merhabalar 15 aylik bir oglum var ve ben cok zor donemler atlattim 6 seneden sonra ogluma kavustum ameliyatlar endemetriyosiz hastasiydim gecici menepoz asilamalar ilk denemenin sonlandirilmasi sonra ilk transferimin tutmamasi ve daha bir cok sey son dondurulmus tek emriyom vardi ve simdi dondurmam diye sevdigim oglum ben dogumdan sonra korunmadim 15 ay boyunca cunku o kadar bebek isterken korunmanin sacma olucagini dusundum yillarin verdigi bi ozlemle olmaz dedim gene olmuyor dedim hatta tup bebek tedavisini dusunurken bi baktim hamileyim bugun ..nefes aldikca hersey devam ediyor sukurler olsun ALLAHIM herkese nasip etsin tum yuregimle dua ediyorum.
ayyyyyyyy cnm benim öyle çok sevindim ki anlatamam rabbim nelere kadir görüyo musun bak ne güzel sürpriz olmuş inan şu an sanki benim başıma gelmiş gibi sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
ayyyyyyyy cnm benim öyle çok sevindim ki anlatamam rabbim nelere kadir görüyo musun bak ne güzel sürpriz olmuş inan şu an sanki benim başıma gelmiş gibi sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini