İlk bebek alış verişinde neler alınmalı,yardım lütfen!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ARZUAF27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ARZUAF27

Ziyaretçi
Selam arkadaşlar.
24 haftalık hamileyim yavaş yavaş bakınmaya başladım ama çok kafam karıştı.neler alınmalı sizce?:bbo:

canım bence gebelik bölümüne sorsan bunu daha iyi olur çünkü buradaki çoğu insan bebek isteyip de kavuşamayan ya da yeni kavuşanlar. ama geblik forumundakiler daha çok yardımcı olabilir sana..

bencede arkadaşım lütfen biçok arkadaşımız daha tedavilerine devam ediyo bırak bebk eşyası düşünmeyi bebğim tutunacakmı hesabı yapıyor lütfen bazen başlık açarken dikkat edelim bu mübarek günlerin sevabına ne kadar gözü yaşlı anne bekliyo burada bir umut yazısı okumak için hayırlı kandiller

söyleyecek çok sözüm var ama sustum.:oklava:

\daha bebek esyasi diyorsun ama ben hala hamile bile degilimkii inan sana yardimci olacammmmm

Son düzenleme:
arkadas bi yanlışlık yapmış olabılır neden bu kadar tekpi verıyorsunuz anlamadım belkıde o da sizin geçtiğiniz yollardan geçmiştir tıpkı ben gibi.....

arkadaş yeni üye ve tedavi ile hamile kalmış o da yanlışlık yapmıştır kötü niyeti olduğunu sanmıyorum

arkadaşlar art niyet aramayın.. biz hepimiz tüp bebek bölümnde hamile kaldık sizler le ağladık sizlerle güldük.sonra her ne kadar gebelik bölmüne katılsakda sizleri unutmadık.. o zaman sadeced bu bölüme tüp bebek tedavisne başlayıp 12. günden sonra sonucunu alanlar katılsın 13. gün daha uğramasın.arkadaım sen gel ikiz gebelik bölümüne orada en azından aldıklarımızın fotolarıda var..sanada fikir olur

arkadas yanlışlık yapmış galıba olur böle............gebelık ve doğuma hazırlık boılumlerıne gıt canım............rabbım burdakı arkasalara kısa zamanda bebış nasıp etysın onlarda oralara tasınacaklar .....................

Bebiş istiyorum,... Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki ben art niyetli olduğunu düşünmedim arkadaşın. Yanlış yere yazdığını düşündüm. Ama madem bu yollardan geçtiniz bu bölümdeki insanların da şu an neler yaşadıklarını çok iyi anlayabilirsiniz. Tabiki bu bölüme 13.günden sonra da katılacaksınız. Ama benim fikrim bebek kıyafetleri sorarak değil. Tüp bebek deneyiminizdeki belirtileriniz, yaşadıklarınız, fikirlerinizle, desteğinizle. Sen bizim art niyetli olduğumuzu düşünmüşsün ama senin son cümlen fazlasıyla art niyetli ve çocukça bence.

Son düzenleme:
öğle arkadaşlar ama art niyet olarak algılamıyorum ama bazı arkadaşlarımız yeni sonuç aldı ve bu bölümü ister hamile kalsın ister kalmasın takip edenler var ben hayatta hiç bir şeye imrenmedim ama sadece çocuklu birini görünce içim geçti olaya ben herzaman bu yönden bakıyorum ve en hassas olunan noktamız bence ben tepkimi gösteririm çünkü acısı çok büyük arkadaşlar var bi annenin en azından bebek hasreti yaşamış birinin daha düşünceli olup kuonu başlığı açıcağı yere dikkat etmesi lazım o kadar başkada bişey yok

yağmur bebek arkadaşım sanki o cümleyi sana yazmışım gibi ben art niyetlidüşünmedim yazmışsın...ayrıca hepimiz burada hamile kaldık. biz burada neler paylaştık neler sen eski bir üyesin gördüğüm kadarıyla.ayrıca son cümlemdede arkadaşı doğru yere yönlendirdiğimi sanıyorum..

tamamda bu kadar sert olunmasıda gerekmıyo kı yanlış anlaşılmasın kımsenın avukatı falan değilim kendı adıma konusuyorum bizde çocuk hasretıyle yandık zamanında neden birbirimize destek olmayalım ki ...belkıde arkadas konunun yerını bılememıstır olamaz mı?işte bende bunu anlamıyorum sözüm sizlere değil.etrafımda benden sonra evlenen biçok arkadasım hamıle kaldı yenı evlıydıler hepsı bense 4.yılıma giriyordum neredeyse o arkadaslarım herseyını benle rahatca paylasabılıyolardı ama bebekle ilgili aklınıza ne gelırse ben bu sekılde bı tepkı göstermıyodum aksıne onların mutluluğuyla mutlu oluyodum ve gün geldı ben hamıle kaldım yenı evlı arkadaslar oldu benım hamılelıgımden rahatsız olanlar oldu bu nasıl çelışkı anlamadım amaaaannnnn neyseeeee .............

evet arkadaşım..neden yanlış diyelimki..

canım şimdi ben şöyle düşündüm belkıde arkadaş buraya bizlerınde girdiğini bildiği için böyle bır konu acmış olabılır sonuçta hamıleler tüp bebek konusuna girmeyecek diye bişey yok kı biçok arkadasımız burayı takıp edıyo

Back
X