Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13 yaşındaydım...o çok uzak bir şehre gitti ve bi daha da görüşmedik.ilk başlara özlüyordum ama gittikçe o özlem yerini acı veren birşeye bıraktı.gitmeden önce Titanic'in şarkısını dinlemiştik beraber.şarkıda da uzakta yakında nerede olursan ol inanıyorum ki kalbimiz devam edecek diyordu.Ondan sonra aşık olsam bile onu unutamadım.İlk aşklar unutulmuyor bence.bir de arkadaşımın ilk aşkı vardı.O da taşınmıştı.Arkadaşım beni çağırdı nasıl olsa 2 yıl geçti bir daha gelmez hadi onun için yazdığım günlüğü yakalım dedi.günlüğü yakıtk.çöpe atmak için dışarı çıktığımızda arkadaşımın ilk aşkı önümüzden geçti.çok kötüydü :S:S: arkadaşını ziyarete gelmiş çocuk
ah ah orta okuldaykendi...(zaten ondan sonrada baya bir süre kimseye yar diyemedim:çok üzgünüm:)
yaşlarımızı hatırlamıyorum ama hemen hemen aynı yaştaydık...
Mahallemizdeydi..Ve halada mahallemizde:roflol:
arada karşılaşıyorum ister istemez bakışıyozkaydirigubbakcemile3
10 yaşındaydım. ilköğretim 4. sınıftaydık bizim sınıfta Özgür vardı ben ona aşıktım.Ama o hep Yelizle ilgileniyordu bende onunla.. 5. sınıfa geçtik ikisi çıktılar bende hava aldım...