Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba uyguladığım bir program var :) biraz evrim niteliğinde oldu benimki :)nasıl ya naptınız böyle![]()
kilo kader degildir
Ayyy Harikasın, mükemmelsin. Üzülme bunu söylediğim için hatta sevin ve kilonu koru. Kilo fotonda başka biri gibisin yani sanki orta yaşlı gibi. Ama Güncel foto mükemmel çıtır çıtır :) tebrik ederimkilo kader degildir
tebriklerkilo kader degildir
teşekkür ederim :)Nasıl oldu böyle ana kız fotografı gibi olmus Tebrikler...
teşekkür ederim :)İnanmiyorum ya harika bisey bu fark hele muthis nasil yaptiniz lutfen yazin eminim benim gibi cook merak eden vardir harika bir sonuc tebrikler
neden hala inantla nasil verdiginizi yazmiyorsunuz gercekten cok merak ediyorum demekki resimdeki siz degilsinizteşekkür ederim :)
Cunki kendince egleniyor hayalini gercekmis gibi yasiyorAynen neden cevap vermiyosunuz ?
Resimdeki benim ancak cevapladığım zaman kullandığım ürünü yazmış oluyorum reklam deniyor bu sebeple yazmıyorum yanlış anlamayınneden hala inantla nasil verdiginizi yazmiyorsunuz gercekten cok merak ediyorum demekki resimdeki siz degilsiniz
Yok eylenmiyorum fotoğraflardaki benim hatta az sonra bir fotoğraf daha ilave edeyim
Cunki kendince egleniyor hayalini gercekmis gibi yasiyor
ürün ismi vermek istemediğim için yazmıyorum.Aynen neden cevap vermiyosunuz ?
kilo kader degildir
muhteşem bir değişim olmuş tebrik ederimen yeni halim bu sağ ve soldaki