ilk aşılaması tutanlar bize umut olun lütfen

tanem36

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
62
10
13
31
3 yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen hamile kalamadım. birçok tedavi gördüm. en son 10 gün önce aşılama yaptırdık. çok umutsuzum. bi gün bnmde bebeğim olacak mı

3 yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen hamile kalamadım. birçok tedavi gördüm. en son 10 gün önce aşılama yaptırdık. çok umutsuzum. bi gün bnmde bebeğim olacak mı
Canim bende seninle aynı durumda yim bende 3yillik ewliyim ve bu ay asilamayi denedik inşallah ilkinde tutar çünkü anlatmama gerek yok ne kadar üzüldügunu tahmin ediyorum her ay ne yaşıyorum ben biliyorum bütün hamilelik belirlilerini psikolojik olarak yaşıyorum

aynen yaa her ayın sonu gözyaşı dökmekten yoruldum. bu aşılamada tutmazsa ne yapıcam bilmiyorum. senin dorun ne canım. bnde prolaktin yüksek ona bağlı yumurtalar gelişmiyo. bu ay iğneyle 4 yumurta oluştu. doktorum müjdeyi bekliyorum dedi ama bnde hiçbi belirti yok :(

Gecen ay aynı heyacanı yaşadım.. Insallah siz olumlu sonuclar alırsınız... Gecen hafta cuma 14. Gündü ve bnm için inanılmaz acı birgündü... Bu ay dinlenme verdi Drum.. Insallah gelecek ay müjdeli hbrler veririz..

Back
X