ilk bebegime korunmasiz ilkdeneme ve hamileyimm..

gunes0107

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
31
1
16
İstanbul
Arkadaslar aranizda yeniyim ama yaklasik 1aydir takip ediyordum burayi.Dun test yaptik pozitif cikti yetinmeyip kan testine gittik gece onunda degeri 126.58 cikti.DOktora gittim bugun henuz erken keseyi goremeyiz dedi.Yarin tekrar kan testi yaptir eger degerler dahada yukselmis cikarsa gebelik olusuyor normal seyrinde dedi.Yani ultrason icin haftaya bir tarih verdi.2yillik evliyim yasim 32. ben kendimize zaman vermistim tutmasi icin ama ilk denemede oldu.Cok saskin ve mutluyum:)) sizinle mutlulugumu paylasmak istedim.Allah bebek sahibiyapsin insallah isteyenleri..

Cnm ne kadar şanslısın.:nazar::nazar::nazar::nazar:
41 kere maşallah.:nazar::nazar::nazar:Allahım kucağına da almayı
nasip etsin.biz 16 aydır deniyoruz tık yok.
Hamilelik çoook büyük bir mucize bnm için.
Rabbim biz bekleyenlerede böyle güzel haberler vermek nasip
etsin kimsenin kucağı boş kalmasın..Nolur dua et bizler için..

Tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin, ama bu sitede bu kadar bebek hasreti çeken,hiç bir sebep yokken yıllarca bekleyen hanım varken vicdanım ilk denemede oldu demeye elvermezdi. Siz hiç hasret çekmediğiniz için anlayamayabilirsiniz ama ben söyleyemezdim şahsen. Allah kimseye bebek yokluğunu çektirmesin.

Nazar değmez inşallah cnm. :nazar: Hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla kucağına alman dileğiyle :emir_bebek:

Ne mutlu sanaaa..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:34:
Benimki de hiç denemesiz bir süpriz bebek :9:

bide utanmadan ilk deneme diye yazmışsınız biraz düşünceli olmak lazım insanlar aylarca hatta yıllarca uğraşıyor sizde bunu kendi maharetiniz gibi yazmışsınız :( hayırlı olsun ne diyelim..

Arkadaslar aranizda yeniyim ama yaklasik 1aydir takip ediyordum burayi.Dun test yaptik pozitif cikti yetinmeyip kan testine gittik gece onunda degeri 126.58 cikti.DOktora gittim bugun henuz erken keseyi goremeyiz dedi.Yarin tekrar kan testi yaptir eger degerler dahada yukselmis cikarsa gebelik olusuyor normal seyrinde dedi.Yani ultrason icin haftaya bir tarih verdi.2yillik evliyim yasim 32. ben kendimize zaman vermistim tutmasi icin ama ilk denemede oldu.Cok saskin ve mutluyum:)) sizinle mutlulugumu paylasmak istedim.Allah bebek sahibiyapsin insallah isteyenleri..

tebriklerrrr...ne güzel canım ya darısı başımıza :D

Cnm ne kadar şanslısın.:nazar::nazar::nazar::nazar:
41 kere maşallah.:nazar::nazar::nazar:Allahım kucağına da almayı
nasip etsin.biz 16 aydır deniyoruz tık yok.
Hamilelik çoook büyük bir mucize bnm için.
Rabbim biz bekleyenlerede böyle güzel haberler vermek nasip
etsin kimsenin kucağı boş kalmasın..Nolur dua et bizler için..

bu kadar uzun beklemek çok zor olmalı ... dilerim en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız...

Tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin, ama bu sitede bu kadar bebek hasreti çeken,hiç bir sebep yokken yıllarca bekleyen hanım varken vicdanım ilk denemede oldu demeye elvermezdi. Siz hiç hasret çekmediğiniz için anlayamayabilirsiniz ama ben söyleyemezdim şahsen. Allah kimseye bebek yokluğunu çektirmesin.

bide utanmadan ilk deneme diye yazmışsınız biraz düşünceli olmak lazım insanlar aylarca hatta yıllarca uğraşıyor sizde bunu kendi maharetiniz gibi yazmışsınız :( hayırlı olsun ne diyelim..

ne kadar acımasızsınız... hamilelik heyecanını paylaşmış ne var sanki... illaki zor hamile kalıncamı yazılacak. ayrıca kendi mahareti değil,şaşkınlığını görüyorum ben... bu güzel duyguların içinde haset beslememek lazım bence. yıllardır bekleyen biride olsa başkasının hamileliğine sevinir ilk deneme olsun yıllardır bekliyor olsun... güzel duygular beslenemeyn kişiler içlerinde güzel bişiler büyütemezler bence...

Söze Tebrik ve Allah'tan güzel dilekler ile başlamışız acımasız ve içimizde kötülük besleyen insanlar olduğumuzu nasıl çıkarttınız bu yazıdan?

tebrik ederim.allah tamamını erdirsin.
bizimki de ilk deneme ama hala hamileyim demeye korkuyorum
3 hafta 4 günlük şu anda

Tebrik ederim. Sağlıkla gelsin kucağınıza.
Ben arkadaşa bu tepki niye anlamadım. İlk denemede olmuş ve paylaşmış, ne var bunda? Zaten kendisi de yazmış 32 yaşındaymış ve belli ki bir süre uğraşacağını düşünüp endişeleniyormuş. İlk denemede olunca da şaşkınlığını ve heyecanını paylaşmış.
Ya bebek sahibi olmak isteyip de olamayan bir sürü arkadaşım var. Hiç böyle tepki görmedim, bunun gibi şeyler de bu siteye mahsus kaprisler herhalde.
Hayır bir de bu bölüm hamilelik duyurusu bölümü. O zaman evlilik hazırlıkları, nişan, söz bölümlerine çok mutlu oldukları için albümlerini koyan arkadaşları da kısmet bulamayanlar azarlasın. Olur mu hiç?
Sıkıntınızı anlıyorum ama bizler kendi sıkıntılarımızı başkalarına bölüştürdüğümüz kadar başkalarının mutluluklarını paylaşabildiğimiz ölçüde erdemli insanlarız.

Söze Tebrik ve Allah'tan güzel dilekler ile başlamışız acımasız ve içimizde kötülük besleyen insanlar olduğumuzu nasıl çıkarttınız bu yazıdan?

kötülük beslediğinizi söylemedim arkadaşım ayrıca diğer arkadaşın ' birde utanmadan ' diyerek yazması çok kırıcı bence... uzatılması gereken bir durum yok ama kızıyorsanız tebrik etmeyin o zaman...

Bence de uzatmayalım,amaç mutluluğu paylaşmak, ben tam tersine çok sevindim,kendi fikrimi paylaştım sadece, ben de çok bekledim ,bekleyenleri anlıyorum, birinin hamile haberini aldığımda o kişi için sevinir kendim için üzülürdüm. Ama neyse, kimseyi üzmeye gerek yok bence, hamilelerin duası kabul olurmuş ,Allah isteyen herkese sağlıklı güzel bir evlat versin diyelim konuyu kapalım.

Bence de uzatmayalım,amaç mutluluğu paylaşmak, ben tam tersine çok sevindim,kendi fikrimi paylaştım sadece, ben de çok bekledim ,bekleyenleri anlıyorum, birinin hamile haberini aldığımda o kişi için sevinir kendim için üzülürdüm. Ama neyse, kimseyi üzmeye gerek yok bence, hamilelerin duası kabul olurmuş ,Allah isteyen herkese sağlıklı güzel bir evlat versin diyelim konuyu kapalım.

amin hepimize inşallah...

Tebrik ederim arkadaşım sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah:nazar::emir_bebek:

Back
X