan seninn adına çok üzüldüm umarım rabbim bi dahakinde kucağına almayı nasip eder bende emseyde tedavime başladım tüp bebek için yarın son iğnelerimi vurulcam perşembe veya cumaya yumurtaları toplarız dedi doktorum ...umarım rabbim bizimde yüzümüze bakar ...ama ben emseyi tutma şansı olarak baya yüksek gördüm ...her sorduğum tuttu diyor bilmiyorum yoksa reklam i,çinmi tutuyorlar o kadınları :d şaka bi yana inşallah allahım bu kez elimizi boş çevirmez ...

hayırlısı böyleymiş emseyde tutan cok evet bilmorum acıkcası ya benm gitigmdede 2 tane tüplü tutmus 2 asılamavardı bide hamilelikleirni öğrendiler hoplayıp zıpladılarr.. Ama bzaen zamnı gelmemiştir rabbim ol demes ve olmaz işte hayırlı inşallah bidahakine yapacak bişi yok tüp bize doktor dedigi 2 kes deneyelim sonra gecelim sorun yok gibi dedi ama işte olmayıncada olmuyor...

Back
X