• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk aşkınızı tekrar görseniz.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ppelinn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

ppelinn

Ziyaretçi
KÖTÜ SONLANAN BİR İLİŞKİNİN ARDINDAN DAHA ONU UNUTMAYA ÇALIŞIRKEN GÜNÜN BİRİNDE İLK AŞKINIZLA TEKRAR KARŞILAŞTINIZ AYNI ORTAMI PAYLAŞIYORSUNUZ VE İKİNİZ DE YALNIZSINIZ.:kedi:
EVET...BEN ZAMANINDA ONUN ICIN AGLAMISTIM VE NERDEYSE SEVDIGIMI YUZUNE SOYLEME NOKTASINA GELMISTIM.ŞİMDİ İSE NORMAL KONUSUYORUZ.NORMALDE OLSA BELKI DE ONUNLA OLABİLİRMI DIYE DUSUNURDM AMA SIMDI KORKUYORUM.OLACAĞINI HIC SANMAM AMA INSAN BI GARIP OLUYOR KONUSURKEN GÖZLERİNE BAKIYORSUN ESKI GUNLER AKLINA GELIYOR FALAN.BAZEN ÜMİTLENMEKTEN KORKUYORUM BİLİYOMUSUNUZ...NE BİLİM İŞTE:uhm:
KÖTÜ Bİ DURUM DEĞİL Mİ SİZCE DE??

denenmısı denemek helekı kotu bıten bı ılıskıde zaman kaybından baska bırsey olamaz
oyuzden bence uzak dur canım

Açıkçası bilmiyorum duruma göre şekillenirdi herhaldeCADIARZU
Pat diye karşıma çıkıp seni seviyorum dese bende inanmazdım önce.
Eğer çıkıp ayrıldıysak kötü şeyler yaşadıysak başlayamazdım herhalde.
Ama eğer ki itiraf edilemeyen bir aşk varsa ortada belki bir fırsat veririm.:delphin:

KÖTÜ SONLANAN BİR İLİŞKİNİN ARDINDAN DAHA ONU UNUTMAYA ÇALIŞIRKEN GÜNÜN BİRİNDE İLK AŞKINIZLA TEKRAR KARŞILAŞTINIZ AYNI ORTAMI PAYLAŞIYORSUNUZ VE İKİNİZ DE YALNIZSINIZ.:kedi:
EVET...BEN ZAMANINDA ONUN ICIN AGLAMISTIM VE NERDEYSE SEVDIGIMI YUZUNE SOYLEME NOKTASINA GELMISTIM.ŞİMDİ İSE NORMAL KONUSUYORUZ.NORMALDE OLSA BELKI DE ONUNLA OLABİLİRMI DIYE DUSUNURDM AMA SIMDI KORKUYORUM.OLACAĞINI HIC SANMAM AMA INSAN BI GARIP OLUYOR KONUSURKEN GÖZLERİNE BAKIYORSUN ESKI GUNLER AKLINA GELIYOR FALAN.BAZEN ÜMİTLENMEKTEN KORKUYORUM BİLİYOMUSUNUZ...NE BİLİM İŞTE:uhm:
KÖTÜ Bİ DURUM DEĞİL Mİ SİZCE DE??
iyi akşamlar merhabalar evt benimde başımdan geçti çok kötü oluyo insan tarifi yok bence....

walla o benim okul arkimdi geçen gün faceden ekledim sevgilisi varmış şu anda hemde fıstık gbiydi kıskandm walla.

Kızlar benim ilk aşkım,lisede 1 deyken benden 2 sınıf üstte olan platonik bir aşk durumuydu.Gözlerine bakamazdım,acaip heyecanlanırdım ama o beni çocuk olarak görürdü.Hiç bir şey geçmedi aramızda..Tabi aradan yıllar geçti,ona olan aşkım da çoktaaan bitti.Eşimle evlendim.Geçenlerde face bookta merak edip baktım,saçları dökülmüş ve göbek bağlamış,hiç bir çekiciliği de kalmamış.Ohh dedim..Eşime söyledim,güldük falan..İyiki eşim çıkmış karşıma hehehe kaydirigubbakcemile3

bugün görücem inş ilk aşkımı kaydirigubbakcemile3 Şeniz

ben mümkünse görmeyim. gözünün üstüne bi tane indiresim geliyo düşündükçe bile mümkünse sonsuza kadar adını bile duymayım kötükedihüso

bence biten bi ilişki eskisi gibi olmuo...zor yaa o gunleri tekrar yaşamak..gerek yok yenilerine bakmak lazım...

Back
X