Ilk Aşk Mı Son Aşk Mı Unutlmaz?

eminim zaman geçince helede hayatına başkası girince kesinlikle unutulur
hiç bir aşk sonsuza kadar sürmüyü gidenin yeri bir şekilde doluyor :))

BENCEDE hepsi unutuluyor :)))
ilkiilkolduğu için güzel anılar bıraktığı için unutulmaz derler

İlk aşk herzaman masumiyetine inanıyorum bu yüzden unutulması imkansız demeyelim de unutulmamalı diyelim.. Çünkü daha yaşımız küçükken aşık olmuşuzdur.. ben 17 yaşında aşık olmuştum 4 sene sürmüştü birlikteliğimiz..Masumdu temiz çıkarsız bir ilişkiydi..Ama büyüdükçe sevmenin çok çok sevmenin bile yetersiz olduğu durumları görüp vazgeçmiştim..

İlk aşk herzaman masumiyetine inanıyorum bu yüzden unutulması imkansız demeyelim de unutulmamalı diyelim.. Çünkü daha yaşımız küçükken aşık olmuşuzdur.. ben 17 yaşında aşık olmuştum 4 sene sürmüştü birlikteliğimiz..Masumdu temiz çıkarsız bir ilişkiydi..Ama büyüdükçe sevmenin çok çok sevmenin bile yetersiz olduğu durumları görüp vazgeçmiştim..

aşkın masumiyetine inanmıyorum ilk ya da son büyük ya da küçük yaşta bence hiç farketmez aşk çıkarlar ve kıskançlıklar ve hazımsızlıklr ve çekemezlkler ve hakaretler ve basitliklerle dolu aşk tamamen bir bomba patlama zamanı belli pimi çekilmiş bir bomba ve bunu bile bile intihar etmek ise tam bir delilik beni de inandırdı bu saçmalıklara aşk ama artık ben varım benliğim var başrol benim artık bu hayatta gerisi yoldan geçen figüran:oklava:

ilk aşk unutulmaz :asigim: o masumiyet o çocukca saflık tertemiz düşünceler bence hayatta herşey unutulur ama ilk aşk asla:CüvCüv:

ilk aşkım aynı zamanda son aşkım olduğu için bilemiyorum.ama unutulmayan hiçbirşey yok diye düşünüyorum öyle olmasaydı bence son aşk tabi bu benim fikrim yaşayan daha iyi bilir

Ne ilk ne son aşk unutulmaz ama ilk aşkın yeri bir başka.ilk aşkımı ilkokuldayken yaşamıştım.çok masumane çok saf oluyor.:asigim::asigim:

kesinlikle son ask :)

bir arkadasim aynen soyle demisti "erkek kadinin her zaman ilk aski olmak ister, kadin da erkegin son aski olmak..."

ilginc ama bence dogru bir tespit :)

bence de herşey unutuluyor
ilk ya da son aşk olması değil aşkın tutkusu bence önemli olan unutulmamasını sağlayan
kaydirigubbakcemile2

Back
X