teşekkürle arkadaşlar evde misafir var cevap geç oldu kusura bakmayın.iklimtuana arkadaşım ne rahatlattın içimi inşallah tutunmuştur bebbeğim annnesine.f3x canım bu aşılama yöntemi.3 ay klomen ardından oviterolle iğne denedim tutmadı.bu ay ise aşılama yaptırdım şansımızı % 5 artırır dedi doktor.önce gene klomen kullandım reglimin 12. günü oviterolle çatlatma iğnesini vuruldum.36 saat sonra eşimden alınan spermler yıkanıp bize verildi.onu doktor bana bi şırınga gibi bi şeyle rahmin en yakın yerine bıraktı. bebişler daha iyi ilerlesin diye biraz daha ilerde bırakıldılar.hayırlısı olsun artık.allah hepimizin dualarını kabul etsin.en yakın zamanda da leyleklerimizi gönderisn.ikinizide çok teşekkür ederim tekrar bu aralar insanın iyi sözler duymaya ihtiyacı oluyor.
saol fatmaozkan arkadaşım bakalım artık hayırlısı benimde annem hemşire emeklisi eşimin spermleri normal en son tahlilde 38 milyon çıktı varikosel ameliyatı iyi geçti.maliyet olarakta çok yüksek değildi 210 milyon tuttu ama ya tutarsa di mi.dualrınız eksik etmeyin.
saol fatma herşeyin hayırlısı artık bekleyip göreceğim sonucu incir kürünü yapmadım ama keçiboynuzu kürünü eşim 1 hafta aralıksız içti sonra bıktı bıraktı bize bi yarar sağlamadı gibi geldi ama herkeze göre değişir.inanmak gerek belki yaptığımız şeylere 5 günüm kaldı reglime hadi hayırlısı:uhm:
tatlım öyle hemen bi faydasdını göremezsinki en az 3 aylık bi dönem bu....
canım sonuç ne varmı gelişme
inşallah rabbim gönlündekini önce göbüşüne sonra da sağlıkla kucağına verir canım...
inş. herşey gönlünce olur canım
inşallah canım allah hepimizin dualarını kabul etsin bu ay hepimizin yüzü gülmekten kasılsınyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?