bana direkt iğne verdi canım gonal f vurundum 8 gün. Dün gece de çatlartma iğnemi vurdum gece 2 de. Yarın 2 de aşılamam var. Asıl işte senin gibi olması lazım zaten herşey normalse zaten bir ay bir taraf, bir ay diğer tarafta yumurta üretimi olur ama bende pco var yani küçük küçük çok yumurtam var benim sağda da solda da. 2 yumurta da iğnelerle olgunlaştı çatlatılacak duruma geldi. Benim o yüzden biri sağda biri solda hangisi tutarsa artık belki de ikisi birden

aman tek olsunda canım fazlada gözüm yok. İnşallah bu sefer hayırlı haberler alırız. Bende sana tavsiye odaklanma fazla düşünme, hiç belirti arama çatlatma iğnesi nedeniyle kasık ağrısı da oluyor, göğüs sancısı da ben kandom ilk seferde reglime yakın hepsi geçti senin bunlar gebelik belirtilerin olur inşallah ben aşılamadan sonra hiç bı konulara girmek istemiyrum konuştukça insan kendini dinliyor oysa ne garip olup olmadığı o gün içinde belli aslında yumurta zaten çatlayınca 24 saat yaşıyor tuttuysa tuttu ama biz bilemiyoruz işte döllenmeden 4-5 gün sonrada rahime düşüyor aşılamadan bir gün sonra ya hamileyiz ya değiliz gibi bir durum oluyor ahh keşke hemen bilebilsek.