• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk aşklar aahh ahhh

irden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
39
0
86
Diğer
ilk kaç yaşında aşık oldunuz ve o kişinin ismi neydi?? eminim hatırlıyorsunuzduura.s derlerya ilkler unutulmaz

13 yaşındaydım...o çok uzak bir şehre gitti ve bi daha da görüşmedik.ilk başlara özlüyordum ama gittikçe o özlem yerini acı veren birşeye bıraktı.gitmeden önce Titanic'in şarkısını dinlemiştik beraber.şarkıda da uzakta yakında nerede olursan ol inanıyorum ki kalbimiz devam edecek diyordu.Ondan sonra aşık olsam bile onu unutamadım.İlk aşklar unutulmuyor bence.bir de arkadaşımın ilk aşkı vardı.O da taşınmıştı.Arkadaşım beni çağırdı nasıl olsa 2 yıl geçti bir daha gelmez hadi onun için yazdığım günlüğü yakalım dedi.günlüğü yakıtk.çöpe atmak için dışarı çıktığımızda arkadaşımın ilk aşkı önümüzden geçti.çok kötüydü :S:S: arkadaşını ziyarete gelmiş çocuk :D

15 yaşındaydım oda 18 yaşındadı,adını dün gibi hatırlıyorum,37 yıl geçsede aradan TANER ,di adı

ah ah orta okuldaykendi...(zaten ondan sonrada baya bir süre kimseye yar diyemedim:çok üzgünüm:)

yaşlarımızı hatırlamıyorum ama hemen hemen aynı yaştaydık...
Mahallemizdeydi..Ve halada mahallemizde:roflol:
arada karşılaşıyorum ister istemez bakışıyozkaydirigubbakcemile3

10 yaşındaydım. ilköğretim 4. sınıftaydık bizim sınıfta Özgür vardı ben ona aşıktım.Ama o hep Yelizle ilgileniyordu bende onunla.. 5. sınıfa geçtik ikisi çıktılar bende hava aldım...

13 yasindaydim. Ismini nasil unuturum? Ne buyuk askti bir bilseniz (tek tarafli!! :))) ) adi ismaildi.

Back
X