Ilk bakista askmidir bu?

simse_

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
15
1
6
35
Almanya
Bu nasil anlatsam bilmiyorum. Kafamdan cok karisik.
Dün Almanyadan Danimarkaya yolculuk vardi tirenle, tiren gemiye bindi ve o arada hepimiz indik gemide yemek yedik falan 45 dakikka surdu. Cok kalabalikti tiren cok buyuk bir tirendi. Arkami döndum dunya yakisiklisi bana bakiyordu. Utandim hemen döndum arkami. Caktirmadan bakayim dedim, hep goz goze geldik. Utandim bidaha bakmadim, bu sefer kalkti ben nereye gidiyorsam oda oraya geldi abisine gosterdi beni.. Sonra 45 dk doldu sadece ikimizde kaldik icerde ben toileteydim ciktigimda sadece o vardi bana uzun uzun bakti giderken döndu bakti.. Ben kendimi mal gibi hissetiyorum, tanimadigim birini dusunuyorum ismini dahi bilmiyorum? Anlik biseydir bosver salla diyorum ama hayir eminim cunku eskiden hic boyle hissetmemistim! Caresizim. Napacigimi bilmiyorum gercekten, ama gercekten bilmiyorum ya! Bakislari aklimdan cikmiyor. Kendisi benden 2 yas buyuk duruyordu. Gormeseydim keske, bazilari ilk bakista asik oluyor? Bendemi oyle oldum acaba? Napsam hani ilk gordugunde nasil biri oldugna kavramsarsinya oyle bisey oldu. Ve tirene bindikten sonra cocugu bidaha gormedim ((

Aşk demeyelimde çarpılmışsın
geçer merak etme

uzun zamandır bir heyecan yaşamıyorsan eğer bu durum seni etkilemiştir. çok kısa süre sonra geçecektir..

herhangi bir adım atmamış adam. kötü düşünmek istemiyorum ama öyle iş atıp kız düşürmeye çalışan çok olur öyle yerlerde
sizin de öyle bir yönünüz olmadığını anlamıştır
aksi olsa kesinlikle numara falan yazıp verirdi yani
çok üstünde durmaya gerek yok, büyüyünce unutursun :))

Aynen bende senin dedigin gibi dusundum hani, olurya dalgasina bakan erkekler.. Ama annem yanimdan ayrilmadi hic diyorumki hani, belki yanliz gorseydi Adim atarmiydi? Yanliz gordu ama 2-3 saniyelikti sadece

evet ilk görüşte aşk
ben de sık sık ilk görüşte aşka tutulurum
metrobüste bi çocukla tanışmışlığım var mesela,gerçi onla sonradan arkadaşlığa bağladık ama olsun
başlangıcı romantikti :)
ergenliğimden bu yana o kadar çok kere ilk görüşte aşık oldum ki...
çok mükemmel olmakla birlikte geçici bir his,merak etme
*şimdiki sevgilimle de öyle...
çarpık türkçesiyle pıtı pıtı konuşmasına aşık olmuştum gördüğümde.düşün düşün düşün devamlı...neyse ki 40 gün kadar sonra yollarımız tekrardan kesişti de bi ilişkiye başlayabildik...
ama zor
genelde bir hışımla gelir geçer bu "gördüm çarpıldım" aşkları...

ilk görüşte büyük bir beğeni çarpılma olunca o kişiyle bir şeyler yaşarsan eğer şapşal bir aşığa dönüşüyosun tüm hayatını onun üstüne kuruyosun yani şu an ilk görüşte beğenmişsin çarpılmışsın bir şeyler yaşarsan büyük aşık olursun ama bence düşünmemeye bak gelip konuşsaymış bari anca bakmış eğer bir daha karşılaşmazsanız senin için geçici bir durum olduğundan emin olabilirsin aşık değilsin yani şu an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…