ilk bebeğini sezeryanla dünyaya getiren hamiş anneler....

ayxsxegxuxl34

kuzucuklarım:)
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
513
8
96
43
Diğer
mrb arkadaşlar ben ilk bebeğimi sezeryanla doğurdum şimdi ikinciye hamileyim 30haftalık oldum ama yan tarafıma yatamıyorum dikiş yerlerim sanki içten açılıyomuş gibi acıyo sızlıyo zor dönüyorum sizdede böle sorun oluyomu oldumu:uhm:

bende ilk kızımı sezeryan yaptım ama şimdi hamileyim gerci benimki daha küçük ama internetten bakmıştım dikişlerde gerginlik olabiliyomuş galiba tam bilmiyorum gerci

dikislerde gerilme olabiliyo doktora danistinmi hic bu konuyu ? bende ilk bebegimi sezeryanla yaptim sonra ikinci oglum normal dogumla oldu ben onuda sezeryan bekliyordum aslinda son anda degisiklik oldu :) simdi ucuncuye hamileyim bakalim hayirlisi

dikislerde gerilme olabiliyo doktora danistinmi hic bu konuyu ? bende ilk bebegimi sezeryanla yaptim sonra ikinci oglum normal dogumla oldu ben onuda sezeryan bekliyordum aslinda son anda degisiklik oldu :) simdi ucuncuye hamileyim bakalim hayirlisi

yurtdışındamı yaşıyorsun? türkiyede yapmıyolar die biliyorum. bende normal doğurmak istiyorummm-tatlicadiarzu-
nedeni ise oğlum bana çok düşkün sezeryan olunca 2gece yada 3gece yatırıyolar ben oğlumsuz uyuyamam:1no2:

evet canim ben yurtdisinda yasiyorum avusturalyadayim burada sen ne istersen yada saglik durumun neyi tasiyabiliyosa onu yapiyolar biraz daha rahat burasi dogum konusunda ..bu arada senin bunyen neyi kaldiriyosa bebegin ve senin icin hangisi iyi olacaksa bence onu tercih et ..

bende şuanda 2. bebeğime hamileyim ve doğuma 4 hafta kaldı,1. doğumun sezeryan olmasına rağmen 2. doğumun nasıl normal oldu? arada kaç sene var tecrübelerini paylaşırmısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…