Ilk aşkim babam özledimmmmmmm ; (

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Sensiz 8.ci gün daha dün gibi.. hastanede yanndaydim her aninda evde elimden geldiğince. Bi yerin agrisa benim icim sizliyorud ömrümü keske feda edebilseydim. Alışamadık yikildik annemin kardeslerimin yannda aglayamiyorm güçlü gorunim diye ama ilk boşlukta sensz gecen saniyelere kahroluyorum yatagin boş seni bekliyor sesin kulagimdan gitmiyor seni hasta yataginda izleyislerim anilarimiz su koca ömür sensiz nasil gececk bi ömürüumu sana bakmak icin feda etmeye Hazrken nereden cikti bu ayrilikkkk..!!! Hani söz vermistin iyi olacağım diye.Sana araba alaacktim iyi olunca kiz kardesime surmeyi ogretecektin; ( düğünümu gorcektin noldu; ( hickira hickriga aglasam icim disima ciksada sen gelemzsin seni hic unutmicammm seni cok seviyorum babamm.. som gunlerde sarilamadimm.. sarilinca aglarim diye... anlarsin üzülürsu bana bisey mi olacak diye dersin diye kiyamadim sana.. Babammmm canimmin yariisi özledim bagira bagira; (

Yalan dünya ya hepimiz emanetiz. Allah son nefesimiz de iman nasip etsin. Yoksa ölüm herkezin başında. Allah sabır versin.

Rabbim sabır versin tse
Hepimiz birgün toprak olacağız bol dua et babacığına sende ayet oku rahatlarsın inşallah

Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun babacığının...o asıl hayata gitti sırasını savdı...herkes vakti geldiğinde gidecek..

Allah rahmet eylesin yerinde dinlendirsin inşallah. Ben bir kez rüyamda gördüm babamın vefat ettiğini gömmelerine izin vermiyordum ve çığlıklarla uyandım 1 hafta kalbim sıkıştı Allah yardımcınız olsun....

Başınız Sağolsun. Rabbim sabır versin.

Aynı acıyı ben de 23 yaşında tattım. Gözümün önünde eridi gitti babam. O zamanlarda yaşadığım çaresizlik kadar hiçbir zaman yaşamadım.Aradan 12 yıl geçti şimdi 35 yaşındayım evlendim çocuğum oldu ama acısı hiç geçmedi. Bazen oğlumla eşim arasındaki sevgiyi bile kıskanıyorum keşke diyorum şimdi burada babam da olsa ben de doya doya öpüp koklasam. Malesef ki kabrini de ziyaret edemiyorum 12 yıl geçsede. Sadece 2 kere gidebildim.O mezar taşında babamın ismini gördüğümde sanki bu koca dünya taş olup benim başıma yağıyor gibi hissettim.

Reactions: tse
Cok cok cok zor... yinde Allah cektirmedi. Cok cektigimiz bile ytti ama durup durp agliyorm

Başınız sağolsun allah sabır versin. Ben uç yıl önce kaybettim babamı ozleminiz hiç bir zaman geçmeyecek ama o özlem le yaşamaya alisacaksiniz.

Reactions: tse
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…