• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk aşkım can bildiğim ve boşanıyorum

Aff kizlar hortlatmissiniz yine elim ayağım buz kesildi nasıl günler yaşamışim yahu ... Birde mal gibi özünde iyi adam demişim ..aklıma tüküreyim .. saflıkta bir yarışma yapılsa o dönemlerde yemin ediyorum ben birinci gelirdim ..şimdiki eşim canımın içi herşeyim bir gün bana az güzel söz söylesin onun canını okuyorum kötü sözü geçtim ..Allah razı olsun ondan nazar değmesin çok huzurlu mutlu aşk dolu bir yuvam var..gerçek aşkın ve sevginin saygıdan geçtiğini gördüm ve yaşıyorum elhamdülillah...
Ayyyyy masallahhhh. Allah ağzımızın tadını bozmasin

Geçmiş olsun diliyorum size sonra sorduğunuz soruya cevap vermek icin yazıyorum. Evet var Nazik kibar erkekler var karısınin saçının teline zarar gelmesin isteyen, kalbi kırılınca gönlünü alan tamam küfür ağzı olabilir ama size etmemesi lazım ve gerçekten seven değişmeyi istiyor değişiyor.

Arkadaşlar sonucunu yazmak istedim eşimle barıştım ikimizde karşılıklı hatalarımızı dile getirdik ve orta yol bulduk inş ben adamı boyle anlattım size ama çok iyi huylarıda var benim esimin bana çok hizmet eder ve bakar ama dir diri çok işte ... onun haricinde bende ona vurdum ödeştik .. simdi mutluyum inşallah boyle gider çok zor biri esim beni yoruyor ama bende zor
biriyim kimse dört dörtlük değil zaten bide ben aşığım iste o yüzden hepinize yorumlar için tesekkur ederim o_O
Aaaaaaa

Arkadaşlar sonucunu yazmak istedim eşimle barıştım ikimizde karşılıklı hatalarımızı dile getirdik ve orta yol bulduk inş ben adamı boyle anlattım size ama çok iyi huylarıda var benim esimin bana çok hizmet eder ve bakar ama dir diri çok işte ... onun haricinde bende ona vurdum ödeştik .. simdi mutluyum inşallah boyle gider çok zor biri esim beni yoruyor ama bende zor
biriyim kimse dört dörtlük değil zaten bide ben aşığım iste o yüzden hepinize yorumlar için tesekkur ederim o_O

Bu durumdan çıkıp boşandınız mı

Selam arkadaşlar bir buçuk yildir evliyim çok zor evlendik ailem karşı çıktı ısrar ettim evlendim dugunumuzde sorunlu oldu ondada çok.aci çektim aklıma gelince boğazım düğümlenir.. ama çok güzel bi gelin olmuştum :)... ne desem ne anlatsam neyi anlatsam... ilk aşkım ama çok aşığım belkide hala... sevgiliyken bana gerizekalı demişti ayrılmaya kalktım ayrılmak gerekmiş o an özür diledi geçti meğer sinyal miş bu bana... evlenince hakaretler diz boyu ş.siz.. adi... den tut iste her türlü ağladım hep ağladım geldi aşkım dedi öptü kokladı unuttum hep unuttum... sonra dedim benim ağzım yokmu zaten stresli bi iste çalışıyorum bende başladım küfür etmeye ağzına salak kelimesini almayan ben küfür uzmanı olmuştum adeta .. hamile kaldım dayak yedim öptü ama ya beni unuttum lohusayim ama ne lohusa çok zor ameliyat geçirip yoğun bakımda kalan yatalak kalmaktan kılpayı kurtulan lohusa 20. Gününde dayak yahu yeni aklanmıştım dur hele :)... iyi huylarında vardı benim kocamın ev islerinde yardımcı ... iste sever beni bide çok severmiş dediğine göre demekki boyle seviyor ne bileyim ben ilk aşkımdı... benimde hatalarım vardı yok değil okudum ben hep okudum sonra çalıştım eşşek gibi çalıştım ev isinden anlamam ki söyledim ona bilmiyorum ama öğrenirim heralde dedim ben öğretirim aşkımım dedi :) simdi annemin evindeyim sorunlu gebelikten ötürü istifa etmistim işsizim çalışıp seneye atanmam gerek.. annemin evinde cantamdaki kv bana taktigi bileziği aldı bayramda bana verdiği harcligida al bunuda al.dedim onuda aldı ve gitti... bugün geldi gelmeyecekmisin benle diyor birde ahmak dedi bana yine hakaret yani dedim hayır ama bebegimin babasisin istediğin zaman gel sev ... içinde aşkı felan kalmadı aşkım gözü kormus gercektende söylesenize kızlar filmlerdeki nazik kibar erkekler varmı yoksa hepsi böylemi :) daha 1 aylık bebeğim ve annemin de esimden bir farkı yok yani şiddeti düşük seviyede sığınma evleri nasıl bilen varmı birde sizce ben başarabilirmiyim bu agir sinavdan gecebilecekmiyim sizce ne yapmaliyim
Ben bu konu da çok eleştiriliyorum ama işte sizin konunuza varıyor sonuç. Bana sürekli çok inceliyorsun fazla kusur arıyorsun diyorlardı ama bu kusur aramak değil aksine evliliği, geleceğini düşünmektir. Bu arada hiç sevgilim olmadı çünkü ne hoşlandım ne de birini sevdim ama çevremdekiler hep ya bi görüş bi tanı belki seversin dediler ki sevmiyorsan sevmiyorsundur bana göre. Biriyle görüşürdüm daha ilk günden boklu, şerefsizli ağzı bozuk konuşmaya başladı tabi bana değil ama başkalarını böyle tanımlardır diğeri ha bire alerjim olduğunu söylediğim halde pöfür pöfür ağzıma sigarasını üfürtürdü öteki kıskançtı bi başkası daha konuşmasını bilmeyen ergen olgunlaşmamış bir karakterdi şimdi ben bunlarla nasıl sevgili olup ciddi düşüneyim hepsi evliliğin içine edip sana hayatı dar edecek insanlar. Ben duygusal bir yapıya sahibimdir ama bu konularda mantığım her daim duygularımın önüne geçer. Çünkü hep ilerisini düşünürüm ki çevremde ailemde de şiddeti görüp şahit olduğum için bunun acısıyla daha çok tecrübe oluyor insana ve ben bunu yaşamayacağım çocuğuma da yaşatmayacağım diyorsun. Keşke çocuk yapmasaydınız en azından çocuktan önce de şiddet görmüşsünüz anladığım kadarıyla. Çünkü işin içine çocuk oldu mu işler daha da zorlaşıyor eşini daha rahat tehdit edebiliyor erkekler. Ben kuzenime evlenmek istediğine emin misin bak bu seni sürekli insanların içinde azarlayıp rencide ediyor bunu şimdiden yapan evlenince neler yapmaz dedim o da evet biliyorum ben de söyledim kendisine zaten diyip geçiştirdi yani bunu herkeste olan normal bi durum olarak görürdü tek isteği evlenmekti çünkü. Ve tam da beklediğim gibi oldu sürekli bağırıp çağırıyordu yanımda bile hakaret ederdi şimdi mutsuz bir evlilik sürdürüyor. Hal hareketler çok önemli küfür, ses yükseltmek, şiddet, rencide etmek... Bunlar kusur aramak değil ileri de yaşayacaklarının fragmanı aslında :) Kibar nazik erkekler var çok fazla olmamakla birlikte aile dostumuz var eşi asla bağarmayı bırak saygı da kusur etmez ikisi de birbirlerine karşı sevecen ve yardımcı olan eşlerdir. Aileleri de öyle zaten aileden belli oluyor taraflar.

Back
X