• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ay 5 alti ayda 24 kilo

Resimdeki benim ancak cevapladığım zaman kullandığım ürünü yazmış oluyorum reklam deniyor bu sebeple yazmıyorum yanlış anlamayın
himm pekala ben normal diyet yaptiniz sandim kusura bakmayin zaten ben ilac vs kullanimina olumlu bakmiyorum asla kullanmam zaten tebrikler tekrar

Gülin Hanım gerçekten değişiminiz süper ! Yalnız Nasıl verdiniz, ürünün markasını yazarsanız reklam olur ama ilaçla, tıbbı ne bileyim bu şekilde bir tanımı vardır heralde. O şekilde yazıp merakları giderseniz ?

ürün ismini aralarda boşluk bırakarak verin neden reklam olsun..bir lafı söylüyorsunuz devamını getirmiyorsunuz.mesela
alt alta iki üç harf şeklinde yazın birleşik yazmayın..

Gülin Hanım gerçekten değişiminiz süper ! Yalnız Nasıl verdiniz, ürünün markasını yazarsanız reklam olur ama ilaçla, tıbbı ne bileyim bu şekilde bir tanımı vardır heralde. O şekilde yazıp merakları giderseniz ?
Toz halinde ve süt ile karıştırılıp içiliyor öğün yerine kullanılıyor. Kilo verme ve alma programları var

ürün ismini aralarda boşluk bırakarak verin neden reklam olsun..bir lafı söylüyorsunuz devamını getirmiyorsunuz.mesela
alt alta iki üç harf şeklinde yazın birleşik yazmayın..
Mesaj ile bilgi alan arkadaşlar oldu aslında.
Toz halinde ve süt ile karıştırılıp içiliyor öğün yerine kullanılıyor. Kilo verme ve alma programları var. herb

Toz halinde ve süt ile karıştırılıp içiliyor öğün yerine kullanılıyor. Kilo verme ve alma programları var
İşde oldu şimdi, biliyorum o ürünü kullananlar var evet işede yaradığı söylüyorlar. Ben şahsen kullanmam ama genelde merak ettim sağlıklı mı ne kadar süre kullandınız? Yanında başka bişey yenmiyor mu? Kilo korumanızı Nasıl yapıyorsunuz en mühimimde bu zaten? Hala o üründen mi kullanıyorsunuz koruma süresinde de??

İşde oldu şimdi, biliyorum o ürünü kullananlar var evet işede yaradığı söylüyorlar. Ben şahsen kullanmam ama genelde merak ettim sağlıklı mı ne kadar süre kullandınız? Yanında başka bişey yenmiyor mu? Kilo korumanızı Nasıl yapıyorsunuz en mühimimde bu zaten? Hala o üründen mi kullanıyorsunuz koruma süresinde de??
:) :) :)
Evet geröekten işe yarıyor ben canlı şahidiyim ve bir çok arkadaşımda da aynı sonucu aldık. Gayet sağlıklı troid hastası olduğum için belirli aralıklarla kan testlerim yapılıyor herhangi bir sağlık sorunum yok. Ben 6 ayda bu kiloya geldim. Yaklaşık 1 yıldır aynı kilodayım ama daha vermem gereken 10 kilom var programa yeniden başladım. Yemek tabiiki yeniyor ara öğünler et tavuk sebze belirli miktarda karbonhidrat. Zaten program yapıldığında bunlar söyleniyor :)

Back
X